Ok. To jest teraz moment na to, żeby podsumować co do tej pory udało się nam załatwić, a co jeszcze przed nami....
Najpierw lista spraw załatwionych:
Sala + nocleg dla gości: HOTEL SOWA w Elblągu (kilka zdjęć w załączeniu)
Kościół MB Królowej Polski w Elblągu
nie jest najładniejszy na świecie - jak dla mnie jest zbyt nowoczesny, ale to moja parafia i są tam bardzo przyzwoici księża - nie czepiają się dziwnie i nie wyciągają mocno rączek po pieniążki.....
Suknia + część dodatków (welon, stroik na szyję i stroik na włosy)
Zespół: REWERS z Elblaga. Jakby ktoś ich gdzieś słyszał i odradzał, to prosze o wiadomość. Bo z płyty nam się podobali, ale kto wie...?
Samochód: szwagier mojego Daniela ma pięknego, ekskluzywnego Jaguara i oczywiście nam go udostępni....
Fotograf - studio Waldemara Bannacha. Parę znajomych mi osób robiło u niego fotki i były naprawdę śliczne. Mam nadzieję, że i u nas tak będzie, chociaz już wiem, że nie będzie dokładnie tak jak wymarzyłam, bo nie będziemy mieć sesji w plenerze - pan nam powiedział, że po południu w kwietniu, to już nie ma dobrego słońca... Więc studio.... Jakoś przeżyję.....
Zaproszenia - zamówione, przysłane z firmy, częściowo wysłane do ludzi....
I TO BY CHYBA BYŁO NA TYLE......
Zostało więc:
1. ubrać Daniela - ale w salonach mówią, że są wyczyszczeni po studniówkach i radza poczekać do marca
2. kupić mi buty i bieliznę.... szukam, oglądam, przebieram... - coś wybiorę na pewno.... kiedyś....
3. znaleźć, wybrać i zamóić kwiatki.... bardzo mi się podobają wiązanki z tulipanów, bo uwielbiam tulipany.... ale do tego to jeszcze daleko.....
4. zamówić fryzjera - już wiem gdzie pójdę (salon MARCO), ale powiedziano mi, że nie muszę z aż tak dużym wyprzedzeniem się umawiać.....
5. opalic się troszkę, ale z tym to akurat nie ma żadnego problemu.....
6. OBRĄCZKI!!! Bym zapomniała....

Będziemy robic na zamówienie - wstępne rozeznanie mamy już za sobą, pan powiedzial, że robienie trwa ok. tygodnia, więc i na to mamy czas......
UFF..... Dużo tego.... A pewnie jeszcze o czymś zapomniałam.....