No czuje tu naganianie przez zespoły weselne z Nowogradu - combo i lukas band.
A co niby moze powiedziec pan z firmy z Nowogardu, filmującej te zespoły skoro kręci dla nich teledyski (na ich stronkę internetową) a oni mu za to płacą.
Założyli sobie tutaj taką Nowogardzka, weselną spółdzielnie wzajemnej adoracji i wzajemnie się promują.
Na szczęście nikt nie jest taki głupi, zeby to łykac, panowie muzycy

A myszak, który wysłał ponad 300 wiadomości w wiekszości z nich wychwala zespoły z Nowogardu, żenua, sorry

300 wiadomości to juz prawie działalnosc gospodarcza, hi,hi.
Słuchaliśmy tego combo i lucas band - śpiewają jak krasnale zza stodoły, nic dziwnego że musza naganiac klientów

Głosy dziwaczne i brzmią nienaturalnie, melodie pozmieniane w stosunku do oryginałów bo chyba nie umieją wyciągną oryginału.
Beata z albatrosa w wyk. Combo to całkiem inna piosenka - wystarczy posłuchac melodii. Lukas band nie ma normalnego teledysku z imprezy (na żywo) tylko filmy z podłożonym dźwiękiem, podobnie combo.
Ja jestem z okolic Szczecinka i u nas takie kapele padają po pół roku a ceny widze tez macie dziwne - 3000 wesele. U nas chłopaki graja za 2100-2500 i to o niebo lepiej.
Polecam szukac zespołów Szczecinek a nawet Piła bo nawet z przejazdem wyjdzie taniej a napewno dużo lepiej.
Nie piszę żadnej nazwy zespołu, zeby nie było że kogoś reklamuję ale to co tu widze to mnie po prostu rozwaliło.