hej hej
widze ze tu cisza

nio tak to prawda, dawno nic nie pisalam, ale forum przegladalam regularnie

. Mialam egzaminy w szkole i tak jakos wyszlo ze nie mialam czasu na rozpisywanie sie

juz jestem

Pisalam kiedys ze musze zaniesc suknie do poprawki-do skrocenia

na szczescie panie z salonu, zaproponowaly mi dolozenie pod spod halki na kolach-wyglada teraz slicznie i podniosla sie kilka centymetrow do gory

- jest teraz lzejsza i slicznie sie uklada:D narazie jeszcze jest w salonie, bo musze sobie do niej uszyc bolerko i rekawki. We wtorek ide na kolejna przymiarke-biore ze soba aparat wiec moze uda mi sie zrobic jakies fotki

ehh ten czas tak szybko leci, dopiero bylo 1,5 roku a juz dzisiaj jest 4,5 miesiaca do finalu

- w polowie przyszlego miesiaca chcemy isc do ksiedza zarezerwowac termin i zaczniemy rozsylanie i rozwozenie

zaproszen
Zapisalam sie juz tez do fryzjera(na fryzurke-tydzien wczesniej na balejaz i probna) a takze na makijaz

- mam tylko problem z pazurkami, pani w salonie powiedziala zebym sprobowala zapuscic jak najdluzsze(strasznie sie łamią

) i zebym pokazala sie u nich za jakis czas, a jesli nic z tego zapuszczania nie wyjdzie to zrobimy tipsy - chociaz, wiadomo, wolalabym swoje

Poza tym odebralismy juz obraczki - troszke dziwnie obok siebie wygladaja bo ja mam rozmiar 8 a moje kochanie 27+ hehehe , ale poza tym szczegolem sa piekne - jutro postaram sie wkleic zdjatko bo dzisiaj jestem po 2 egzaminach i nie mam juz sily robic
Pozdrawiam