hmmm
trochę nie ładnie się niektórzy zachopwują. wiem że zachwanie okruszka moża denerwować ale teksty typu:
Cytat:
ale jej chodzi o to żebyśmy piały i błagały o szczegóły..taka psychika i osobowość. pomiń to ciszą..
są troche nie na miejscu, inne forumowiczki które też od razu się nie przyznawały ze są w ciąży były jednak proszone o podzielenie się nowiną.....to raz a dwa to jest to dość osobiste przeżycie i należy się odrobina taktu......bez względu na nasze odczucia.
mam nadzieje ze nikt nie czuje sie urażony moja wypowiedzią ale trochę mi się nieprzyjemnie powyże niektóre posty czytało.
Alex, sądzę, ze nikogo Twoja wypowiedź nie uraziła, ale patrząc na Twoją ilość postów podejrzewam, ze nie zdążyłas poznać wszystkich wypowiedzi Forumek (wszystkich, to nawet ja nie znam, a i podejrzewam, ze Moderatorzy chyba równiez;), więc troche nie na miejscu to moje stwierdzenie

)pierwszy raz się wypowiadam się na forum w niemiłej kwestii, ale chcę bronić dziewczyn, bo uwierz mi Okruszek potrafi pisac przykre posty i sama ich doświadczyłam, ale tutaj stosuje metodę, o której moje poprzedniczki wspomniały, czyli ignoruję je, zwazywszy, że kąśliwe uwagi Okruszka w moim kierunku w zasadzie były sporadyczne, mam nadzieję, ze po tym poscie to się nie zmieni

zatem jeżeli komuś nie odpowiada jej zachowanie to niech udaje że go nie widzi i ignoruje jej posty... nie warto o to kruszyć kopi i stwarzać atmosferę podejrzliwości... niech to forum nie straci swego ciepła i uroku...
i to jest najważniejsze, bo ja wchodzę na to forum po ciepło i urok, oraz po to, aby dac to samo innym Forumkom