Autor Wątek: Forumowicze prosze o pomoc  (Przeczytany 5142 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ines85
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 11.06.2011
Forumowicze prosze o pomoc
« dnia: 14 Lipca 2010, 20:48 »
Poszukujemy z Narzeczonym kamerzysty.Jeśli zna ktoś jakiegoś dobrego to prosiłabym o namiary.Pozdrawiam ines85

Offline miki0429

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.06.2010
Odp: Forumowicze prosze o pomoc
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Lipca 2010, 22:40 »
Spot Studio - polecam. Tani nie są ale osobiscie jestem zadowolona z ich pracy. Mielismy kamere i fotografa z tej firmy i efektem koncowym jestem zachwycona. Szybkie wykonanie - w ciagu dwóch tygodni mielismy i zdjecia i film.
Pelna kultura jesli chodzi o stroj i zachowanie sie podczas ich pracy.
A przede wszystkim bardzo miła atmosfera podczas pracy z nimi.
Zdjecia mozna obejrzec na ich blogu a film, jest konkretny, z najwazniejszymi elementami ze slubu i wesela, i bardzo ładna oprawa muzyczna.
Ogólnie ujmując polecam.

Offline ines85
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Lipca 2010, 22:21 »
Niestety są za drodzy jak dla nas.
Nikt więcej nie zna jakiś kamerzystów? :(

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Lipca 2010, 23:33 »
Ja znam rewelacyjnego i stosunkowo niedrogiego kamerzystę :) Kilka dni temu odebraliśmy nasz film z pleneru i jesteśmy zachwyceni ;D Lada dzień pewnie będzie gotowy film ze ślubu... Myślałam, że już wysłałam Ci na niego namiary, ale pewna nie jestem... Na wszelki wypadek zaraz wyślę :)

Offline ines85
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Lipca 2010, 22:07 »
Nemezis dzięki za namiary już kiedyś je dostałam o Ciebie. Pozdrawiam i dziękuje.Czy już nikt nie jest wstanie polecić dobrego kamerzysty w przystępnej cenie?

Offline konfiturka1979

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.06.2010
« Odpowiedź #5 dnia: 19 Lipca 2010, 19:01 »
Ines85: co masz na myśli "przystępna cena"?? Nie pamiętam czy akurat Tobie wysyłałam namiary, ale mogę polecić pewnego gościa i dodam gratis w postaci linka do teledysku z naszego wesela ;)
pozdrawiam

Offline ines85
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 19 Lipca 2010, 19:17 »
To poproszę o namiary i filmik.Przystępna cena to taka 1500zl góra 1800zl

Offline AlicjaK

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #7 dnia: 20 Lipca 2010, 02:30 »
Ja biore 2 w 1 kamierzyste i fotografa :) każdy życzy sobie po 1200 zł. :) fajne zdjecia, film :) polecam chociaż na rezultaty trzeba jeszcze czekać :P

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 20 Lipca 2010, 17:29 »
Wyslalam namiary na priva  ;)

Offline Mapetka.my

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.06.2011
« Odpowiedź #9 dnia: 10 Października 2010, 16:19 »
Ja tez mogę wysłać namiary na bardzo dobrego kamerzyste, nie wiem czy współpracuje z jakimś fotografem,
od razu dodaję że pod nikogo się nie podszywam, proszę starsze stażem forumowiczki o wyrozumiałość, po prostu jestem nowicjuszka, ale tematy na forum sledzę od momentu kiedy mój A.  mi się oswiadczył,

Ten kamerzysta wg mnie jest bardzo miły i dobry o czym swiadczą filmiki przykładowe na jego stronie www, nasz terminma zajety:(
wiec zastanawiam się nad taka firmą woj wit dokładnie nie pamiętam, widziałam film u koleżanki, tylko cena mnie trochę odstrasza,
no nic czy ktoś ma jeszcze jakieś pozytywne wspomnienia, pomijając spot studio i aimart czy jakos tak, nie przemawiaja do mnie

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #10 dnia: 10 Października 2010, 18:38 »
jak my wybieralismy kamerzyste to najbardziej podobal nam sie satelmotion, strasznie kontaktowy koles, pozytywny, majacy wiele pomyslow - oczywiscie jeste jedno ale - cena (za komplet z pleneram ok 2800), jak dla nas troszke za duza, ale wiem, ze gdybym mogla sobie pozwolic to bym sie nie zastanawiala - moj numer jeden wsrod kamerzystow ;D...koniec koncow zdecydoawalismy sie na roberta, oczywiscie z polecenia tutejszych forumek, za co wielkie dzieki ;)...

