Autor Wątek: Moje serce jest pełne miłości...:) odliczanie do 24.07.2010 r.  (Przeczytany 15724 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
" Ja włożę sukienkę,
 prze najlepszą
i makijażem ubiorę oczy,
a w ciało wetrę słodkie balsamy
dla ciebie będę królową nocy. "
[/b]

Jestem wreszcie i witam wszystkich, którzy będą tu zaglądać :-* tyle czasu się zbierałam, a teraz zostało 146 dni do Naszego Wielkiego Dnia  :Serduszka:  mam nadzieję, że będziecie ze mną dzielić stresy i radości z tym związane :D  a  w razie czego pomożecie i doradzicie ::)

Ślubujemy 24.07.2010 r.  w Sosnowcu :serce:

Pierwsze udokumentowane nasze spotkanie miało miejsce w przedszkolu (z racji tego, ze ten sam rocznik i to samo osiedle), ale nie jesteśmy pewni czy już wtedy coś zaiskrzyło…ale wszystko możliwe :drapanie: Niestety szkołę podstawową wybraliśmy inną…
A oto nasze pierwsze wspólne zdjęcie  :hopsa:

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
pierwsza :skacza:

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Druga;)

To Wy już kupę latek się znacie. A pamiętacie w ogóle jakieś wspólne chwile z przedszkola??

Offline marta_b21

• zapaleniec
witam Was :hello:
czy pamiętamy wspólne chwile....ciężko powiedzieć, pamiętamy np., że nasza nauczycielka brała całą naszą grupę do domu i puszczała Nam bajki - bo mieszkała na przeciwko przedszkola:) że Dyrektorka miała kota co sobie spacerował po przedszkolu:) a reszta wspomnień się raczej nie pokrywa:D

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
To ja zalapalam sie jako 3 :)

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
jestem i ja ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
I ja  ;D ;D ;D

Offline marta_b21

• zapaleniec
witajcie dziewczyny, cieszę się, ze jest Was coraz więcej:D

No to może teraz Wam opowiem część historii jak to się stało, że ponownie się spotkaliśmy :) i tak dalej jesteśmy ze sobą:D

Więc chodząc do liceum bardzo często spotykałam się ze znajomymi z podstawówki ;D klasę mieliśmy zgraną więc kontakty nie zniknęły po zakończeniu 8 klasy:D noi i tak się stało to na klatce, to siedziało się na ławce i gadało o niczym:D a, że osiedle małe mój M. się tez tam znalazł, jakoś przypadkowo  :hopsa:  noi i się zaczęło, oczywiście jaki super chłopak i w ogóle jaki fajny  :Serduszka: a na dodatek w niektóre dni jeździłam z nim autobusem, bo szkolę mieliśmy w jedną stronę  :) czas sobie tak leciał, a człowiek tylko wzdychał, a on raczej nie wyrażał zbytniego zainteresowania moją osobą… :glupek: a już nie na pewno pod względem wspólnego przyszłego życia :p

Ale...pewnego dnia byliśmy na wspólnej imprezie i oczywiście jak to na imprezach, każdy ma troszkę % we krwi  :pijaki: a wtedy wyjątkowo dużo miała moja koleżanka, bo wyjechała do mojego M. z tekstem „ a wiesz, że Ty się podobasz mojej koleżance i pokazała na mnie….” A ja szok  :szczeka:i jakoś to olałam, bo on chyba też :mdleje:   Jednakże kiedyś mijając się na dworze ja wracałam ze „spotkania klatkowego” a on dopiero na nie szedł i zaczęliśmy sobie  rozmawiać, ale wiecie o czym?  o fizyce… konkretniej pytał czy nie miałabym pożyczyć jakiejś książki do fizyki, bo on potrzebuje a nie ma a ja oczywiście na to, ze mam i może po nią przyjść  :skacza:

Offline gosiaczek252
  • entuzjasta
 :hello: można jak zawsze na podium się nie załapałam  :-\

ale co tam.....hihihihi  ;) ;) ;)

