Autor Wątek: Hotel "Pod Orłem" - ktoś coś słyszał  (Przeczytany 1762 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hanke
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.08.2012
Hotel "Pod Orłem" - ktoś coś słyszał
« dnia: 28 Kwietnia 2011, 15:01 »
Witam,

zaczynam się rozglądać za salą na wesele - wymóg musi to być Hotel. . . jak na razie najbardziej podoba mi się nowa sala Pod Orłem.  Po remoncie naprawdę robi wrażenie. . . no i Apartament dla pary młodej jest eeekstra.
Jak na razie słyszałam jedna opinię i była pozytywna. . . słyszał ktoś może coś więcej na ten temat. . .
Z góry dzięki.

Hanka

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
Odp: Hotel "Pod Orłem" - ktoś coś słyszał
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Kwietnia 2011, 20:49 »
mieslimy tam polowinki i w tym roku tez organizujemy w tym hotelu bal absolwenta...
jedzonko jest super, obsluga rowniez, o ile pamietam to korkowego nie bylo...
jesli gosci jest max 100 to robia impreze w jednej sali - tej kolumnowej, jesli wiecej to na dwoch i jak dla mnie minusem jest wlasnie to, ze trzeba sie przejsc do drugiej sali na parkiet...maja tam fajne rozwiazanie, mozna wstawic taki duzy telebim czy cus w tym rodzaju na sale jadalna zeby bylo widac co sie dzieje na tanecznej ;)...no i jest sala do bilarda ;D...

Offline Hanke
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.08.2012
Odp: Hotel "Pod Orłem" - ktoś coś słyszał
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Maja 2011, 18:56 »
Dzięki za info;)
'my już tak czy siak zarezerwowaliśmy tam termin;) Gości mamy ok 90 osób, ale mam nadzieję, że się jakos pomieścimy w tej Kolumnowej bo nie bardzo chciałabym rozbijać imprezę. . .  jak na razie jestem spokojna więc myślę, że podjęliśmy słuszną decyzję. . . ale to się dopiero okaże;)