Witam Wszystkich!!!Witam Wszystkich!!!
Jeżeli jest taka możliwość to ja rónież podzielę się naszym odliczaniem do ślubu

)
ślub mamy 28 sieprnia 2010 roku o godzinie 17ej

w Goleniowie ( w mojej parafii), natomiast wesele mamy w Szczecinie w sali bankietowej Ambasador przy ulicy Wojska Polskiego
więc tak:
KOŚCIÓŁ św Katarzyna w Goleniowie został wybudowany w XV wieku ma piękne witrąże i nowe Organy

jest dużym kościołem, ma bardzo fajny plac
SALA AMBASADOR

jest świeża po generalnym remoncie, ma piękne żyrandole, jest antresola na której gra orkiestra

, wszytsko jest w odcieniach bieli, kremu i złota. można mieć okrągle stoły albo w litere U, E jak kto chce. sala naprawde jest piekna
pierwsze uniedogodnienie to to, ze toalety nie sa na tym samy poziomie co Sala, tylko sa niżej, ale każdy sobie poradzi

) palarnia jest obok głownej sali- przy barze, ale mają świetna klimatyzację wiec nic nie leci na salę
ORKIETRA 
już mamy 5 osobową-

wybraliśmy silver band, ponieważ podchodzili bardzo profesjonalnie i bardzo nam sie podobali, mają duzo pomysłów graja dosłownie wszystko nom i mają
Saksofon 
jeden wielki plus wszyscy sa po szkole muzycznej
FOTOGRAF 
nasz znajomy, który zajmuje sie tym od wielu lat

) zdjęcia robi rewelacyjne, pomysly ma bardzo szalone

, co nam sie podoba . miał swoją firmę, zawiesił działalność,ponieważ zajmował sie swoim synkiem, natomiast teraz załatwia wszystkie dokumenty, żeby wrócić do brańży ślubnej jako fotograf
KAMERZYSTA firma znajduje sie w goleniowie DZIEDZIC robi zupełnie inne filmy niż inne firmy, wydaje sie jakby na calym przyjeciu bylo 2 albo 3 kamerzystów nie stoi z boku i nie obkreca sie w prawo w lewo i znowu prawo i lewo, wyłapuje naprawde najzabawniejsze sytuacje. jeden minus czasmi dlugo sie czeka na film, ale jest zawalony praca, praca i jeszcze raz pracą.
ZAPROSZENIA robiliśmy indywidualny druk, wiec nie musieliśmy siedzieć i wypisywać, zapakowaliśmy w koperte i już wysłane

. zaproszonych gości mamy ponad 160 os ( nom niestety mam duza rodzinke )
FRYZJER 
hehhe najgorsza rzecz, najwięcej godzin spędzonych nad przemyśleniami i koncepcją, ponieważ jestem fryzjerka z zawodu

i to wcale nie jest takie proste żeby dobrac sobie fryzurę,dla klientki nie ma problemu .... ale dla siebie masakra

ale dziwczyny juz sie mna zajma. bardzo sie ciesze, że bede sie czesala u siebie, ponieważ znam je dokonale i przynajmniej bede sie mniej stresowala

chociaz one bede miały troszke przechlapane, ponieważ mogę być bardzo wymagająca i wredna

- tzn NERWOWA i ZESTRESOWANA

hehehhe
MAKIJAŻ jestem już umówiona do p. LILIANY :telefon:jest rewelacyjna w tym co robi, a makjaż doslownie trzyma się przez całą noc. dla każdego znajdzie indywidualny makijaż

prawdopodobnie bede robiła sobie makijaz kolorowy, ale jeszcze zobaczymy

)
cdn .....