Autor Wątek: Czy Okruszek też ma serca dwa?:)  (Przeczytany 2272 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tulip

• zapaleniec
  • data ślubu: 1 lipca 2006
Czy Okruszek też ma serca dwa?:)
« dnia: 6 Kwietnia 2006, 11:30 »
Okruszku... Twój opis się zmienił i wyraźnie wskazuje na obecność jakiegość nowego ciałka pod Twoim serduszkiem  :D  :D  :D
 :wink:  :serce:

Możesz coś więcej powiedzieć? :?:  :lol:
Nie daj się prosić  :wink:  :mrgreen:  :mrgreen:
Żonka od 1 lipca 2006 :D Maminka od 20 lipca 2007 :)

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #1 dnia: 6 Kwietnia 2006, 13:49 »
Cytat: "tulip"
Nie daj się prosić

tulipku ale jej chodzi o to żebyśmy piały i błagały o szczegóły..taka psychika i osobowość. :wink: pomiń to ciszą..

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #2 dnia: 6 Kwietnia 2006, 14:07 »
Nowlasnie dlatego nawet nic nie pisze. Nie to nie....

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #3 dnia: 6 Kwietnia 2006, 20:08 »
okruszek.. do raportu..

o co c'mon???????????  :twisted:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #4 dnia: 6 Kwietnia 2006, 23:10 »
Cytat: "anka24"
tulipku ale jej chodzi o to żebyśmy piały i błagały o szczegóły..taka psychika i osobowość.  pomiń to ciszą..

...samo sedno uchwyciłaś koleżanko...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline tulip

• zapaleniec
  • data ślubu: 1 lipca 2006
« Odpowiedź #5 dnia: 7 Kwietnia 2006, 00:22 »
Ech :roll:  Już nei wiem co mam myśleć  :roll:  :|
Żonka od 1 lipca 2006 :D Maminka od 20 lipca 2007 :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 7 Kwietnia 2006, 00:32 »
..nie myśl idź spać...zobacz która godzina....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline alex

• entuzjasta
  • Aniołek październik 2008
  • data ślubu: 3 WRZESIEŃ '05
« Odpowiedź #7 dnia: 7 Kwietnia 2006, 11:24 »
hmmm
trochę nie ładnie się niektórzy zachopwują. wiem że zachwanie okruszka moża denerwować ale teksty typu:
ale jej chodzi o to żebyśmy piały i błagały o szczegóły..taka psychika i osobowość.  pomiń to ciszą..

są troche nie na miejscu, inne forumowiczki które też od razu się nie przyznawały ze są w ciąży były jednak proszone o podzielenie się nowiną.....to raz a dwa to jest to dość osobiste przeżycie i należy się odrobina taktu......bez względu na nasze odczucia.

mam nadzieje ze nikt nie czuje sie urażony moja wypowiedzią ale trochę mi się nieprzyjemnie powyże niektóre posty czytało.

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
« Odpowiedź #8 dnia: 7 Kwietnia 2006, 11:30 »
ale trochę mi się nieprzyjemnie powyże niektóre posty czytało.

dokładnie mam takie samo odczucie. Jeśli Okruszek sama nie założyła takiego watku, to po co robić to za nią? Jeśli nie ma nic do powiedzenia w tej kwestii, to po co w ogóle robić wokół tego burzę? Gdy bedzie chciała, to powie. A jesłi nie, to nie...

Offline anka24

• entuzjasta
« Odpowiedź #9 dnia: 7 Kwietnia 2006, 15:19 »
Cytat: "alex"
inne forumowiczki które też od razu się nie przyznawały ze są w ciąży były jednak proszone o podzielenie się nowiną..

tylko jest jedna różnica alex-inne forumowiczki udzielały sie na forum, dzieliły sie troskami, były innymi słowy czynnymi uczestniczkami forum..okruszek jak już ipsłam jest obok tego wsyztskiego i zauważ że nie pierwszy raz nasze pytania zostały olane :evil:  po co więc pytać i zastanawiać sie jak to jest z nia.. olać to i tyle..sorry na mocne słowa ale już dłużej w tej kwetsii milczeć nie mogę bo to forum jak już pisalam traci swój urok..ale dobra nie chce sie wkurzać i wywoływać kolejnej wojny..

