Hej,
W Polonusie bawiłam się na 3 weselach, rok po roku, tj. 2008, 2009, 2010. Sala jak zauważyłas przyjemna, bliskość promenady- bajka

Sama chcialam tam wesele, ale mojemu K. coś sie nie bardzo tam widzi

poza tym czwarte wesele w rodzinie w tym samym miejscu mogloby by sie znudzić

Jako gość nie miałam żadnych zastrzeżeń co do imprez tam organizowanych. Z tego co wiem, pary mlode też były zadowolone.
Tez słyszałam wiele niepochlebnych opini o wlascicielce, ale może trzeba miec poprostu do niej odpowiednie podejscie i będzie ok

Poza tym konkurencje maja duża, wiec nie mogą zbytnio wydziwiać.
Jedna uwaga co do menu, na jednym weselu trafił sie felerek, tj. golonka na kapuście. Rozchodził się w okół niej dziwny aromat, rodzice mlodych prosili by je szybko zabrac ze stołów, nie próbowałam ale niektórzy jedli

Ponoc ten dziwny zapach pochodził od tego ze byla ona przygotowywana w jakiejs zalewie piwnej, ale nie wiem na ile to prawda. Poza tym inne jedzonko ok
Hotel, faktycznie jeszcze wczesny Gierek, ale po nocnym balowaniu zeby sie tylko przespać i odswiezyc pewnie da rade. zalezy jeszcze jakich gości "ą i ę" będziesz miała.
Dopytaj jeszcze również, czy przypadkiem tam przy wjezdzie do nich nie beda sie odbywały jakies budowy, ponoć podzielili swój teren tam od drogi na działki i sprzedają pod budowe domków.
Rozważ wszelkie za i przeciw
Ja wybrałam Dom Weselny Eden w Stargardzie na Lotnisku, tez jest duża sala- oto nam przede wszystkim chodzi.
pozdrawiam i życze trafnego wyboru