Autor Wątek: BLUE SONG i inne zespoly na wesele  (Przeczytany 2196 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
BLUE SONG i inne zespoly na wesele
« dnia: 13 Stycznia 2011, 22:30 »
witam i pytam:) czy ktos ma jakies swieze opinie o zespole? znalazlam jedynie z 2007 roku. . .  a poniewaz nie mam zadnego porownania,ani w ogole nie znam zadnego zespolu w szczecinie to mam pytanie czy ktos moze zna jakis godny polecenia?pieknie spiewajacy i potrafiacy prowadzic impreze, organizowac konkursy, oczepiny i w ogole:)chetnie poslucham kazdej rady i z gory dziekuje!

Offline MGI1
  • użytkownik
  • **
Odp: BLUE SONG i inne zespoly na wesele
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Stycznia 2011, 19:30 »
A kiedy to wesele ma się odbyć ?

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Stycznia 2011, 20:34 »
w lato 2012,a czemu?

Offline MGI1
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Stycznia 2011, 20:48 »
No jak to czemu ? Otóż będziemy tu za chwilę uprawiać kryptoreklamę, a jak termin zajęty to po co ...

;)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Stycznia 2011, 22:14 »
ej.. dziewczyny....  ::)

niestety niewiele  wiem o tym zespole.. wrzuć  w wyszukiwarke na forum.. temat/opinie przewijał się kilka razy...
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Stycznia 2011, 22:54 »
wiem,ze byl temat-czytalam,chodzi tylko o to,ze opinie sa z 2007 roku,a teraz nie widze ich ani w gazetkach slubnych ani na targach...albo nie musza sie reklamowac albo nie wiem:)no ale umowie sie i zdam relacje z przesluchania ;-p

Offline Aniaa

• forumowicz
  • data ślubu: 24.04.2010
« Odpowiedź #6 dnia: 16 Stycznia 2011, 23:20 »
Zespół Blue Song grał na moim weselu i ja szczerze polecam! Przesympatyczna para, świetnie prowadząca cała zabawę i mająca super głosy! My z mężem się bardzo cieszymy, że wybraliśmy ten zespół!
Nasi goście do tej pory nie mogą się nachwalić "naszego" zespołu :) Naprawdę baaaardzo polecam!

wiem,ze byl temat-czytalam,chodzi tylko o to,ze opinie sa z 2007 roku,a teraz nie widze ich ani w gazetkach slubnych ani na targach...albo nie musza sie reklamowac albo nie wiem:)
Z tego co nam mówili, to właśnie nie muszą się już reklamować na targach itp., bo u nich najlepszą reklamą jest "jedna Pani, drugiej Pani".

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #7 dnia: 16 Stycznia 2011, 23:32 »
oj to naprawde wspaniale slyszec !!!! na pewno sie z nimi spotkam,bo bardzo zalezy mi na super prowadzeniu wesela i to bez falszowania - to wtedy nic dodac nic ujac:)

mam teaz zamiar spotkac sie z fair play, maly band i combo - z polecenia znajomych oraz z key-band,bo rozmawialam z nimi na targach-polecal foto-gutek-prawdopodobnie moj fotograf:), wlasnie slucham demo okay i jakos mnie nie przekonuje,a po opiniach o blue song wciaz sa moim fawoytem,choc nie chce sie nastawiac, a czy maja moze jakies nagrania z wesel z ich udzialem?zawsze fajnie popatrzec jeszcze jak sie maja w akcji:)

jesli ktos odradza mi spotkanie z ktoryms z wymienionych zespolow to tez wezme pod uwage,naprawde wielkie dzieki za wszystkie opinie:)

Offline Aniaa

• forumowicz
« Odpowiedź #8 dnia: 16 Stycznia 2011, 23:41 »
Spotkaj się, spotkaj koniecznie :)

P.S. Foto Gutek to też mój fotograf...też polecam baaaaaardzo!!!!:)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #9 dnia: 18 Stycznia 2011, 00:12 »
zastanawiam sie jeszcze czy spotkac sie oprocz blue song z key band , combo i fair play, a oprocz tego mysle,ze zdecyduje sie na oprawe muzyczna BBK i MJB film - filmowanie, obym zalatwila wszystko w lutym:)

Offline Aniaa

• forumowicz
« Odpowiedź #10 dnia: 18 Stycznia 2011, 10:27 »
Pewnie, że się spotkaj. Bedziesz miała porównianie i sama też wyrobisz sobie wstepna opinie na temat tych zespołów.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #11 dnia: 18 Stycznia 2011, 18:53 »
dla wszystkich zainteresowanych - zespol BLUE SONG zawiesil dzialalnosc weselna wiec jeden zespol mi juz odpadl, narazie planuje spotkanie z mini band, combo, fair play i key band, mam nadzieje, ze kazdy wart jest spotkania. narazie faworytem zostal combo z opinii znajomych i forum. oczywiscie zdam relacje po spotkaniu:)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #12 dnia: 20 Stycznia 2011, 17:26 »
teraz zastanawiam sie nad COMBO, MINI BAND  i FAIR PLAY, poki,co dzieki waszym opiniom faworytem jest combo,a pozniej mini band,ciekawe,ktory okaze sie lepszy,bo tak sluchajac z internetu to ciezko,zobaczymy na zywo... ale jak jakies wczesniej nie opisane wrazenia macie to koniecznie piszcie:)

Offline dzik997
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.05.2011
  • Ślub w: Szczecin
« Odpowiedź #13 dnia: 3 Stycznia 2017, 20:14 »
Wrócili do gry po przerwie.Widziałem ich jak grali i prowadzili bal sywestrowy.Rewelka.
Obiecałem klawiszowcowi(spoko koleś-chyba mąż wokalistki)że zrobię im dobrą reklamę ;) Może komuś przypasują-młodzi ale doświadczeni,grają teraz w większym składzie z gitarą i perkusją. Tu ich video jest i namiary: LINK USUNIĘTY
« Ostatnia zmiana: 4 Stycznia 2017, 00:44 wysłana przez zibi »