Faktycznie znacie się kupę lat...koleżanka przybliżyła cię do niego...a on poderwał cię na fizyke  :D ;D super

Czekam na cd  :tupot:

Offline misia241

• Chuck Norris
hehe czyli jednym słowem podryw na fize :brewki:
czekamy na dalszy ciag relacji i foty oczywiscie ;D

Offline marta_b21

• zapaleniec
Odp: Moje serce jest pełne miłości...:) odliczanie do 24.07.2010 r.
« Odpowiedź #10 dnia: 1 Marca 2010, 20:59 »
gosiaczek252   misia241 :hello:
ciąg dalszy będzie na pewno jutro jak wrócę z pracy  :)

poderwał mnie na fizykę :D  a najlepsze było to, ze ja potem byłam zagrożona właśnie z fizyki :glupek:
ale jak tu się dziwić jak człowiek żył miłością , noi i nie miał książki, bo pożyczył (ale o tym jutro :))

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
« Odpowiedź #11 dnia: 1 Marca 2010, 21:02 »
 :hello: i ja :)
no na fizykę poderwał  ;D
Nasz synek:

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #12 dnia: 2 Marca 2010, 00:00 »
 :hello:

Zapowiada się ciekawie, czekam na dalszy ciąg Waszej historii! ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #13 dnia: 2 Marca 2010, 09:46 »
:hello: jestem i ja

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #14 dnia: 2 Marca 2010, 13:52 »
Mogę i ja się dołączyć? ;D
Zaintrygowała mnie ta fizyka :P Nasz połączyła matematyka i informatyka :P

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #15 dnia: 2 Marca 2010, 14:14 »
i ja jeszcze, i ja :D :D :D

polaczyla Was fizyka, ale pewnie "chemia" się tez pojawila ;)

cudnie sie zaczyna, czekam na wiecej ;*

Offline marta_b21

• zapaleniec
« Odpowiedź #16 dnia: 2 Marca 2010, 22:18 »
nikmat Nemezis  werka23 madzia_n patik  :hello:

patik
no chcąc nie chcąc chyba bardziej "chemia" a fizyka była tylko pretekstem do bliższego poznania się i zobaczenia czy ta "chemia" działa ;D

dzisiaj zamówiliśmy sobie pizze, tak jakoś Nas wzięło na coś dobrego  i nie za zdrowego:D teraz jak tak siedzę taka zamulona tą pizzą, a mój M. poszedł pokopać piłkę, a potem do pracy na nockę :( osobiście wolę tą Ristorante ze sklepu, jakaś taka delikatniejsza - jeżeli tak można o pizzy napisać  ;D

a teraz ciąg dalszy historii (cieszę się, że Wam się podoba)  :skacza:

i  mój M. przyszedł po książkę ;D
jednak nie chciał wejść do mieszkania :drapanie: powiedział, że następnym razem wejdzie i tak też się stało  ;D i od tego czasu  się spotykaliśmy, nie były to jakieś zobowiązujące spotkania, ale ja już miałam nieźle zawrócone w głowie  ;D

aż przyszedł czas Sylwestra 2001/2002 oczywiście szliśmy w to samo miejsce ze znajomymi „klatkowymi” :D  (a tak na marginesie to nasz pierwszy wspólny Sylwester miał miejsce naprzeciwko naszej sali weselnej  ::))
już czuliśmy, ze coś iskrzy  tak więc Sylwester był wyjątkowo fajny ;D
oczywiście nie obeszło się bez żadnych chwilowych wahań, bo przecież nie tylko mi się podobał  mój M., ale potem sobie wszytko wyjaśniliśmy padły miłe słówka, były jakieś tańce przytulańce , oj ogólnie milutko :P wiedziałam już, że musi być mój :skacza:
cała nasz brygada wracała oczywiście razem z Sylwestra,  ale mój M. kulturalnie  mnie odprowadził do domku i tak staliśmy przez chwile  w mojej klatce i w końcu doszło do pierwszego upragnionego pocałunki  :-* ja byłam oparta o kaloryfer, więc czułam jak mi się wbijał w plecki, no tak mnie mocno pocałował :hahahaha:
oj ale byłam szczęśliwa :Serduszka: i umówiliśmy, że jak się wyśpi to przyjdzie do mnie 01.01. i ja  tak czekałam, a on nie przyszedł… :cegly:
oczywiście już płakałam i w ogóle, jak on mógł mnie tak pocałować , a teraz olać… Na szczęście przyszedł, co prawda spóźniony o jeden dzień , ale został i tak jesteśmy już razem 8 szalonych lat  :serce:

