Autor Wątek: Czarna lista- z kim nie wpsółpracować, kto nie zrealizował umowy....  (Przeczytany 2543 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sobieska
  • nowicjusz
  • *
Witam,

ze względu na to, że bardzo promowałam wszystkich, z którymi dobrze mi sie współpracowało podczas mojego ślubu, chciałabym także, by nikt nie popełni już naszych błędów.

Proponuję zebrać w tym wątku wszystkich usługodawców, przez których wspomnienie waszego ślubu nie jest takie jak byście chcieli. . .  szczególnie mam tutaj na myśli złą realizację umowy.

1.  Dariusz Kuś, itv24, gagastudio- 11 miesięcy od ślubu, w ciągu tego okresu ode mnie i męża odebrał dosłownie 3 telefony, jedyny w miarę kontakt to facebook, ale od miesiąca tutaj tez nie odpowiada.  Brak obiecanego filmu, tłumaczenie się brakiem weny. . .  ostatni termin który obiecał, to połowa czerwca. . .

Offline Sobieska
  • nowicjusz
  • *
polecałam jako Soobieska, niestety zapomniałam hasła i nie mam już tamtego konta e-mail. . .

Offline Dorotka1984
  • użytkownik
  • **
Sobieska, a wpłaciliście zaliczkę? 11 miesięcy to przegięcie... Na Twoim miejscu postraszyłabym gościa procesem cywilnym... jak na moje, to powinien Wam spuścić cenę przynajmniej o połowę. Dzięki za ostrzeżenie, chociaż my kamerzysty nie planujemy :)

Offline PrzemoBydg
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15/05/2010
Proszę nie myśleć, że bronie w/w Pana. Ślub mieliśmy co prawda ponad rok temu, a pan Kuś był jednym z dwóch operatorów, z którymi się spotkaliśmy. Na spotkaniu na samym początku się dowiedzieliśmy, że na film możemy czekać pół roku albo i dużo dłużej. Z tego właśnie powodu zrezygnowaliśmy...

Na pocieszenie dodam, że przykładowe filmy, które zobaczyliśmy były naprawdę na wysokim poziomie.

Offline xadzinkax
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21-07-2012
Zdecydowanie odradzam robienie obrączek w TOPAZie na Śniadeckich. . .  nie dość że nie potrafią czytać co zapiszą sobie na kartce i grawerują z błędami ortograficznymi , to jeszcze robią za małe obrączki i za powiększenie życzą sobie bardzo dużo pieniędzy. . . 
obrączki są piękne to fakt , ale nie polecam