Autor Wątek: Park Hotel w szczecinie  (Przeczytany 11295 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gosare
  • nowicjusz
  • *
Park Hotel w szczecinie
« dnia: 30 Stycznia 2011, 19:45 »
Witajcie,
Planujemy ślub w park hotelu w Szczecinie i rozpaczliwie poszukujemy wszelkich informacji na temat tego lokalu.
Wczytując się w wątki na forum mało informacji co do lokalu dlatego też postanowilismy załorzyć ten temat.
wszyscy którzy organizowali lub mieli okazje być na przyjęciu weselnym w tym hotelu proszę podzielcie sie wrażeniami.
pozdrawiamy

Offline am

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 00-07-2011
Odp: Park Hotel w szczecinie
« Odpowiedź #1 dnia: 2 Lutego 2011, 11:36 »
Mój znajomy miał tam swoje wesele i był bardzo zadowolony.  Bardzo polecał nam to miejsce.  Myślę, że jest atrakcyjne, jednak zdecydowaliśmy się na inne z dwóch powodów: koszt na osobę to ponad 200 zł, a przede wszystkim sala jest na maksymalnie 70 osób, więc my się tam byśmy nie zmieścili. 

Offline IlonaWisniewska
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Lutego 2011, 22:22 »
Witam
Ja byłam na weselu w tym hotelu w zeszłym roku w maju ale przez ten czas zapewne nic się nie zmieniło.  Hotel ciekawy, jedzenie dobre nawet bardzo dobre tylko to co pamiętam to że porcje były typowo restauracyjne czyli malutkie.  Jak kto woli ale moja rodzina lubi dużo jeść :) miejsce ok ale na małe wesele do 60 osób choćby z tego względu że parkiet bardzo mały.  Moje wesele jest na trochę ponad 100 osób dlatego wybór padł na Hotel Sens w Lubieszynie.

Offline mokka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Grudnia 2011, 22:16 »
Również przeszukałam całe forum w poszukiwaniu informacji na temat tego lokalu ale niestety jest ich niewiele. . .   Może pojawią się jakieś nowe? Słyszałam, że lokal rzeczywiście jest na maksymalnie 70-75 osób ale ponoć parkiet można zorganizować w przyległej salce.  Czy ktoś korzystał z takiego rozwiązania?

Offline Daenerys

• forumowicz
  • data ślubu: 28.08.2015.
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Grudnia 2011, 13:14 »
Cześć.  Ja chyba też tam będę miałą wesele,a  dokładnie przyjęcie ślubne.  Hotel i okolica jest śliczna, jest gdzie porobić fotki, nie tylko  w samym hotelu, ale i w parku obok i na Wałach Chrobrego,suepr lokalizacja, samo centrum, do tego świetna kuchnia na gastronautach są opinie-same pozytywne.  Koleżanki mąż był tam kucharzem i kuchnia jest bardzo dobra.  Napewno to dory wybór.  Spokojnie uważam, że w Szczecine nie ma lepszego miejsca na wesele, jest eleganckie i luksusowe i mało kogo stać na wesele tam.
hxxp: www. gastronauci. pl/12701-restauracja-park-hotel-szczecin

Offline kasiakrajka89

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #5 dnia: 26 Lutego 2012, 23:22 »
Bardzo drogo ale za to mozna poczuc sie jak para ksiazeca:)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Marca 2012, 00:30 »
Drogo - to pojęcie względne. Mieliśmy tam przyjęcie po ślubie i drogo nie było a raczej bardzo elastycznie cenowo.

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Agni
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.06.2012
« Odpowiedź #7 dnia: 10 Marca 2012, 09:42 »
mam tam zarezerwowaną oranżerię na przyjecie na 20 osób.

Offline arctica
  • nowicjusz
  • *
  • Ślub w: małopolskie
« Odpowiedź #8 dnia: 25 Sierpnia 2017, 11:17 »
Ja mam za dwa lata wesele i też robimy w