:hello:zyje studiami mialam dzis egzamin,mam w srode,piatek i poniedzialek,i jak nie zalicze tego ze srody to za tydzien w srode poprawa
juz mam dosc ale zakuwam moze sie uda za pierwszym razem.
Ale powiem ci ze bylam ostatnio w salonie sukien slubnych bo chce dodatkowa prace znalezc(tez w salonie,blisko mojej obecnej pracy zlozylam cv bo potrzebuja kogos na 1/2etatu a to by mi na wakacje pasowalo:)
)
:)i przy okazji weszlam do innego salonu "po drodze"bo byl napis WYPRZEDAZ:)i tam kiedys juz upatrzylam sobie suknie ktora mi sie podobala,i ona dalej tam byla,wiec podpytalam o cene itd(z 3500 na 2000) i ok 3 lipca umowilam sie z laseczkami i moja mama i ja przymierze,(zdjecie wyslalam w watku dla zniecierpliwionych 2011:)ale dziewczynom sie nie podoba:)
no ale kazdy ma swoj gust,mi sie podoba niewiem czy ja wezme,zobaczymy jak bedzie lezec
Ogolnie dzis moja przyszla tesciowa znalazla fajna oferte w gazecie,babka likwiduje salon i chce sprzedac albo 30 sukien za 3tys zl, albo kazda z osobna za 150zl:)wiec jakby mi jakas sie spodobala to nie miala bym hamulcow zeby ja wziac:):)duza oszczednosc a to jest dla nas bardzo wazne:)dzownilam do kobietki mowi ze jest wlasnie zabiegana bo chca rozwiazac ten salon i jak tylko sobie wszystko poukladaja to mam zadzwonic czyli za ok tydzien,ja zadzownie w czwartek w razie czego jakby cos sie zmienilo:D:D
a jak u was opowiadaj,cos macie dodatkowego??jak mieszkanko macie??kupiliscie??remontujecie??