W końcu znalazłam chwilkę czasu dla WAS.
Mój kochany Łukaszek pochodzi z miejscowości Staszów tak niedaleko Kielc, jest zawodowym żołnierzem i na nasze szczęście przydzielono go do dywizji w Szczecinie
Poznaliśmy się na baletach razem ze znajomymi, potem spotykaliśmy się częściej aż w grudniu w bardzo oryginalny sposób poprosił mnie o rękę - oczywiście się zgodziłam :*:* Ze ślubem szczerze mówiąc nam się nie spieszyło i tak w styczniu rzuciliśmy datę 9 lipca no a w marcu niespodziewanie moja siostra z Kanady powiedziała, że już kupili bilety i przyjadą specjalnie na ślub
No i tym sposobem nie mając wyboru musieliśmy wszystko pozałatwiać. W US udało nam się załatwić ostatnią wolną godzinę 12:00 i tak jakoś nie uśmiecha mi się to, ale mamy bardzo pomocnego koordynatora ślubnego, który zorganizował wszystko tak, że goście na salę trafią o 16:00 :]
Jak na razie przygotowania idą pełną parą:
Sala weselna: Działki na Grochowej
Kamerzysta: Karol Borawski - a nie Borkiewicz jak pisałam wcześniej
Muzyka; Dj Krystian Król
Tort: Woźniak
Samochód: Po znajomości Jaguar
Dekoracje: Prawdopodobnie własne
Przewóz gości: SPA KLONOWICA - autobusik
Jeszcze musimy wybrać zaproszenia, winietki, fotografa, obsługę kelnerską . . . i pewnie wiele innych rzeczy i tutaj liczę na WAS, że mi podpowiecie
No i na razie to tyle, jak chcecie mogę wrzucić zdjęcia sali na Grochowej może ktoś chciałby ją zobaczyć
a na razie pozdrawiam :*