tak, tez w duecie

rzeczywiście sala robi wrażenie, bardzo elegancka. W cenie mamy już pokaz sztucznych ogni bo bedzie ponad 100 osób, zamówiliśmy też barmankę która bedzie robiła kolorowe drinki (z alkoholi które sami zakupimy) i to jest super sprawa, ponieważ dzięki temu ludzie piją mniejwódki, barmanka jest przesympatyczna i wszyscy są bardzo zadowoleni - widzialam u siostry jak było

ale nie będzie żadnego pokazu, chociaż z tego co wiem chyba można taki zamówić ale to już dodatkowe $$$.
Zastanawiam się nad samymi oczepinami - jak zrobić, żeby nie było za długo ale zeby było fajnie. I żeby tego wszystkiego niue bylo za dużo - żeby w końcu goście mieli kiedy sie pobawić poprostu na parkiecie. Planowąłam zrobic tak, żeby połącztyc np tort z fajerwerkami - tzn albo zeby tort podac prosto po pokazie - wtedy goście szybko wrocili by do sai a nie kręcili się po ogrodzie, albno zapytac czy istnieje opcja podania torta na tarasie przed salą ale nad tym się jeszcze zastanawiam - mógłby byc fajny efekt ale to jeszcze do przemyślenia.
Poza tym chyba więcej atrakcji nie przewidujemy. Niektórzy młodzi bawią sie np. w jakieś pokazy, skecze robione przez jakies grupki osób itp wszysto zależy od towarzystwa.
Myślę, że jako konkurs na oczepinach można zrobić karaoke ale nie więcej niż 5 piosenek - i od razu zaznaczyć kogo brać do tych konkursów (oczywiście tych osób nie uprzedzając) ale z góry wiadomo, kto jak może się zachowac

ogólnie też nie jestem właśnie za tym, żeby przesadzać - trudno to później zorganizowac czasowo, żeby nam wesele nie ucieklo