Witajcie,dolaczam dzis do was z wielka przyjemnoscia,bardzo duzo siedze na tym forum i co mi tam zapisalam sie w koncu:)Jest tu naprawde bardzo duzo wspanialych porad ktore juz wykorzystalam szukajac sali i zespolu,jestescie niezastapione kobitki-genialne forum:)
Moze troche od poczatku:)Ja i moj narzeczony mieszkamy razem juz od pewnego czasu,niewiedzialam ze cos sie swieci,naprawde bardzo mnie zaskoczyl oswiadczajac mi sie przy blasku pieknego slonka,z kieliszkami winka w reku,nad pieknym jeziorkiem w moim ulubionym miejscu. . . ahh co to byly za romantyczne i niespodziewane zareczyny:D:DJestesmy ze soba od 3 lat,poznalismy sie. . . . na uczelni. . . :D2 lata nie zauwazalismy siebie chodz siedzielismy w jednej lawce:D hehe nagle zaczely sie amory,mizianki i nim sie obejrzalam juz wynajmowalismy wspolnie mieszkanko i zaczynamy budowac fundamenty naszego malego swiata:)I coz los tak chcial ze znalezlismy sale i nasza data (kompletnie przez przypadek)stal sie 28 maja:)(powiem wam w tajemnicy ze MAJ zawsze mnie przerazal kazdy zawsze powtarzal ze maj pechowy na slubowanie,i ja sie z tym zgadzalam:)ale moj ukochany twierdzi ze to od nas zalezy jaki bedzie nasz zwiazek a nie od literki "r"-i z nim w tej chwili tez sie zgadzam:)wiec sala pasuje -data pasuje to i ja mam nadzieje ze bedzie to szczesliwy miesiac dzien i rok:) No to tyle narazie o nas rozpisalam sie troche jak na pierwszego posta hehe:D