Offline ajka85

• entuzjasta
  • Miłość, miłości jakże pięne bramy
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #17 dnia: 3 Marca 2010, 07:46 »
i ja bede podczytywac, ladny staz:)

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
« Odpowiedź #18 dnia: 3 Marca 2010, 07:52 »
:hello: cześć, niezłe to pierwsze wspólne zdjęcie...

Offline marta_b21

• zapaleniec
« Odpowiedź #19 dnia: 3 Marca 2010, 11:54 »
witajcie kochane :) ajka85 osika_ :hello:

jak już Wam opisałam jak to zaczęliśmy by razem, to wkleję Wam fotkę, żebyście wiedziały, że troszeczkę od przedszkola się zmieniliśmy :p jedną z moich ulubionych :hopsa: z wymuszonym buziakiem do zdjęcia :hopsa:

dzisiaj wieczorkiem lub jutro Wam napisze jeszcze jak to się zaręczyliśmy :) i może tez wrzucę jakąś fotkę z tamtego dnia :P

miłego dnia Wam życzę, ja dzisiaj mam zamiar wyciągnąć mojego M. po książkę pana Dukana, żeby poczytać i może spróbować tej diety ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #20 dnia: 3 Marca 2010, 12:01 »
Ale dzieciaczki wyrosły ;D
ładnie, naprawdę  ładnie  :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #21 dnia: 3 Marca 2010, 12:35 »
Bosko!! :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
Czekamy na zaręczyny i foteczki ;D ;D ;D

Offline misia241

• Chuck Norris
« Odpowiedź #22 dnia: 3 Marca 2010, 15:05 »
czekamy,czekamy na relacje z zareczyn :D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #23 dnia: 3 Marca 2010, 18:42 »
i ja jestem ja jestem, a co ostatni będą pierwszymi :D

Niezły staż naprawdę, szok :D I ten pierwszy pocałunek, hihi słodko!

A Dukanka możesz ściągnąć z neta, ja żałuję że kupiłam :)

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
« Odpowiedź #24 dnia: 3 Marca 2010, 21:20 »
Dopiero teraz Cie odnalazłam.

8 lat, to już staż godny małżeństwa. No no. Cudownie tak być z kimś tyle czasu i ciągle mieć ochotę być z Tą osobą i ciągle Go tak mocno kochać. :)

Książkę Dukana mam na kompie. Podesłać? (zmieści się w mailu?)

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
« Odpowiedź #25 dnia: 3 Marca 2010, 21:58 »
niezły staż :)
czekamy na dalszą opowieść.
Nasz synek:

Offline marta_b21

• zapaleniec
« Odpowiedź #26 dnia: 3 Marca 2010, 23:15 »
witam kolejne forumki ciriness madziatko :hello:
co do Dukana książki to mam ją właśnie na kompie (nawet te dwie) jednak jakoś tak wolałabym mieć taką dla siebie  ;D żebym mogła w niej podkreślać to co najważniejsze, wiem wiem, że mogę wydrukować, ale jakoś ze skanowaną się źle mi potem czyta i kojarzy mi się to ze studiami :glupek: w wersji nowej, kolorowej i z zapachem nowości bym ją chciała, ale mam wymagania.... :hopsa:

madziatko dziękuje kochana za dobre chęci, ale widzisz jakie wymagania ;D

ciriness  a książkę kupiłaś przez neta czy gdzieś w księgarni dostałaś? bo ja dzisiaj nigdzie nie mogłam jej znaleźć....

tak czasem myślę , że 8 lat a zleciało tak szybko, właśnie niedawno przecież staliśmy na tej klatce, takie gówniarze, a tu już ślub się szykuje  :Olaboga: :hopsa:
w ogóle ten czas tak szybko leci Wam pewnie też?

