Autor Wątek: Błagam o odpowiedz o dj'u Kibała  (Przeczytany 2473 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Waxtep
  • nowicjusz
  • *
Błagam o odpowiedz o dj'u Kibała
« dnia: 31 Stycznia 2006, 21:31 »
Witam!
Błagam o informcje o tym Panu.Moja narzeczona uparła się że chce tego samego dj'a co jej kolezanka a ja jak to sluchalem i i widzialem tego Pana na video to miałem wrarzenie ze jest w stanie mocno nie odpowiednim.Wyglad jego dawal mi wiele do myslenia.Teraz zbieram informcje potwierdzajace moje obawy,aby przedstawic je nie tylko z mojego punktu widzenie ale rowniez innych.a moze sie pomyliles?Nie wiem dlatego zwracam się z prosbą o pomoc.
Pozdrawia zdesperowany
P.S. Ślub w czerwcu:)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Stycznia 2006, 22:42 »
słyszałam tylko nazwisko i ze panny młode z 2004 roku sobie go polecały..

niestety sama nie widziałam go w akcji więc nie jestem  stanie subiektywnie odcenić tego pana...
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 1 Lutego 2006, 12:20 »
ja widziałam kasete z wesela z udziałem Dj Kibały.
Wrażenia pozytywne, wszyscy sie super, bawili.
wesele było w Viennie(on tam często gra). Minusem dla mnie było to że muzyka była bardziej disco i bardzo taneczna (ponoć na życzenie Młodych) - ale tak jak mowie bawili sie wszyscy wiec nawet babcie i stasi wujkowie- dlatego oglądając tą kasete wogóle zapomniałam że ogladam film z wesela-ale to moje prywatne odczucia.

acha , pan wygladał na trzeżwego :D
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #3 dnia: 1 Lutego 2006, 12:45 »
Wiecie, skoro ślub w czerwcu, to bardzo możliwe, że on jest już zajęty, więc możesz spać spokojnie :D Chyba, że twoja narzeczona go podkupi ...  :wink:

Offline Waxtep
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 1 Lutego 2006, 17:09 »
Cytat: "klaudia"
ja widziałam kasete z wesela z udziałem Dj Kibały.
Wrażenia pozytywne, wszyscy sie super, bawili.
wesele było w Viennie(on tam często gra). Minusem dla mnie było to że muzyka była bardziej disco i bardzo taneczna (ponoć na życzenie Młodych) - ale tak jak mowie bawili sie wszyscy wiec nawet babcie i stasi wujkowie- dlatego oglądając tą kasete wogóle zapomniałam że ogladam film z wesela-ale to moje prywatne odczucia.

acha , pan wygladał na trzeżwego :D

Dziękuję za szybka odpowiedz.Ciesze sie ze nie tylko ja takie odczucice miałem.
Ktos napisał ze termin chyba juz w czerwcu on ma zajetyTo az mnie ucieszylo.Przynajmniej moja narzeczona nie ma innego wyjscia jak wybrac innego dj'a.

Offline Waxtep
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 1 Lutego 2006, 18:04 »
Ok ju zn priv ustalone;)

Offline wisienka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Marca 2006, 15:03 »
Pan jest super-jeśli tylko mówimy o Panu z czarną brodą! Bardzo fajny Facet-potrafi rozbawić  wszystkich bez wzgledu na wiek!Polecam.

Offline Żabcia

• bywalec
« Odpowiedź #7 dnia: 14 Marca 2006, 15:14 »
My będziemy mieli na weselu pana Kibałę. Moja świadkowa była już na 5 weselach prowadzonych przez niego i mówiła, że jest świetny. Ja ocenię jak przeżyję własne wesele. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Pan Janusz dba nie tylko o muzykę ale i o konkursy i o jeszcze kilka innych drobiazgów. Cena którą ustala jest stała, nie ma u niego żadnych dopłat np. za "koncert zyczeń", konkursy, zdjęcia, światła itp. Po pierwszej rozmowie z nim, mogę tylko powiedzieć, że jest bardzo miłą osobą. Wiem, że aby nie było żadnej wpadki na weselu, to przeprowadza z młodymi wywiad .

Offline lexyman
  • nowicjusz
  • *
Odp: Błagam o odpowiedz o dj'u Kibała
« Odpowiedź #8 dnia: 14 Stycznia 2008, 21:04 »
Uważajcie na wodzireja Kibałę, nas powiadomił o swojej nieobecności 2 godziny przed ślubem i podesłał zastępczego pana bardzo nadgorliwego.

Offline clonic
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.05.2010
Odp: Błagam o odpowiedz o dj'u Kibała
« Odpowiedź #9 dnia: 16 Stycznia 2008, 18:51 »
Uwazam ze to jest argument aby sie zastanowic nad tym panem ja tez mam problem co wybrac. .  czy dj czy orkiestre . . .