Autor Wątek: Restauracja na małe przyjęcie weselne (większy obiad) dla 25-30 osób  (Przeczytany 6368 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anielkab
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.07.2012
Witam,
Szukam przyjemnej i eleganckiej restauracji na małe przyjęcie weselne (powiedzmy taki większy obiad od 16h00 do 22h00) dla 25-30 osób w Sosnowcu i okolicach.  Na forum znalazłam informacje nt.  restauracji Belvedere, czarci Młyn i winiarni U Renarda.  Mam zamiar sprawdzić te lokalizacje w ciągu najbliższych kilku dniu.  Chciałabym zrobić to "hurtowo", więc będę wdzięczna za namiary na inne restauracje, które warto odwiedzić.
Dziękuję i pozdrawiam serdecznie!

Offline Kasiaaa

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 29.09.2012
Odp: Restauracja na małe przyjęcie weselne (większy obiad) dla 25-30 osób
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Sierpnia 2011, 22:11 »
Ja byłam ostatnio w Belvederze bo tez szukam sali, tyle, że na duże wesele. . . jak dla mnie jest tam pięknie, klimatycznie, urządzone ze smakiem. . . Czarci Młyn też jest ok ale klimat trochę inny, bardziej ciężki. . . możesz zajrzeć jeszcze do Szafranowego Dworu i wynająć tam małą salę, byłam tam na Komunii i wiem, ze jedzenie jest pyszne :)

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Sierpnia 2011, 11:58 »
Nie wiem jak masz tam daleko, ale z sal wartych zobaczenia w okolicach Sosnowca polecam Dworek pod Lipami (Katowice-Giszowiec), mają małą salę i może jeszcze Carpe Diem (Mysłowice-Brzęczkowice).

Offline donatasc
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.09.2011
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Sierpnia 2011, 12:28 »
Witaj
polecam Restaurację Wiktoria w Sosnowcu, są 3 sale, ceny przystępne- sama będę tam miała przyjęcie od około 17 do 22.  Jeśli jesteś zainteresowana jeszcze jakimiś informacjami to zapraszam na prv.

Offline polemika_schola

• zapaleniec
  • data ślubu: 01.10.11r.
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Sierpnia 2011, 17:45 »
niedawno byłam na weselu 35 os. w Czarnym Lesie prawie pod Częstochową, pięknie i pysznie, ale.... dość drogo

w Czarcim Młynie też mają podobno dobre jedzonko, kolega z pracy zachwalał

Offline anka1983
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.07.2013
« Odpowiedź #5 dnia: 4 Września 2011, 16:18 »
Witam,

Na małe przyjęcie weselne mogę polecic Jazz Bar w angelo Hotel Katowice.  Miejsce klimatyczne z ferią kolorów czerwonego, żóltego i czarnego oraz z małym uroczym kominkiem.  Można wynając bar tylko do swojej dyspozycji oraz ułożyć parkiet do tanczenia oraz podest, np.  dla orkiestry.
Polecam fajne miejsce.

Offline pralinka
  • nowicjusz
  • *

Hej!

Co do Belvedere w Sosnowcu to byłam tam osobiście 2 razy - na wigiliach firmowych. Sala idealna na przyjęcie weselne tak do 40 osób. Ładna, klimatyczna, do obsługi raczej nie było zastrzeżeń. Za pierwszym razem (jakies 4 lata temu) jedzenie było wyśmienite, natomiast 2 lata temu.. hmm, no nie udało im się ;) Kolega znalazł worek foliowy w kapuście:) A zupa grzybowa zalatywała spalenizną..