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #11 dnia: 10 Października 2010, 20:02 »
Nie ma sprawy ;)

jak my wybieralismy kamerzyste to najbardziej podobal nam sie satelmotion

Aż sobie zajrzałam na jego stronę i obejrzałam przykładowe filmy :) Masz rację, są świetne i muszę obiektywnie przyznać, że pomysłowością stelmotion przebija nawet filmy Roberta ;D Montaż na podobnym poziomie (świetna synchronizacja z muzyką), jedyne co mi się podobało mniej niż w robertowych filmach, to klimat - cały czas miałam wrażenie, że oglądam jakąś reklamę i zaraz mi wyskoczy jakieś logo TP S.A. czy Rexony :P Ale jak to komuś odpowiada, to spoko ;) Tylko cena rzeczywiście nie na każdą kieszeń :P

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #12 dnia: 10 Października 2010, 22:12 »
hehe Nemezis cos w tym jest ;)...ten koles pracuje w telewizji i pewnie wlasnie dlatego wydawalo Ci sie, ze moze to i do reklamy podobne :P...
nam sie podobal sposob krecenia samego wesela, ten chlopak ma moliwosc wypozyczania sprzetu z telewizji i czesto uzytwa takich specjalnych ruchomych statywow, ktore daja przpiekny efekt, pozniej nigdzie indziej nie widzialam czegos podobnego...pytalam o cos takiego Roberta i wspomnial, ze wie o co chodzi ale zadnego prywatnego kamerzysty nie stac na cos takiego :P...

Offline Mapetka.my

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.06.2011
« Odpowiedź #13 dnia: 12 Października 2010, 14:49 »
my cały  czas szukamy kamerzysty.  Uparłam sie ze musi byc film.  Na razie obdzwoniłam kilka firm ale ci którzy nam się najbardziej podobali, mieli zajęte albo hmmm. . .  byli dla nas cenowo nieosiagalni.  Czy ktos może napisac jak w necie znaleźć tego pana Roberta? jeszcze jeden kamerzysta pojawił się w innym wątku, o którego chciałabym zapytać, tomasz tv, słyszałam, ze robi filmy za przystępne ceny.  A słyszał moze ktoś o takiej firmie msvideo, ? na stronie ma ciekawe przykładyteż znalazłam przez internet, a opinii nie znam.  Dodam ze bardzo liczę się z opiniami forumowiczek i jak na razie dzięki nim wybraliśmy dj'a :)

Offline orinokooo

• Marzenia trzeba spełniać.. same się nie spełnią:D
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 10-07-2010
« Odpowiedź #14 dnia: 13 Czerwca 2011, 13:58 »
Ja za film zapłaciłam 1200 zł i jestem zachwycona, nie ma różnicy w jakości w porównaniu z "bydgoskimi" filmowcami a cena prawdopodobnie tylko dlatego niższa, że studio jest spod Inowrocławia czy jakoś tak. Ja umowę i inne uzgodnienia robiłam przez internet dlatego nawet jechać nie musiałam. Na film czekałam niecałe dwa tygodnie i wszystkim a zwłaszcza nam bardzo się podoba. Dodam, że za fotografa zapłaciłam dwa razy tyle dlatego kamerzystę postanowiłam znaleźć tańszgo i udało się. 

Jeśli ktoś będzie zainteresowany proszę o kontakt.

Offline Dorotka1984
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #15 dnia: 13 Czerwca 2011, 15:08 »
Jeśli zdecydowałabym się na film, to tylko "z rąk" Spot Studio lub Stelmotion :)

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #16 dnia: 13 Czerwca 2011, 18:21 »
ehh...fakt stelmotion robi suuuper filmy ale cena rownie wysoka jak jakosc filmow :-\

Offline sylwik
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.09.2012
« Odpowiedź #17 dnia: 2 Lipca 2011, 13:54 »
Ja też bym bardzo prosiła o namiary na dobrego i w miarę taniego kamerzystę.  Z góry dziękuję

Offline PikkuMu
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.08.2011
« Odpowiedź #18 dnia: 18 Lipca 2011, 17:47 »
też poproszę o namiary do pana Roberta :)

Offline tomek222
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.04.2012
« Odpowiedź #19 dnia: 19 Grudnia 2011, 21:17 »
Czy jest ktoś jeszcze w regionie profesjonalizmem blisko stelmotionu? tj profesjonalny sprzęt i dobra koncepcja?

Offline ulanowski

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #20 dnia: 19 Grudnia 2011, 21:24 »
Czy jest ktoś jeszcze w regionie profesjonalizmem blisko stelmotionu? tj profesjonalny sprzęt i dobra koncepcja?

Wojwit to dla mnie najwyższa półka.

Offline agus_malenka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 5.07.2014
« Odpowiedź #21 dnia: 16 Lipca 2012, 13:27 »
Witam :) Również poszukujemy z narzeczonym dobrego kamerzysty, dlatego będę bardzo wdzięczna za Wasze propozycje i namiary na priv.  Zależy nam na kimś naprawdę dobrym, ale żeby cena nie była kosmiczna ;) Czekam na Wasze propozycje :) Pozdrawiam