Gdzie zamieszkaliście po ślubie? Ja mam ogromny dylemat i nie mogę dojść do porozumienia z narzeczonym. Mamy do wyboru zamieszkac u jego rodziców: piękny duży dom z ogrodem ale za to 4 władcze siostry, nic po sobie nie sprzątają nic nie szanują, teściowa która bywa w domu z reacji pracy w innym kraju raz na jakiś czas i kiedy jest w Polsce wszyscy musza się do niej dostosować byc na każde jej zawołanie, robić tak jak ona chce a w domu ma byc tak jak ona chce bo ona na to tak cięzko pracuuje i ona tak rzadko bywa w domu. Teść, który ma czasem odpaly jak każdy rodzic. No ale oczywiście więcej miejsca i więcej prywatności.
Lub zamieszkanie z mają mamą w mieszkaniu 3 pokojowym, mama też ma odpały zwłaszcza na punkcie sprzątania, bardzo mala intymność, ciasno, wiadomo jak to w mieszkaniu ani się pokłucić ani pokochać. Ale za to tańsze jedzenie, bo obiady przynosi z pracy i jak bedziemy gotowac to na 3 osoby a nie na 7 osób. Mam też wrażenie że mi łatwiej będzie być żoną i pełnić jej obowiązki właśnie w tym domu. Wiadomo jak to u siebie....
Nie wiem co wybrać