Autor Wątek: "Nieważne co w życiu osiągniesz...ważne kogo będziesz miał u Swego boku" 9.07.11  (Przeczytany 31884 razy)

Offline neta88sc

• maniak
  • "najważniesze jest niewidoczne dla oczu"
  • data ślubu: :serce::serce:
"Chwyć mnie i nieś...

Niech niebo bliżej będzie.

Tak bardzo chcę...

W ramionach skryć się Twych...

ZACZYNAMY ODLICZANIE! :)

9 lipca 2011 roku o godzinie 16:00 w Kazimierzu Górniczym ślubować sobie będziemy :)

:serce:ŻANETA I ŁUKASZ :serce:

mam nadzieję że mi pomożecie ? ;P

ZAPRASZAM WSZYSTKICH  :skacza:

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
pierwsza :D

Offline neta88sc

• maniak
ciriness witam :D:D :uscisk:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
i ja jestem!!!  ;D

Offline neta88sc

• maniak
patrycja_4r witam :D :Daje_kwiatka:

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
I ja się dołącze  ;D

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
Obecna  8)

Offline axela2008

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011 Ińsko
mnie nie może zabraknąć, opisuj szybciutko co gdzie, po co i na co  :skacza:
i duużo zdjęć poprosimy :D
zawsze byłam i zawsze będę przy Tobie. . .

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Jestem i ja !!!  ;D ;D ;D

Offline Daisy87
  • uzależniony
ja też jestem!  :hello:

Offline neta88sc

• maniak
justys0101  axela2008 s_erduszko aniolek86 Witam Was Wszystkie :) No to może zacznę od opowiadania jak z Moim Łukaszem się poznaliśmy ponieważ moim zdaniem było to ciekawe :D Tylko nie wiem czy opowiadanie mi wyjdzie także bądźcie łaskawe dla mnie ;P  hehe aa co do zdjęć na pewno wkleję tylko muszę zapoznać się z instrukcją ;P heheh

Zaczynam :P

Dawno dawno temu , jako nastolatka założyłam sobie konto na portalu "epuls"  (wtedy to było naprawde cos ;P )i tak zaczeły się znajomości przez internet. Poznałam wielu ludzi. A miedzy nimi był Łukasz. Pisałam nawet coś do niego raz ale jakoś potem poznałam kogoś innego i kontakty się urwały co prawda dalej był w moich "znajomych" heh :D po niedługim czasie zakończyłam znajomość z owym "innym" no i w sumie niezbyt chętnie chciałam zacząć coś nowego wiec rzadko odwiedzałam ten portal. Moja kochana przyjaciółka także korzystała z tego portalu. Zaczęła nawet z jakimś chłopakiem flirtować. No i po pewnym czasie postanowili spotkać się w rzeczywistości. To było pierwsze spotkanie mojej przyjaciółki z osoba z internetu. Trochę się bała wiec postanowiła zaproponować ów chłopakowi taki układ żeby spotkać się w 4. On na to przystał. ON- i wolny kolega , ONA- i wolna koleżanka. No i padło na mnie ;P Termin spotkania był 11 września 2007 :D umówili się gdzieś na centrum miasta, ja miałam tylko towarzyszyć. No to jedziemy na to spotkanie. Wszystko pięknie, ładnie przyjaciółka prowadzi mnie na umówione miejsce. No i kiedy już jesteśmy bliżej... patrze i patrze .. kurcze skąd ja znam tego chłopaka...No i małe zdziwienie. Podeszliśmy bliżej Przyjaciółka wita się ze Swoim umówionym chłopakiem no a Ten kolega którego miał przyprowadzić to Łukasz ten Łukasz którego juz znam. No i my się witamy jak starzy znajomi a Przyjaciółka ze swoim umówionym kolegą nie wie co sie dzieje. Potem z Łukaszem wyjaśniliśmy że kiedyś tam pisaliśmy ze sobą na internecie. Poszliśmy sie wszyscy przejść no i potem przyjaciółka postanowiła porozmawiać ze swoim umówionym kolegą sam na sam :P i zostaliśmy z Łukaszem sami. Wtedy zaczęliśmy rozmawiać o wszystkim i o niczym.. czas zleciał nam szybko..bardzo dobrze nam sie rozmawiało.Było to na Ławce w parku. Wrzesień był wtedy bardzo chłodny. Przyjaciółka chciała wracać ale my jeszcze chcieliśmy trochę pogadać wiec poszliśmy wszyscy do najbliższego baru tam jeszcze posiedzieliśmy chwile. Było naprawdę fajnie . Nadszedł czas powrotu do domu... Łukasz i jego kolega odwieźli nas pod sam dom. Jako że ja z moją przyjaciółką mieszkamy kawałek od siebie Łukasz postanowił mnie odprowadzić pieszo pod same drzwi. W tym czasie przyjaciółka jeszcze miała porozmawiać ze swoim nowym kolegą :uscisk: :D. Idąc do domu z Łukaszem rozmawialiśmy jeszcze trochę. Prawie pod samym domem, staneliśmy i spojrzeliśmy sobie głeboko w oczy. Wtedy coś chyba zaiskrzyło. Na koniec delikatnie mnie pocałował :oops:  no i poszlam do domu a on wrócił do auta...   CDN...
:D mam nadzieję że coś z tego zrozumiałyście :P trochę sporo tego ale mam nadzieje że będziecie chciały wiedzieć co było dalej :P

