Autor Wątek: Odliczanie gosi_kwiecień  (Przeczytany 23190 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« dnia: 25 Stycznia 2006, 20:26 »
cześć Dziewczyny!!!:):):):*:*:* Ten dzień to...... 29 kwiecień;) Miejsce.... Katedra:) a lokal - Klub Pracowników Nauki przy ul Wielkopolskiej 19, taki żółty pałacyk. Teraz wiecie wszystko;) Dziś byłam na przymiarce, drugiej. W piatek mam ostatnią. Sukienka cudo!!!!!!!!!!!! Kupuję w Centrum Mody Ślubnej przy Kaszubskiej obok Medicusa. Pani Monika jest rewelacyjna, przymiarki czysta przyjemność, atmosfera wspaniała, zawsze jest bardzo miło i wesoło.Każdej polecam, a uwierzcie mi, że przeszłam wszystkie salony w Sczzecinie i z pewnością wiecie jak jest;) W niektórych jetseś powietrzem, w innych sympatycznie, a jeszcze w innych bardzo sympatycznie. Ale moim zdaniem CMS jest najlepsze, zresztą zdobyli I miejsce na targach  w Neptunie. Więcej ochów i achów nie piszę, bo mi jeszcze admin nie przepuści;) Mam nadzieję, ze po weselu będę też tak się zachwycać lokalem i Wszystkim polecać, ale najpierw muszę na własnej skórze się przekonać. Nie mam jeszcze orkiestry lub DJ-ja dostałam od Was namiary, ale jeszcze nie dzwoniłam, zrobię to jutro. Jesli znacie jeszcze jakieś FAJNE A TANIE, TO PROSZĘ DAJCIE ZNAĆ:)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Stycznia 2006, 20:58 »
... to teraz przyjde pod katedre 29 kwietnia i krzykne podczas przysięgi "książe !! nie udzielaj im ślubu"  :D ...tylko o której godzinie ?? hihihi
Gosia wie o co chodzi :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Stycznia 2006, 21:48 »
chyba takiej akcji jednak nie będzie;)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Stycznia 2006, 22:13 »
cześć dziewczyny, wlaśnie założyłam sobie licznik, wybrałam "morski", bo mój Michał uwielbia nurkowanie, pokończył jakieś kursy, (niestety nie pamiętam jakie;) ) i jeździ na te swoje eskapady. My poznalismy się rok temu, więc niestety kilka "niezłych" wycieczek mi się upiekło, ale liczę , że jeszcze wiele przede mną;)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Stycznia 2006, 22:18 »
no, nie nawet licznika nie potrafię założyć. :? !! Wyjdę przed Wami na jakąś sierotę. Pomóżcie, ajk to zrobić??

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #5 dnia: 25 Stycznia 2006, 22:20 »

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Stycznia 2006, 22:22 »
udało się, ale jak skopiowałąm i wkeliłam, a ja chciałabym, zeby było na stałe, tak jak mój podpis:)

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #7 dnia: 26 Stycznia 2006, 19:31 »
To co wkleiłaś tutaj w poście musisz umieścić u siebie w Profilu w "tekście podpisu "
I zawsze jak coś będziesz pisać to pod twoim tekstem będzie widoczny licznik :D
Jak umieszczać liczniki na forum https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=639
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Stycznia 2006, 23:48 »
dzieki Ela, wpadłam dosłownie na minutkę, bo dziś byłam nad morzem cały dzień i padam z nóg i marzę o łóżku, ale jak widać lekko się uzależniłam, skoro weszłam na forum;)

Offline madziulek

• Chuck Norris
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #9 dnia: 27 Stycznia 2006, 14:47 »
musisz wkleić w swój podpis w profilu bbcode uzywane na forum. poprostu skopiuj i wklej :) no to ślubujemy tego samego dnia :) :) :) :) załuż swójwątek w countdown wielkie odliczanie i pokazuj dużżżżo zdjęć :)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline madziulek

