Autor Wątek: Czy faceci to duze dzieci?  (Przeczytany 7113 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pieron

• nowicjusz
  • *
Czy faceci to duze dzieci?
« dnia: 15 Lutego 2006, 19:27 »
Niektorzy twierdza ze mezczyzni nigdy nie dorastaja i sa jak duze dzieci .Co wy o tym sadzicie ? Czy to prawda .A moze sie myle prosze o szczere wypowiedzi .Pozdrowionka dla wszystkich.

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Lutego 2006, 19:44 »
Uważam, że w tym stwierdzeniu jest dużo racji. Uwielbiają zabawę samochodami- z tym, że zamiast resoraków, bawią się prawdziwymi. Wyjadają smakołyki, kiedy nie powinni, np. mój narzeczony ciągle próbuje czegoś , zanim się ugotuje, albo ciasto, jak się dopiero miesza.
Jak mają katar to prawie trzeba wzywać pogotowie, a już na pewno ich niańczyć...
To tylko kilka przykładów.
Trochę być może przesadzam, ale na pewno więcej dziecięcych rysów zostaje w facetach niż w kobietach.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Lutego 2006, 19:56 »
A ja uważam, że odrobina dziecka w człowieku jest niezbędna. Ja uwielbiam WIELKIEGO DZIECIAKA w moim Misiu. Żebyście słyszeli jak On mi się teraz tu obok wygłupia....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Lutego 2006, 20:50 »
Oj tak tak, duuuuże dzieciaki ale to też jest w nich słodkie (no prawie zawsze;)).

Offline pioteras

• uzależniony
  • Już jest KUBUŚ... i JULIA też :-)
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Lutego 2006, 21:13 »
W pełni się z tym zgadzam, ja tez jestem DUŻY DZIECIAK  :mrgreen:

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Lutego 2006, 21:18 »
Faceci to wieczne dzieci ... tylko zabawki dla nich drożeją :P

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #6 dnia: 15 Lutego 2006, 23:55 »
Zgadzam się - faceci do duże dzieci :) Ale mnie to wcale w Grześku nie przeszkadza - lubię się powygłupiać, pobawić, porzucać śniegiem :D Bez tego byłoby po prostu nudno - ta odrobina szaleństwa to właśnie dziecko, które w nas siedzi :)

Gorzej jeśli facet zostaje po prostu "dzieckiem" - np. studiów nie chce skończyć, pracy nie chce znaleźć, a o ślubie już nie wspomnę...

Ale ten problem to już raczej nas, forumków i forumek, nie dotyczy na szczęście :mrgreen:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #7 dnia: 16 Lutego 2006, 01:10 »
Cytat: "Ecia"
Zgadzam się - faceci do duże dzieci :) Ale mnie to wcale w Grześku nie przeszkadza - lubię się powygłupiać, pobawić, porzucać śniegiem :D Bez tego byłoby po prostu nudno - ta odrobina szaleństwa to właśnie dziecko, które w nas siedzi :)
:

o to dokładnie to co ja mam na myśli
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 16 Lutego 2006, 08:57 »
w każdym tkwi coś z dziecka ale to dobrze bo czasem warto odbiegnąć od codzienności i powygłupiać się na maxa:)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #9 dnia: 16 Lutego 2006, 09:10 »
Heh:) ja i Daruś jesteśmy dziećmi, jesteśmy tak beztroscy, że po 2 m-cach znajomości ogłosiliśmy rodzinie, ze bierzemy ślub. W końcu jestem z kimś z kim rozumiem się bez słów. :jupi:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #10 dnia: 16 Lutego 2006, 19:24 »
a co do dużych dzieci...wiecie co dzieję sie teraz w mojej kuchni????
 Na stole stoi fotograficzny namiot bezcieniowy - podwieszony na sznurku od bielizny do klamki okiennej poprzez lampę sufitową - (zakupiony dzisiaj na allegro), obok niego świecą sie dwa 500 watowe halogenowe reflektory.......a mój MIŚ fotografuje w tymże namiocie mój zaręczynowy pierścionek. Komiczny widok!!!
Mężczyzna z pasją!!!!!
— Richard M. Devos

