Autor Wątek: Oświadczyny - opowiedz swoją historię :-)  (Przeczytany 2745 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Oświadczyny - opowiedz swoją historię :-)
« dnia: 12 Października 2011, 21:53 »
Nie wiem, czy tu i nie wiem, czy się ten wątek przyda, ale co tam :-)

Natknęłam się ostatnio na filmik przedstawiający wspaniałe według mnie oświadczyny:

Wzruszyłam się i zaraz mi się przypomniało, jak mój mąż mi się oświadczył, wszystkie te emocje  ;D.

A jak to z Wami było?

Podzielcie się :-)

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Odp: Oświadczyny - opowiedz swoją historię :-)
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Października 2011, 22:32 »
Zacznę od początku, żebyście wszystkie fakty kojarzyły  ;) Co roku w listopadzie mój K. zabiera mnie do Wrocławia (uwielbiamy to miasto), średnio na jakieś 3-4 dni żeby odpocząć, zrelaksować się i spotkać się z przyjaciółmi   ;) Na temat ślubu rozmawialiśmy wiele razy ale nigdy jakoś konkretnie  ;D No więc jak co roku 12 listopad jedziemy do Wrocławia ;) piątek spotkanie z przyjaciółmi dużo % :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: ;D W sobotę mój K. powiedział, że ma dla mnie niespodziankę  ;) Nie wiem czy słyszeliście ale we Wrocławiu jest most Tumski tzw. most zakochanych. Przywiesza się do niego kłódki z imionami a kluczyk wrzuca do rzeki (wróży to nie rozerwalną miłość)  :Serduszka: :Serduszka:
No więc K. powiedział, że pójdziemy kłódkę zawiesić  :Serduszka: Poszliśmy na most K. mówi, żebym przywiesiła... zamknęła oczy, pomyślała życzenie i kluczyk do wody wrzuciła.....  ;D ;D zrobiłam jak prosił... (napomknę tylko, że na moście było mnóstwo ludzi), wrzuciłam kluczyk odwracam się do niego i.... :szczeka: :szczeka: :szczeka: :bukiet:, On na kolanach z pierścionkiem, ludzie klaszczą, sto lat śpiewają, zdjęcia robią... A ja w płacz... Zero ... słowa z siebie wydusić nie mogłam... K. się denerwuje nie wie, zadaje jeszcze razy pytanie "Natalio H..... czy zostaniesz moją żoną...?" a ja przez łzy w końcu wydobyłam z siebie słowo TAK  :i_love_you: :hopsa: :skacza:
Gabriela
Zofia

Offline selena

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Października 2011, 19:07 »
Pięknie :-) Spodziewałaś się choć trochę? :-)

A zdjęcie z awaratku, to z lego mostu? :-) Słyszałam o nim, ale jeszcze nie miałam okazji tam być.

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Października 2011, 00:37 »
Pojechalismy w moje imieniny na zwiedzanie zachodniego wybzeza (przeprowadzilam sie z sopotu do swinoujscia pare dni wczesniej i nie znalam zupelnie tych rejonow) caly dzien jezdzilismy zwiedzialismy kolobrzeg inne male miescinki nad morze i gdy prawie mialbyc zachod slonca dojechalismy na punk widokowy w trzesaczu zatrzymalismy sie usiedlismy na skarpie i czekalismy na zachod w pewnym momencie slawek powiedzial ze mam poczekac i sie nie odwracac (glupio przyznac ale myslalam ze poszedl za krzaczki|) a on wraca z bukietem 23 roz (tyle wtedy mialam lat) kleka i prosi mnie o reke (bylam w szoku znalismy sie 8 miesiecy)
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline selena

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Października 2011, 13:22 »
Pięknie :-). Zawsze chciałam zobaczyć ten kościół na skarpie w Trzęsaczu 8)