• Chuck Norris
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #10 dnia: 27 Stycznia 2006, 14:52 »
tzn załóż   :oops:  :oops:  :oops:  :oops:
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #11 dnia: 27 Stycznia 2006, 18:41 »
cześć Dziewczyny, udało mi się wreszcie założyć licznik;). dzięki za podpowiedzi:) Dziś byłam na 3 przymiarce i wyobraźcie sobie, ze spotkałam naszą koleżankę - forumowiczkę Monikę!!!! Muszę Monikę odnaleźć na forum, na którym najczęściej przebywa. Było mi bardzo miło, że Monice i Mamie Moniki bardzo podobała się moja suknia. Zresztą ona podoba się zawsze wszystkim, kto tylko jest w Centrum Mody Ślubnej i akurat mnie widzi w sukience:) Zgodzilyśmy się z Moniką, ze nasz salon przy Kaszubskiej ma najpiekniejsze sukienki i najsympatyczniejszą obsługę;) Monika poleciła mi cukiernię Domową, podobno na forum wiele dziewczyn poleca, a jako, ze moi Rodzice 6 lutego będą obchodzić 35 rocznicę ślubu, to zamówimy torcik i przy okazji spróbujemy;) Co u Was słychać? Jeżeli macie jakieś pytania, to z chęcią odpowiem, bo ja już w sumie mam wszystko załatwione, więc może uda mi się coś doradzić, albo odradzić;) Nie pisałąm wam chyba jeszcze, ze kupilam sobie butki, sliczne złotawe z odkrytą piętą w Dachmannie i wyobraźcie sobie, że kosztowały...69 zł. Podobno w Dachmannie na wiosnę zawsze jest dużo ładnych białych bucików, jesli macie białe sukienki, to warto się zainteresować,gdyż te typowo ślubne np Klaudia to kosztują najtaniej 189 zł. Pozdrawiam was wszystkie:):):)

Offline monia_piotr
  • bywalec
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #12 dnia: 27 Stycznia 2006, 19:03 »
witam.
A sa teraz moze jakies biale buciki w deichamanie?
orientujesz się może? :D

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #13 dnia: 27 Stycznia 2006, 20:57 »
widziałam ładne białe skórzane, w przecenie z odkrytą piętą. Ale one pasują do sukienki na zimę. Najlepiej się przejdź, bo ja się za białymi nie rozglądałam i być może jest coś jeszcze

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #14 dnia: 31 Stycznia 2006, 17:26 »
czesc dziewczyny, mam prośbę, czy znacie może jakieś fajne wizażystki w Szczecinie? Podobno jest jakaś zdobywczyni I miejsca w Polsce i V na świecie. Ma któraś z was na nią namiary? Pozdrawiam serdecznie.:):):):):):)
ps. byłam w Dachmannie, są bardzo fajne białe sandałkowate buciki slubne, ilka wzorów,  ja mam złote, bo suknia jest w złocistym ecru i ma złote koraliczki i wyszywane złotą nitką elementy w aplikacjach

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #15 dnia: 31 Stycznia 2006, 17:48 »
zapomniałąm o najważniejszym;) CENY: od 39 zł, poprzez 69 zł (moje tyle kosztowały) do 120 zł max, to juz skóra

Offline Julia
  • Chuck Norris
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #16 dnia: 31 Stycznia 2006, 17:48 »
Nie jestem pewna, ale byc może to chodzi o Lilianę Nosal, maluje w Victorii na Obrońców Stalingradu 3.

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #17 dnia: 31 Stycznia 2006, 19:43 »
wielkie dzięki:)

Offline madziulek

• Chuck Norris
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #18 dnia: 1 Lutego 2006, 11:12 »
z opisu twojej sukni wiem juz jak ona wygląda. nawet ją przymierzałam ale bialą ... może stalsmy w przymiezalni obok siebie bo wtedy była dziewczyna, która ją przymiarzała :) może to byłaś Ty  :D
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #19 dnia: 1 Lutego 2006, 11:33 »
cześć Madziu, a kiedy byłaś u przymiarki? Ja ostatnią 3 miałam chyba w ubiegłą środę, między 13.00- 14.30 razem z Mamą. Mam krótkie blond włosy z pasemkami i odrostami;), bo zapuszczam i do slubu muszę się przemęczyć. Jestem szczupla i drobna, mam 162 cm i wbrew mojemu wiekowi, młodo wyglądam;) Ja pamietam też dziewczynę przymierzającą sukienki, jedna byłą z Mamą, ale wydawało mi się, ze nazywa się Monika, miałą ciemne włosy długie z pasemkami, a druga przyszła z koleżanką i miała ciemne długie włosy. I to było w Centrum Mody Ślubnej przy Kaszubskiej obok Medicusa. A co u Ciebie, jak przygotowania? I na którą się zdecydowałaś? Ja dziś mam spotkanie z orkiestrą, jakbyś wiedziała o co pytać, to bardzo proszę o posta;) Widzę, że będziemy chyba razem slubować?;) 29 kwietnia;) Pozdrowionka:) :) :) :)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #20 dnia: 1 Lutego 2006, 11:53 »
Madzia, czy Ty mierzyłaś też taką białą sukienkę z różowymi kwiatkami i białymi piórkami, która barzdo się podobał Twojej Mamie, bo mówiła, ze wyglądasz w niej dziewczęco:)))) Jesli tak, to pamiętam Ciebie ;) Pozdrowionka :) :) ;)

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #21 dnia: 1 Lutego 2006, 12:07 »
no ale ten świat mały :)

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #22 dnia: 1 Lutego 2006, 15:07 »
Cytat: "gosia_kwiecień"
Ja pamietam też dziewczynę przymierzającą sukienki, jedna byłą z Mamą, ale wydawało mi się, ze nazywa się Monika, miałą ciemne włosy długie z pasemkami,

to byłam ja :wink:  tyle że nie monika a Ania..ale spoko tyle emocji było że miałaś prawo nie zapamiętać tego..

