Autor Wątek: Zespół na wesele w Warszawie  (Przeczytany 1091 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ibizasunny
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.05.2012
Zespół na wesele w Warszawie
« dnia: 1 Kwietnia 2011, 14:07 »
hej!

Poszukuję, jak większość z Was zespołu na wesele.  Zdecydowałam się na poszukiwania poprzez agencję muzyczną - czy to dobrze,  się okaże.  Mam pytanie do osób, które podobnie jak ja postawiły na takie rozwiązanie.  Byliście zadowoleni? Ponadto, czy ktoś z Was korzystał z usług agencji muzycznej Dream-Art z Warszawy? Prosz e o info i opinie.

pozdrawiam

Offline GeriavitDrinker
  • użytkownik
  • **
Odp: Zespół na wesele w Warszawie
« Odpowiedź #1 dnia: 2 Kwietnia 2011, 01:31 »
Tutaj niewiele się dowiesz, ale na innym forum pojawiły się pochlebne opinie dotyczące tej agencji.
Oto link.
Przyjemności  8)

Offline MGI1
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 3 Kwietnia 2011, 18:02 »
Tak, i na jeszcze kilku innych forach w tym samym mniej więcej dniu i czasie - jednak co kryzys to kryzys, nie ma co, desperacja ogarnia  :nie:

Offline ksiezna_kluska

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24.09.2011
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Kwietnia 2011, 16:29 »
moje doświadczenia z agencjami są takie, że często mają rzeczywiście dobre zespoły ale....30-40% drożej.

po prostu różnica jest taka:

znalezienie fajnego zespołu z wolnym terminem przez agencję zajmuje chwilę i masz z głowy, ale płacisz więcej.
a znlezienie zespołu równie dobrego i z wolnym terminem ale bezpośrednio zajmuje znaaaacznie więcej czasu, ale cena jest niższa.

do wyboru
 :)

Offline MGI1
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Kwietnia 2011, 20:39 »
No widzisz a u nas czy przez impresariat czy bezpośrednio - cena powinna być taka sama.