W sumie nie zauważyłam żadnego wątku na ten temat (jeśli takowy gdzieś jest to ja poproszę o informacje), więc zakładam ten.
Chciałam się dowiedzieć jakie są tendencje u Was - kiedy wyjeżdżacie (ile po ślubie), czy w ogóle wyjeżdżacie, gdzie, za ile, jakie biuro podróży wybieracie i tym podobne

U mnie wygląda to w ten sposób, że w tej chwili analizujemy katalogi z TUI, ITAKI, NECKERMANNA i SCAN HOLIDAY, ale mamy już na oku kilka wycieczek. Interesuje nas przede wszystkim Kreta (chcemy wynająć samochód na miejscu i sobie pojeździć), chcemy wylecieć z Poznania na tydzień jakoś tak tydzień po ślubie. Dwa posiłki dziennie, widok na morze i święty spokój - takie mamy preferencje

Uznaliśmy, że możemy wydać na osobę jakieś 2 tysiaki z małym haczykiem, a za taką cenę można zneleźć fajne hotele czterogwiazdkowe w każdym z katalogów. Do końca marca jest najkorzystniej się zdecydować, bo każde z biur daje odpowiednie zniżki. Podoba nam się TUI - bo w każdym z hoteli na nowożeńców czekają kwiaty, owoce i szampan. Z kolei Itaka i Neckermann dają korzystne zniżki. Scan Holiday także przygotowuje pewne niespodzianki.
Mamy na oku już biuro, przez które załatwimy wszystko (Poznanianki - Stary Browar, biuro BTC), jest ono przedstawicielem wszystkich powyżej wymienionych firm, a kobiety które tam pracują widać, że znają się na rzeczy i mają ogromne mnóstwo energii.
Dajcie znać jak to jest u Was - lubię zbierać opinię, a nie chcę zamęczać Przyszłego tymi wszystkimi moimi wątpliwościami, bo jeszcze się rozmyśli

On jest umysł ścisły, a i tak już mu truję ponad przeciętną