Offline anka24

• entuzjasta
« Odpowiedź #10 dnia: 7 Kwietnia 2006, 15:21 »
Cytat: "liliann"
...samo sedno uchwyciłaś koleżanko...

dzięki za poparcie :wink:

Offline Olga

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #11 dnia: 7 Kwietnia 2006, 16:27 »
Dziewczyny nie róbcie "z igły widły"... jeżeli Okruszek będzie się chciała z nami podzielić swoją radością to to uczyni... jeśli nie- to nie... staram się być bezstronna... jaki Okruszek jest na forum każdy widzi... zatem jeżeli komuś nie odpowiada jej zachowanie to niech udaje że go nie widzi i ignoruje jej posty... nie warto o to kruszyć kopi i stwarzać atmosferę podejrzliwości... niech to forum nie straci swego ciepła i uroku...    :blagam:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #12 dnia: 7 Kwietnia 2006, 16:44 »
Cytat: "Olga"
zatem jeżeli komuś nie odpowiada jej zachowanie to niech udaje że go nie widzi i ignoruje jej posty...

Taki mały forumowy ostracyzm :twisted:  :twisted: bardziej mi się to podoba niż   :Kill:  
..jak ja lubie rozwiązania osadzone głęboko w podwalinach naszej cywilizacji...wszak Grecy to wymyślili...
— Richard M. Devos

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #13 dnia: 4 Października 2006, 19:37 »
vi..

co tam u dzidziusiow słychac?????
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #14 dnia: 4 Października 2006, 22:46 »
Cytat: "alex"
hmmm
trochę nie ładnie się niektórzy zachopwują. wiem że zachwanie okruszka moża denerwować ale teksty typu:
Cytat:
ale jej chodzi o to żebyśmy piały i błagały o szczegóły..taka psychika i osobowość. pomiń to ciszą..

są troche nie na miejscu, inne forumowiczki które też od razu się nie przyznawały ze są w ciąży były jednak proszone o podzielenie się nowiną.....to raz a dwa to jest to dość osobiste przeżycie i należy się odrobina taktu......bez względu na nasze odczucia.

mam nadzieje ze nikt nie czuje sie urażony moja wypowiedzią ale trochę mi się nieprzyjemnie powyże niektóre posty czytało.

Alex, sądzę, ze nikogo Twoja wypowiedź nie uraziła, ale patrząc na Twoją ilość postów podejrzewam, ze nie zdążyłas poznać wszystkich wypowiedzi Forumek (wszystkich, to nawet ja nie znam, a i podejrzewam, ze Moderatorzy chyba równiez;), więc troche nie na miejscu to moje  stwierdzenie ;) )pierwszy raz się wypowiadam się na forum w niemiłej kwestii, ale chcę bronić dziewczyn, bo uwierz mi Okruszek potrafi pisac przykre posty i sama ich doświadczyłam, ale tutaj stosuje metodę, o której moje poprzedniczki wspomniały, czyli ignoruję je, zwazywszy, że kąśliwe uwagi Okruszka w moim kierunku w zasadzie były sporadyczne, mam nadzieję, ze po tym poscie to się nie zmieni ;)

Cytat: "Olga"
zatem jeżeli komuś nie odpowiada jej zachowanie to niech udaje że go nie widzi i ignoruje jej posty... nie warto o to kruszyć kopi i stwarzać atmosferę podejrzliwości... niech to forum nie straci swego ciepła i uroku...

i to jest najważniejsze, bo ja wchodzę na to forum po ciepło i urok, oraz po to, aby dac to samo innym Forumkom :) :serce:  :serce:  :serce:

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #15 dnia: 4 Października 2006, 22:48 »
a Okruszkowi i Dzieciaczkom zyczę duuuuużo zdrówka i radości każdego dnia z tego wspanialego okresu, który razem przeżywają :) :) :)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)