Myślę, że ilość członków zespołu z góry sobie juz PM ustali, czy chcą duży zespół, mały lub może dj.Na pewno to bedzie zależne od charakteru imprezy, ilości gości itp itp. To oni powinni wiedzieć ile osób do tej roboty chcą zatrudnić.Jeżeli maja tylko przyjęcie i mało gości to wiadomo, że wielki zespół nie będzie tutaj pasować, ale znam takie osoby, że pomimo małej imprezy chcieli dogodzić swoim gościom super dużym zespołem z wieloma instrumentami i goście byli zachwyceni. PM nie może egoistycznie do tego podchodzić. Oni wiedzą jakich gości zapraszają i to pod względem swoich gości powinni wybierać zespół czy dj-a. Ja osobiście na swoje wesele zatrudnie mały składzik , najlepiej duecik i do tego dj-a, który będzie również wodzirejem i od tego by puścił trochę mechanicznej muzyczki, a z tego względu, że większość gości to młodzieniachy i woleli by usłyszeć kilka mechanicznych brzmień, a duecik wiadomo, troszkę biesiadnej muzyczki, weselnej, do przytupańca, aby jednak wesele zachowało swój weselny klimat:)
A jeśli chodzi o show. To na dzień dzisiejszy sa modne takie malutkie scenki aktorskie wykonane przez zespół i które maja śmieszyć lub zaskakiwać gości i PM. Fajna sprawa! pod warunkiem, że zespół ma to super opracowane! lepiej przed zamówieniem takiego show wolałabym obejrzeć chociażby fotki z takich występów i wymagałbym szczegółowego omówienia takiego programu:)