Ja byłam, co prawda było to małe przyjęcie, ale dało sie zauważyc już pewne problemy, niestety - bo sala duża, okolica z potencjałem, ale. . . brakuje np. fajnego ogrodu, miejsca gdzie można wyjść, posiedzieć - a nie słuchać przejeżdżających tirów. Po drugie ten lokal ma problem z obsługą - bynajmniej było tak 2 lata temu - pani kelnerka przyszła w białej bluzce i jeansach. . . . . . . . co było dla mnie szczytem. Trzeba też trochę "pilnować" obsługę tzn. świadek ma więcej pracy, bo nie zawsze umówione wcześniej sprawy udaję się po naszej myśli. No ale to wszytsko zależy jak kto podchodzi. Jeśli się zdecydujesz to polecam wnikliwe patrzenie na ręcę i dokładne omówienie przebiegu wesela i oczekiwań jakie masz wobec lokalu. Niewątpliwie atutem jest hotel, w którym można przenocować gości. Co do jedzenia to w sumie nie zachwyciło mnie jakoś specjalnie jest ono takie restauracyjnie - ani złe - ani dobre. Chociaż dawno tam nic nie jadłam. A jeśli chodzi o cenę to nie mam pojęcia - ale pewnie coś koło 160 zł za osobę jeśli chodzi o całonocną imprezę.
pozdrawiam i mam nadzieję ze pomogłam