Witajcie dziewczyny

Dziekuje ze pod moja nieobecnosc ktos tu jeszcze zaglada..

Nie bylo mnie dlugo bo mialam ostra "jazde"z przyszla tesciowa...
nie bede sie tu rozpisywala bo nie warto..
ale juz wypowiedzialam slowa ktore myslalam ze nigdy nie wypowiem
ZE SLUBU NIE BEDZIE...
3 dni tkwilam w przekonaniu ze to juz koniec...
Bylam tak zla,mialam tak okropnie zly humor..ale na szczescie jakos udalo sie dojsc do konsensusu,
podziekowalabym tylko i wylacznie mojej tesciowej bo to ona by zniszczylaby to..co my zbudowalismy przez 3 lata...
wiem jedno...NIGDY SIE NIE POLUBIMY!! w koncu zabieram jej jedynego synka...ehh szkoda gadac..
co to spraw slubnych,podpisalismy protokol w srode
ksiadz proboszcz to naprawde swietny facet,smiechu z nim bylo co nie miara

wiec kompletnie na luzie spisalismy ten protokol i jeszcze pogadalismy sobie o pierdolkach,takich ksiezy powinno byc wiecej,
aaha no wlasnie i powiedzielismy ze mieszkamy razem

i dobrze... wejdziemy w malzenstwo bez grzechu,
mamy jedna spowiedz dzien przed slubem i tyle,
ksiadz nam powiedzial ze i tak juz tworzymy rodzine to rozgrzeszenia przy pierwszej spowiedzi nie dostaniemy,
wiec nie ma powodu zeby nas stresowac, takim oto sposobem mamy tylko jedna spowiedz

takze dla nas to swietna wiadomosc.
I kupilam sobie welon na allegro,razem z przesylka zaplacilam 30zl

Juz do mnie dotarl,jestem bardzo zadowolona,

Moge wyslac wam tylko stronke na ktorej jest,nie moge zapisac ich obrazka i normalnie wkleic zebyscie nie musialy na linka klikac,no ale ktora bedzie chciala zobaczyc to prosze..
http://i652.photobucket.com/albums/uu243/suknie-venus/_STU7022.jpg?t=1295208398Jest bardzo delikatny ale zamiast lamowki jest zakonczony taka delikatna zyleczka(nie podobaja mi sie welony z lamowka)
tance z 2 marca zostaly przedstawione na 9,
Marcelko tez bedziecie chodzic??
co tu sie jeszcze wydarzylo

aha...naklejki na butelke ktore zakupila moja tesciowa nie pasuja,butelki sa tak wyprofilowane ze brzydko sie marszcza na butelce,
wiec wymyslilysmy ze zamiast naklejek i zawieszek butelki poubieramy w krawaciki i sukieneczki,
mamy juz kilka projektow krawacikow,wyglada to super!!!
bede u tesciow zrobie zdjecie i wam pokaze,bedzie tak... oryginalnie

aa no wlasnie w piatek bylam na piwku z Madzia(nasza forumkowa lolcia

)
i jak tylko wrocilam do domu dostalam mega wysokiej goraczki,w nocy nie spalam ciagle lapaly mnie skurcze nog,
bol glowy mialam tak silny ze myslalam ze mi glowe rozerwie,dreszcze,zimne poty,rano misiek pobiegl po apteki po jakies leki dla mnie i udalo mi sie na szczescie usnac,przespalam caly dzien i cala dziesiejsza nocke,
dzis musialam wstac i sie troche ogarnac ,nabrac sily bo ide z laseczkami do senso na striptiz meski

z okazji dnia kobiet,juz czuje jak fajna bedzie ta dzisiejsza imprezka

Moze ktoras ma ochote dolaczyc??

Zostawiam buziaczki i zycze milej niedzieli,
u nas w Szczecinie jest przepiekna pogoda,ciepelko i sloneczko..zyc nie umierac