Witam Cię Patrycja
Sala to Dom Weselny Eden na osiedlu Lotnisko. Zależało nam na dużej sali, bo jest sporo osób do zaproszenia

Próbowałam się dowiedziec tutaj coś o Edenie niestety niewiele informacji tutaj znalazłam. Właściciele i sama sala wzbudza jednak zaufanie i mam nadzieję, że dobrze wybraliśmy. Do tego zarezerwowaliśmy też miejsca w hotelu Granitex nieopodal.
Na początku strasznie podobała nam się nowa sala w Gościńcu nad Iną w Żarowie, ale 3 tygodnie czekania na ofertę skutecznie nas odstraszyła. Poza tym koszty troche kosmiczne i brak doświadczenia jak narazie.
Jeśli chodzi o orkiestrę to właściciel Edenu zaproponował nam swoje usługi, zaprezentowali próbkę swojego wykonania na żywo i głos pani Basi nas powalił, więc odrazu też ich zarezerwowaliśmy
Mamy też juz kamerzystę i fotografa, świetna para z Best Video z Nowogardu. Widziałam ich dzieła z 2 ślubów i naprawde widać, że lubia to co robia i się starają.
Kiecki jeszcze nie mam upatrzonej, mierzyłam pare w CMS, ale to tak na szybko. No ale w grudniu to już będzie trzeba uderzyć do salonów w poszukiwaniu tej wymarzonej

Poza tym nic więcej załatwionego nie mamy, mój PM mówi, że mamy jeszcze duzo czasu, choć ja już po cichu przegladam wzory zaproszeń, winietek itp.

Ok, kończę na ten moment, trzeba zmykać do pracy. Miłego dnia !