Autor Wątek: help!!!potrzebny zespół!!!śląskie  (Przeczytany 1739 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline iza_iza
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.09.2011
help!!!potrzebny zespół!!!śląskie
« dnia: 27 Października 2010, 20:50 »
Witam serdecznie, z góry przepraszam jeśli dubluje wątek ale pilnie potrzebuje jakiś sprawdzony zespół na wesele, zależy mi żeby byli w miarę uniwersalni bo gości będziemy mieć z różnych stron Polski.  Na forach jest dużo takich informacji ale często są one stare a niestety składy zespołu jak już zdążyłam się przekonać zmieniają się bardzo często.  I kapele polecane jeszcze 2 lata temu obecnie są średnie:( wesele mamy niby "dopiero" we wrześniu przyszłego roku ale obdzwoniłam już kilka zespołów i dużo jest już zajętych ( a myslałam ze z salą będą największe problemy:()Dziewczyny ratujcie same wiecie że wesele bez dobrej muzyki to kiepskie wesele.  Z góry dziękuje:*

Offline iza_iza
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.09.2011
Odp: help!!!potrzebny zespół!!!śląskie
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Listopada 2010, 18:42 »
a czy ktoś słyszał o zespole vademecum z okolic sosnowca, będzina? bawił się ktoś na weselu z ich udziałem?

Offline karolka86
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.06.2011
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Listopada 2010, 10:57 »
Witam, z przyczyn osobistych odstąpię zespół weselny Nie-banalni z mikołowa -dwoje młodych ludzi, grają i śpiewają naprawdę świetnie termin wesela 18. 06. 2011r.  
Jedyne co chce odzyskać to zaliczka w wysokości 200 zł, cena łączna za 12h grania 1400 zł
Mam jeszcze fotografa oraz salę weseln. Prosze o kontakt na mail kasik1904@onet. eu lub tel 697 137 953

Offline MoniaM87
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Listopada 2010, 17:40 »
Witam, z przyczyn osobistych odstąpię zespół weselny Imprezownia z Gostyni termin wesela 18.  06.  2011r.  
Jedyne co chce odzyskać to zaliczka w wysokości 500 zł, cena łączna za 12h grania 2500 zł już po odliczeniu zaliczki.
Prosze o kontakt na mail mniam871@interia. eu

Offline amaro
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.11.11
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Listopada 2010, 13:09 »
jeśli chcecie fajne zespoły z Gliwic i okolic piszcie na priv !

Offline elenai333
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.05.2010
« Odpowiedź #5 dnia: 1 Grudnia 2010, 16:00 »
ja mam fajny dwuosobowy zespół ze śląska na wesele.  Zespół Hadassa - słyszałam u przyjaciółki na ślubie - naprawde świetny i fajny  repertuar!!!  ;)  
« Ostatnia zmiana: 1 Grudnia 2010, 17:15 wysłana przez .:Anka:. »

Offline KATARZYNA2000
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Czerwca 2011, 17:33 »
Cytat: iza_iza link=topic=22502. msg1396934#msg1396934 date=1288205418
Witam serdecznie, z góry przepraszam jeśli dubluje wątek ale pilnie potrzebuje jakiś sprawdzony zespół na wesele, zależy mi żeby byli w miarę uniwersalni bo gości będziemy mieć z różnych stron Polski.   Na forach jest dużo takich informacji ale często są one stare a niestety składy zespołu jak już zdążyłam się przekonać zmieniają się bardzo często.   I kapele polecane jeszcze 2 lata temu obecnie są średnie:( wesele mamy niby "dopiero" we wrześniu przyszłego roku ale obdzwoniłam już kilka zespołów i dużo jest już zajętych ( a myslałam ze z salą będą największe problemy:()Dziewczyny ratujcie same wiecie że wesele bez dobrej muzyki to kiepskie wesele.   Z góry dziękuje:*

cześć ja mam bardzo fajny zespół z Mikołowa "KONTRAST" jest ich dwoje i grają różna muzykę dla starszych i młodszych.  Jeżeli chcesz to podam Ci namiary

Offline morrison44
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01-08-2009
« Odpowiedź #7 dnia: 15 Czerwca 2011, 16:36 »
Ja polecam Oskar Vip.  Grali u mnie, wszyscy bardzo zadowoleni - starzy, mlodzi - kazdy sie bawil i nie kazdy mial % we krwi :) bardzo fajni kolesie, pelen profesjonalizm i rowni ludzie :) do tego z poczuciem humoru :)

Offline Jane

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 10.08.2012
« Odpowiedź #8 dnia: 21 Czerwca 2011, 22:24 »
U znajomej grał zespół 4band i była zachwycona ja osobiście słyszałam tylko ich demo i muszę przyznać, że naprawdę fajnie brzmią.  Sama jestem w trakcie poszukiwań i jestem umówiona z zespołem wiec jak posłucham to napisze jak wrażenia :). Cenowo też są ok:). W razie czego mam namiary.

Offline olciazabik10
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 30 Czerwca 2011, 10:31 »
nam najbardziej po przesłuchaniu kilkudziesięciu zespołów z woj. ślaskiego
przypadł do gustu zespół Idol z Katowic i chyba ich będziemy mieć na naszym weselu,co prawda poleciła go nam
koleżanka z pracy ale zastanawiamy się jedynie ilu osobowy skład wziąć bo grają nawet w 5-ciu a u koleżanki grali we 2 osoby i była zachwycona.

Offline smyk
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 30 Czerwca 2011, 13:53 »
Cytat: olciazabik10 link=topic=22502. msg1543794#msg1543794 date=1309422677
nam najbardziej po przesłuchaniu kilkudziesięciu zespołów z woj.  ślaskiego
przypadł do gustu zespół Idol z Katowic i chyba ich będziemy mieć na naszym weselu,co prawda poleciła go nam
koleżanka z pracy ale zastanawiamy się jedynie ilu osobowy skład wziąć bo grają nawet w 5-ciu a u koleżanki grali we 2 osoby i była zachwycona.  

Oni nie grają tylko puszczają mp3 i dośpiewują. . . .
Wolałbym Dj'a

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #11 dnia: 4 Lipca 2011, 09:48 »
Co prawda, to prawda ...  :D

Offline konrad.mniow
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 4 Lipca 2011, 12:01 »
Witam, w razie zainteresowania proszę o kontakt prześlę namiary do zespołu z wolnym terminem