Autor Wątek: Kłopoty z cerą a ślubny make-up  (Przeczytany 4177 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lalunia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04-09-2011
Kłopoty z cerą a ślubny make-up
« dnia: 25 Stycznia 2011, 01:00 »
Pytanie ejst do pań, które miały juz raczej ślub.
Mam kłopotliwą cerę, często mi coś wyskakuje, nie bede opowiadac o mojej walce z tym. . o wizytach u dermatologow i innych.
sa to sprawy hormonalne.

Potrzebuje pania, która w umiejętny sposb wykona mi taki makijaż, tuszując w razie czego niespodzianki.
Przed slubem nie bede sie w wakacje opalać i odp.  wcześniej poddam sie zabiegom w gainecie.

Szukam doświadczonej w tej kwestii makijażystki.
aaa by po kilku h nie spłynęło mi to wszystko z twarzy. . .

rybkawiedenka
  • Gość
Odp: Kłopoty z cerą a ślubny make-up
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Stycznia 2011, 22:58 »
 A skąd jesteś?

Offline lalunia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04-09-2011
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Stycznia 2011, 23:51 »
szczecin

Offline agniesia24
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26 marca 2011
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Stycznia 2011, 21:22 »
Witam! co prawda jestem dopiero po probnym makijazu u p.  Anety Zych, ale moge Cie szczerze zapewnic, ze po wkonanym makijazu na mojej twarzy nie bylo sladow  defketow mojej skory, a dodam ze do najpiekniejszych nie nalezy.  Makijaz byl wykonany rano i do poznych godzin wieczornych trzymal sie rewelacyjnie.  Z tego co wiem p.  Aneta jest rowniez kosmetyczka wiec mysle,ze poroblemy z cera nie sa jej obce.  Pozdrawiam

Offline syladance1979
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.12.2012
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Stycznia 2011, 13:02 »
Jeśli macie kłopoty z cerą polecam Iwonkę Jóźwik z Osowa na ulicy Kluka w Szczecinie. Uratowała moją cerę przed  bombardowaniem mojego organizmu bardzo silnymi i megadrogimi  lekami na trądzik. poza tym  w wakacje robiłam sobie przedłużanie rzęs u niej ------ rewelacja. Rzęsy trzymały się około 4 tygodni. Robiłam tylko 3 razy odnowę, a na okres zimowy postanowiłam żeby sobie oczęta i rzęsy odpoczęły, ale na wakację znowu sobie strzele wdzięczne spojrzenie:). Jaki spokó na basenie lub na plaży. Nie martwie się rozpływającym tuszem od gorąca, bo po prostu tych rzęs się nie maluje:)

Oprócz tego mikrodermabrazja, pilingi oraz kwasy wszystko wykonane z precyzją i oddaniem. Polecam. Jak cos to na privie podam telelfon. pozdrawiam.

Offline magdamiko1991

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.09.2013
« Odpowiedź #5 dnia: 9 Lutego 2012, 14:12 »
Ja mam niestety taki problem, że z jednej strony moja cera jest bardzo tłusta, ale przy tym ciągle się łuszczy skóra.  Czy znacie jakąś dobrą kosmetyczkę z okolic Łodzi? (a nawet z Warszawy, poświęcę się)
kobiecezasady. pl

Offline Koozaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.05.2013 ( Boże Ciało)
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Lutego 2012, 23:34 »
Proponuje Penelope studio wizerunku :D Ja miałam u nich robiony już parę razy makijaż ( nie ślubny) i zawsze się trzymał.
Szwagierka robiła u nich ślubny i idealnie się trzymał.

Autentycznie kochający człowiek musi wiedzieć, że świat nie ma jednego centrum lecz dwa

Offline WeseleZklasa

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 29 Czerwca 2012, 11:34 »
Drogie Panie,

pamiętajcie, aby odpowiednio wcześnie przed ślubem skończyć z róznymi eksperymantami.  Dzień przed ślubem - absolutnie żadnych peelingów! Btw.  paniom z tłustą cerą polecam peelingi enzymatyczne, owszem ich działanie jest delikatniejsze niż gruboziarnistych, ale przynajmniej bakterie nie są rozprowadzane po całej twarzy, no a skóra nie jest aż tak bardzo podrażniona.  Peeling enzymatyczny można też nałożyć na dekolt ;)

Polecam artykuł na temat tego jak należy przygotować skórę proszę zapoznać się z REGULAMINEM
« Ostatnia zmiana: 29 Czerwca 2012, 11:56 wysłana przez Maja »

Offline marcepalina
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.10.2012
« Odpowiedź #8 dnia: 2 Sierpnia 2012, 12:30 »
też polecam artykuł z cyklu jak dbać o cerę tanio i w domowych warunkach link nie zgodny z regulaminem
« Ostatnia zmiana: 2 Sierpnia 2012, 17:09 wysłana przez rybkawiedenka »

Offline blackdress88

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.07.2012
« Odpowiedź #9 dnia: 24 Września 2012, 13:47 »
Pomijajc kwestie zadbania o cerę, bo sama o nią dbam a i tak mam problemy.  To uważam, że to nie jest kwestia makijazystki i jej umiejętności, a raczej odpowiednich kosmetyków, dobrze kryjących i trwałych. 

Offline pastor
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 29 Listopada 2012, 13:43 »
Przed swoim ślubem byłam na takim peelingu  - uważam że jest to rewelacyjna sprawa zrobić sobie takie coś przed ważnym wydarzeniem, szczególnie takim jak ślub - gdzie wszystkie oczy skierowane są na mnie. 

Offline modesta38
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 1995
« Odpowiedź #11 dnia: 28 Marca 2013, 11:37 »
Cytat: pastor link=topic=23258. msg1807865#msg1807865 date=1354193026
Przed swoim ślubem byłam na takim peelingu  - uważam że jest to rewelacyjna sprawa zrobić sobie takie coś przed ważnym wydarzeniem, szczególnie takim jak ślub - gdzie wszystkie oczy skierowane są na mnie.  
W ogóle jaki to ogromny stres jak tak wszyscy patrzą, prawda? :)
zobaczcie jaka cudowna jest <a href="hxxp: www. yes. pl/">biżuteria yes[/url]