Cześć dziewczyny, ja też w końcu postanowiłam założyć odliczanie, a do ślubu już tylko trochę ponad miesiąc.
Dziewczyny z wątku o kujawsko - pomorskim wiedzą, że nasz ślub jest organizowany w pośpiechu. Mieszkamy w Grecji i byłam w Polsce dopiero w połowie listopada. Wcześniej zrobiłam jednak "research on-line" i muszą przyznać, że to forum było bardzo pomocne, gdyby nie to przyjechałabym i nie wiedziałabym za co się zabrać, a tak miałam już notatki, kilka typów fotografów, kamerzystów, lokali, dj-ów itd. Bardzo mi to ułatwiło przygotowania, za co serdecznie wam dziękuję!
Teraz najważniejsze sprawy są już porezerwowane, ale brakuje jeszcze Pana Młodego, który przyleci 4 lub 5 stycznia, bo czeka jeszcze na swoje dokumenty do ślubu. Jak tylko przyjedzie to musimy szybko z papierami do USC i kościoła - w USC już wiedzą, zresztą ja musiałam najpierw swoje dokumenty wyciągnąć i je tłumaczyć, w kościele data jest zarezerwowana, ksiądz tylko czeka na PM żeby spisać protokół, więc myślę że zdążymy ze wszystkim, ale mały stresik jest

Niestety nie uda nam się przez to spędzić razem sylwestra, ale już mniejsza o to, przeżyjemy! za parę dni i tak będziemy już razem.
Jako pierwsze zdjęcie spróbuję wam przesłać zdjęcie z naszego zaproszenia, o ile mi się uda załączyć. No zobaczmy