Autor Wątek: POMAGIER dla kapel, dj'ów, wodzirejów itp.  (Przeczytany 1097 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline syladance1979
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.12.2012
POMAGIER dla kapel, dj'ów, wodzirejów itp.
« dnia: 11 Marca 2011, 09:55 »
Witam.

postanowiłam umieścić wątek bo z tego co wiem, to kapele tu namiętnie zaglądają i się wypowiadają, ale tak naprawdę nie ma dla kapel tu działu z pomocą dla nas.  Chciałabym, żebyśmy powymieniali sie doświadczeniami, informacjami na temat nowych lub starych zapomnianych zabaw, na temat opracowań utworów, nut, śpiewników itp. wiadomo o co chodzi. Trzymajmy się razem i pamiętajmy konkurencja jest jak bukiet kwiatów. Pozdrawiam. Sylwiuńka.

Offline syladance1979
  • użytkownik
  • **
Odp: POMAGIER dla kapel, dj'ów, wodzirejów itp.
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Marca 2011, 09:57 »
mam pytanko dla wtajemniczonych:

poszukuję na gwałt tekstu do "walczyka bujanego" oraz chociaż mp3  lub nuty do tego utworu ponieważ nie znam melodii. Ktoś po prostu mi mówił o tym walczyku i z chęcią chciałabym sie tego nauczyć prowadzić i śpiewać. POnoć super zabawa weselna ten walczyk.

Druga sprawa:

bardzo bym prosiła jak ktoś zna , scenariusz do zabawy weselnej "idzie karawana". Ponoć bardzo stara zabawa. Ja nie mogę tego odnaleźć a moja babcia nie pamięta jak to było prowadzone u niej na weselichu. Mam tylko cząstkowe wiadomości. Z góry bardzo dziękuję.

Offline syladance1979
  • użytkownik
  • **
Odp: POMAGIER dla kapel, dj'ów, wodzirejów itp.
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Marca 2011, 12:46 »
i co????? nie ma chętnych do podzielenia się wiadomościami????