Offline marta_b21

• zapaleniec
« Odpowiedź #27 dnia: 4 Marca 2010, 00:04 »
a teraz obiecane zaręczyny - ale tylko cześć , żeby Was trochę w napięciu potrzymać ;D

zacznę może od tego, że kiedyś oczywiście przypadkiem  :los:(jak to zwykle ja)  znalazłam w szafce mojego M.  jakieś pudełko po kremie damskim ???  noi i oczywiście musiałam to wyciągnąć i tam zajrzeć…bo jak to taki krem w jego szafce :||

nie było tam kremu, ale  pieniądze i jak je zobaczyłam to zrobiło mi się wstyd i jeszcze jakieś inne dziwne uczucia mnie dopadły  :oops: :oops: (głupio było mi też  pytać  po co mu te pieniądze, bo mnie to tak zszokowało, :szczeka: ze on ukrywa jakąś kasę i to nie małą przede mną , a zazwyczaj wszystko sobie mówimy, każdy ma swoje pieniądze i kupuje co chcę (przed ślubem przynajmniej :hopsa:) zresztą byliśmy ze sobą 6 lat to po co jakieś tajemnice i to takie dziwne :drapanie:

i ja od razu pomyślałam, że może jednak jestem jakąś francą ;D i na coś mu nie pozwalam  ??? ze ona chowa tą kasę przede mną :-\
 wtedy musiał mi powiedzieć, bo ja oczywiście załamana, płakać mi się chciało i w ogóle…co to za akacja dziwna :Placz_1:
i wtedy mi powiedział, ze tam sobie odkładał kasiorkę na pierścionek dla mnie, który kiedyś tam ma zamiar mi kupić… :mdleje:
 i dziewczyny wtedy to było mi już głupio na maksa :glowa_w_mur:, że akurat  musiałam tam zajrzeć, ale powiedzcie czy to rozsądne trzymać pieniądze w pudełku po kremie  damskim ?
oczywiście go potem przeprosiłam, że nie chciałam, żeby się wydało ale, że mógł to bardziej schować, a nie do szafki, do której od czasu do czasu zaglądam  ;D teraz jest już ostrożniejszy  :P

ja potem już chodziłam uradowana, ze niedługo  ten dzień nastąpi, chociaż tak naprawdę myślałam, ze mu się nie śpieszy, przynajmniej tak wnioskowałam jak niekiedy rozmawialiśmy, zaręczyny miały być takie tylko, dla formalności przed ślubem, bez żadnych niespodzianek i każdemu z Nas to pasowało i tak wiedzieliśmy, że z zaręczynami czy bez i tak będziemy razem a to jest najważniejsze  :Serduszka: mi nie były potrzebne jakieś pierścionki, kwiatki itp. chociaż nie ukrywam, ze takie rzeczy są miłe ;D i teraz mam Wam  o czym pisać :-*

Aż w końcu zapomniałam o tym, że znalazłam to pudełko,w sumie  może nie tyle zapomniałam co nie myślałam o tym cały czas  a już na pewno nie na wakacjach, na które pojechaliśmy w lipcu 2008 do Świnoujścia....... :hopsa:

jutro po pracy będzie ciąg dalszy, dzisiaj już nie mam siły, a zresztą trzeba iść spać ;D mam nadzieję, że będę mieć power jutro do pisania wieczorem :)

:-* :-*

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #28 dnia: 4 Marca 2010, 09:15 »
Fajną skarbonkę miał Twój PM ;D Mój też długo zbierał na pierścionek, zaczął jeszcze na studiach... Ech, cieszę się, że to nie ja jestem facetem w naszym związku :p ;)

Czekam na dalszy ciąg... :tupot:

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #29 dnia: 4 Marca 2010, 10:52 »
Czekamy na powera :tupot:  ;) ;) ;)