Cytat: "gosia_kwiecień"
Ja dziś mam spotkanie z orkiestrą,

a jaki to zespół? wiem,ciekawska jestem :wink:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #23 dnia: 1 Lutego 2006, 21:17 »
no cześć Dziewczyny!!! Jak miło, ze mogłysmy się poznać i zobaczyć ;) Super, cieszę się bardzo :) :) :) Sukienkę mam już gotową całkowicie, wszsytkie dodatki na szyję i rękę też.  Jak dla mnie cudo, nie wyobrażam sobie już innej sukienki, to dokładnie tak, jka mówi Monika z Centrum Mody Ślubnej. Że dla każdej czeka sukienka;) A co ja się nachodziłam;), ale same wiecie jak jest. Ciekawa jestem, czy już się zdecydowałyście. Ania, widziałąm Cię w tej mojej sukience, tylko, ze białej i wyglądałaś super elegancko, szykownie, bo ja tak bardziej "estradowo", ale nie kiczowato ;). Nie widziałam Cię w innych, więc nie wiem co radzić, bo może w innych wyglądałaś jeszcze lepiej. Napisz koniecznie na czym stanęło!!!  Anię widziałam w dwóch, jednej z kwiatkami, a w drugiej białej, podobna w stylu do tej, co mierzyła Madzia i powiem Wam dziewczyny, ze do Waszej urody, bo macie szlachetne eleganckie rysy, to jednak pasują takie eleganckie sukienki z klasą. Piszcie koniecznie, co i jak, bo ciekawa jestem bardzo ;)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #24 dnia: 1 Lutego 2006, 21:20 »
to ja nie z Madzią mierzyłąm sukienkę, tylko z Agą;) :) :serce:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #25 dnia: 1 Lutego 2006, 21:27 »
jeszcze co do orkiestry, to był pan, on gra na klawiszach, dziewczyna śpiewa, z rozmowy wygląda, ze wszystko ok. Chce 900 zł, wydaje mi się, ze to przystepna cena, a co Wy na ten temat myslicie? W poniedziałek jestem umówiona u nich na prezentację kaset, żeby sobie obejrzeć, jak to może wyglądać. Jeśli bedzie ok, to podpisuję umowę i kolejna sprawa z głowy ;) Zostanie mi tylko wizażystka, czy znacie może jakąś fajną? (oprócz tej z Liściastej, bo o niej już wiem,  ze istnieje i są pozytywne opinie, choć i kilka negatywnych też jest, przede wszystkim największy minus, ze tam się siedzi 5 godzin, bo maluje kilka dziewczyn na raz i jest pośpiech straszny, a tego chcę uniknąć) Ja bym chciała bardzo delikatny, dziewczęcy, rozświetlający makijaż, a o taki ponoć trudno, bo wizażystki stawiają ponoć na kolor i "wyrazistość" , że się tak wyrażę.

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #26 dnia: 1 Lutego 2006, 21:45 »
gosia 900zł za orkiestre to bardzo mało

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #27 dnia: 1 Lutego 2006, 21:58 »
Aga, ja też tak sądzę, a są z polecenia i w sumie, to co mówił o konkursach, oczepinach, repertuarze, to brzmiało bardzo dobrze. W poniedziałek zdam relację, jak grają na weselach ;) A Wy już macie orkiestrę?

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #28 dnia: 1 Lutego 2006, 22:00 »
my mamy orkeistre zespól duo
skłąd 3 osobowy w tym wokalistka perkusista i wodzifrej w jednym i osoba która gra na wszystkim dosłownie :)
płacimy 1500zł
w cenie zaśpiewają nam i zagrają do mszy

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #29 dnia: 1 Lutego 2006, 22:21 »
aaaaaaaaaaaa, to jeszcze do mszy. My będziemy sobie załatwiać przez księdza, który udzieli nam slubu, znajomy, kończył szkołę muzyczną, opiekuje się teraz jakims zespołem muzycznym katedralnym chyba, bo  on jest z katedry i chyba wypadnie na ten zespół właśnie, albo na organistę, mój Michał zna się bardzo dobrze na muzyce, poza tym jest z Krakowa i ma bliskiego kolegę, który jest organistą u św. Anny i nawet podał nam repertuar do zagrania, jakaś msza i na końcu Marsz Mendehlssona, jesli dobrze piszę nazwisko ;)