Hejka!
Ja mogę polecić w Poznaniu:
-Hotel Naramowice - bardzo przytulny i jednocześnie elegancki, wiadomo że uwaga personelu skupi się tylko na Waszym weselu,pyszne jedzonka, duże doświadczenie w organizacji wesel
-Hotel Ikar - fajny hotel, ładna sala i niezbyt drogo
-Hotel Mercure - najbardziej eksluzywny ze znanych mi w Poznaniu hoteli, naprawdę robi wrażenie, jeżeli ktoś chce wykwintne przyjęcie i ceny nie powalają z nóg
-Hotel Vivaldi - niestety ceny powalają z nóg

-Restauracja "Andriusza" - przytulna restauracyjka na Słowiańskiej, o bardzo miłym i eleganckim wystroju, jedzenie też dobre i obsługa miła, przyjęcia do 50 osób, kominek
-Restauracja "U Mocnego" - ładne, urokliwe miejsce, z ogrodem, w drewnie, elegancko, fachowa obsługa, możliwość przyjęć w ogrodzie
Poza Poznaniem, w okolicach:
-Restauracja "Biała Dama" w Kórniku - iście po królewsku, a ceny bardzo przyjemne, możliwość zwiedzania zamku z gośćmi i zdjęcia
-Hotel i Restauracja "Delicjusz" w Rosnówku - bardzo tam pięknie, sala obszerna i robiąca wrażenie, apartamenty dla nowożeńców, udane przyjęcia i obsługa na poziomie, ogród i inne atrakcje
-Hotel i Restauracja "Dwa Stawy" w Murowanej Goślinie - naprwdę robi wrażenie, cała instytucja atrakcji weselnych, bardzo dużo możliwości, kompleksowa organizacja, piękny park.
Takie miejsca brałam pod uwagę przy wyborze swojej sali

Może na coś Wam sie przyda