Offline neta88sc

• maniak
Daisy87 Ciebie również witam! :D  :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Jasne, że chcemy  ;D
Fajnie się zapowiada ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Jestem i ja!!  :hello:

Offline neta88sc

• maniak
Witam koleżankę z Sosnowca :D :Daje_kwiatka:

Offline marena84

• entuzjasta
  • data ślubu: 13.08.2011r. g. 16:00 :)
Jestem i ja :hello:
ślubujemy w tym samym kościele  ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
Ooo i mamy coś wspólnego, mój Ł. i ja też poznaliśmy się przez internet hihi :D

Dalej dalej :D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Pewnie,że chcemy ciąg dalszy  ;D Takie spotkanie to musiało być przeznaczenie  ;D

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja tez jestem i czekam na dalszy ciąg :)

Offline neta88sc

• maniak
Witam wszystkich ponownie :* :skacza:  zaraz ciąg dalszy opowieści . Muszę się szybko wstawiać zdjęcia bo przydało by się pare rzeczy Wam pokazać ;P ale to pewnie jeszcze potrwa :P

dobra dalszy ciąg opowieści... :)

Po spotkaniu z Łukaszem zaczęłam dużo z nim rozmawiać, pisać smsy, od czasu do czasu gdzieś się spotkaliśmy. Czas razem spędzany był czymś wyjątkowym.... przyjaciółka niestety zaprzestała spotykać się z Łukasza kolegą ( ale teraz myślę że może tak miało być ponieważ oboje znaleźli te drugą połówkę i są szczęśliwi) a nasza znajomość z Łukaszem nabierała nowych kolorów. 25 października zaprosił mnie do kina... spotkaliśmy się oboje pod słynnym miejscem spotkań w Sosnowcu- pomnikiem Kiepury.. no i kierowaliśmy sie w stronę Kina. Nagle Łukasz przystał i mówi że porywa mnie w całkiem inne miejsce... pojechaliśmy do niego na osiedle... połaziliśmy trochę pogadaliśmy. Zmarzliśmy makabrycznie wiec postanowił zabrać mnie do domu. Byliśmy sami jego rodzice chyba w pracy. Siedliśmy przy gorącej herbacie, na komputerze zaczęliśmy oglądać jego zdjęcia, czytać pierwsze nasze rozmowy na gg.. Mieliśmy ubaw po pachy:D No i jakoś tak w trakcie całkiem ni stąd ni stamtąd rzucił tekst czy moglibyśmy być razem... odjęło mi mowę.. :D no i w sumie wtedy zaczęliśmy ze sobą chodzić. Uwieńczeniem tego był.. namiętny pocałunek  :Serduszka: który (nawet nie wiem kiedy) przerwał nam Brat Łukasza :P heh wtedy to musiałam Ładnie spalić cegłe :P no i Łukasz wtedy przedstawił mnie bratu jako dziewczynę :)  

I chyba tyle z tego jak się to wszystko zaczęło :) Aaa i pierwsze słowo "Kocham" powiedzieliśmy na przełomie 2007/ 2008 roku w Sylwestra/ Nowy Rok na Krakowskim Rynku wśród tłumu ludzi cali mokrzy od szampana :D

Offline neta88sc

• maniak
To my :) ( uwaga moje pierwsze zdjęcie wklejone na tym forum :P )

Offline neta88sc

• maniak
Ok jakoś chyba to nawet wyszło :) a ja nie mogę spać :P wiec pozwolę sobie napisać co wstępnie mamy już załatwione odnośnie ślubu i wesela :)

Kościół (data godzina) Parafia P.W. Najświętszego Ciała i Krwi Chrystusa w Kazimierzu Górniczym (Sosnowiec) godzina 16:00 9 lipca 2011 rokco prawda byliśmy narazie tylko ustalić to z księdzem w parafii w Kazimierzu ale czas może w końcu wybrać się po "licencje" do mnie albo do Łukasza parafii...
Sala Weselnarestauracja Leśna w Kazimierzu Górniczym mam nadzieje że to dobry wybór... szukaliśmy czegoś z noclegiem oraz z dala od samochodów, dróg... itp. jedyne co mnie ciągle nurtuje to Ciekawość jak wygląda sala podczas wesela.
Foto i Video New World Video. mieli najbardziej atrakcyjną ofertę.
Oprawa MuzycznaZespół Cactus mam nadzieję że goście będą dobrze się bawili :)
obrączkiPoszukiwania najprawdopodobniej takie http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,1862
Suknia Ślubna zamówiona w styczniu pobranie pierwszej miary :) ale narazie więcej nie zdradzę :D

Poza tym zaproszenia się drukują :) Dla świadków mamy specjalne Zaproszenia -Wezwania ,  Zawieszki na alkohol również się drukują,
jestem na etapie wybierania kolorów wesela, wiązanki ślubnej, przykładowej fryzury :)

Offline Daisy87
  • uzależniony
no no jacy przytuleni zakochańcy :) duzo już masz załatwione, ja jeszcze sukienki nie wybrałam :( ani obrączek :P

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
jestem i ja! :D
Mogę? :)
Przy okazji zapraszam do mnie ;)

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
Jedynym słowem - byliście sobie przeznaczeni  ;D i tak miało być  ;D
Czekamy teraz na opis zaręczyn  ::) dużo zdjęć
I nie bądź taka, zdradz coś więcej odnośnie sukienki  :P.
Dużo już macie załatwione - więc spokojnie zdążycie na czas :) 8)

Offline neta88sc

• maniak
shar3ware jak najbardziej zapraszam  :Daje_kwiatka:
No w sumie to co najważniejsze załatwione mamy :P Wszystko dzięki mojemu małemu uparciu :P Łukasz ciągle tylko powtarzał że na wszystko jeszcze czas :D a jak potem się okazało to byliśmy spóźnieni co najmniej o rok :P hehe tzn już wyjaśniam. Dzwoniąc po Orkiestrach, fotografach itp natknęliśmy się na problem :P wszędzie terminy pozajmowane Nawet do 2013 roku... No i dopiero wtedy Łukasza udało się namówić na bardziej dokładne ustalanie wszystkiego :) I stąd większość pozałatwiana. Najbardziej chyba odwleka sie wizyta u księdza po tą nieszczęsną licencję... ale w końcu trzeba się zmobilizować.

Co do sukni ślubnej :P już może wkrótce Wam coś zdradze:) ale musze uważać bo Mój kochany czasem uwielbia sobie przeglądać To forum w poszukiwaniu jakiś wiadomości :P

Za niedługo opowiem Wam jakie (jak dla mnie) ekstremalne zaręczyny zafundował mi mój Łukasz :D
Zdjęć będzie coraz więcej bo nauczyłam się je wklejać  :hahahaha: Wkrótce wkleje Wam Zaproszenia jakie z moim Łukaszem wybraliśmy. :D

Offline ciriness

• Chuck Norris
Super historia :) Też się nie mogę zaręczyn doczekać :)

No i sukni, chociaż mniej więcej jaka jest :D

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Zaintrygowałaś mnie tymi zaproszeniami :)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
i zaręczynami :)

Offline neta88sc

• maniak
To jest zaproszenie dla Mojej przyjaciółki która będzie świadkiem :P

takie samo mamy dla świadka- brata Łukasza - Piotra.
Poza tym zaproszeniem w charakterze świadka dostaną zwykłe zaproszenie z osobami towarzyszącymi :)

a zaręczyny wkródce... właśnie muszę z rodzicami uporać się z bojlerem... okazało się że ma gdzieś dziurę no i właśnie cieknie z niego woda.... ;/