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #11 dnia: 16 Lutego 2006, 20:23 »
Tak naprawdę to chyba żadna z nas nie chciałaby by jej mąż był taki męski w 100%.Model macho już przeszedł do historii.Moj Rafcio jest zabawny, troche zwariowany,czesto uśmiechnięty...a w chwilach  gdy to potrzebne jest poważny i trzeźwo ocenia sytuacje.Ale w końcu oto chodzi by nie wyzbywać się z siebie dziecka ... My jak zaczniemy się wydurniać to szaleństwom nie ma końca :)

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #12 dnia: 17 Lutego 2006, 09:23 »
Cytat: "Antalis"
My jak zaczniemy się wydurniać to szaleństwom nie ma końca

Hihi skąd ja to znam :D
Uważam, że każdy facet powinien mieć sobie coś z dziecka (podobnie kobieta), a stwierdzenie:

Cytat: "Antalis"
Moj Rafcio jest zabawny, troche zwariowany,czesto uśmiechnięty...a w chwilach gdy to potrzebne jest poważny i trzeźwo ocenia sytuacje.

jak najbardziej pasuje do mojego Grzesia :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline atra_vet
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #13 dnia: 17 Lutego 2006, 12:28 »
Cytat: "demka"
Antalis napisał/a:   
Moj Rafcio jest zabawny, troche zwariowany,czesto uśmiechnięty...a w chwilach gdy to potrzebne jest poważny i trzeźwo ocenia sytuacje.   

jak najbardziej pasuje do mojego Grzesia

i mojego Wojtusia :D

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #14 dnia: 17 Lutego 2006, 13:04 »
i mojego Piotrka :serce:

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #15 dnia: 17 Lutego 2006, 14:26 »
Dziewczyny WSPANIAŁYCH chłopców mamy :D  :mrgreen:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
« Odpowiedź #16 dnia: 20 Lutego 2006, 17:18 »
pewnie, ze faceci to duze dzieci...Ale czasami sie zastanawiam czy ja nie jestem bardziej dziecinna od mojego narzeczonego... On chyba ma tylko jedną taką typowa "dziecięcą" cechę - nieprzemyślane zakupy (kupno pod wpływem kaprysu, a potem wszystko rzucane w kat).... Ja takich cech mam znacznie wiecej - nawet "obrazam" sie w taki sposób jak to czynia dzieci...:(

Offline Corollka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #17 dnia: 20 Lutego 2006, 18:06 »
Cytat: "Aniołek"
pewnie, ze faceci to duze dzieci...Ale czasami sie zastanawiam czy ja nie jestem bardziej dziecinna od mojego narzeczonego... On chyba ma tylko jedną taką typowa "dziecięcą" cechę - nieprzemyślane zakupy (kupno pod wpływem kaprysu, a potem wszystko rzucane w kat).... Ja takich cech mam znacznie wiecej - nawet "obrazam" sie w taki sposób jak to czynia dzieci...Sad

dokładnie to samo,kropka w kropkę heh  :D

Offline Pieron

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: 23 Lutego 2006, 21:51 »
Ja tez jestem dzieckiem wiec coa moglbym dac swojej ukochanej poloweczce jak nie Cale moje serce.Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczy i forumowiczek.

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #19 dnia: 23 Lutego 2006, 23:12 »
Mój tez jest dużym dzieckiem, jak jesteśmy na zakupach to zawsze pyta z pewną dozą nieśmiałości: "Moge sobie kupić grę - wyszła własie nowa taką jak zawsze chciałem mieć?" Oczywiście tych gier ( na PC) ma setki i ciągle siedzi i gra i gra   :evil:  A ja muszę się prosić o dostęp do kompa  :roll:  Ale i tak go kocham  :D

Offline donia

• entuzjasta
« Odpowiedź #20 dnia: 23 Lutego 2006, 23:17 »
A mój Pieron w supermarkecie nieśmiało prosi o chipsy, a jak nie ma odwagi powiedzieć to mnie ciągnie w stronę odpowiednich półek  :twisted:
Kochany "dzieciak"
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie