Autor Wątek: DJ Janusz Bajon  (Przeczytany 1414 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011
DJ Janusz Bajon
« dnia: 17 Lutego 2010, 21:11 »
Witam,
Czy słyszał ktoś jakieś opinie na temat tego pana? Bawił się na prowadzonym przez niego weselu lub jakiejś innej imprezie?
Znalazłam wątek na temat Jego syna, ale o Nim niestety nic...
Liczę na pomoc i pozdrawiam

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
Odp: DJ Janusz Bajon
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Lutego 2010, 18:12 »
Ja bylam u pana Bajona. Prezentował bardzo ciekawy program i baaardzo urozmaicony, ale moim zdaniem jesli wesele jest wiekszze niz 50 osob to jednak powinno byc prowadzone przez conajmniej dwie osoby. Zadzwonil i powiedzial, ze ma parę znajomych - kobiete i mezczyzne, z ktorymi moglby wesele poprowadzic. Wydaje mi sie, ze bylby w stanie fajnie poprowadzic impreze - jednak nie widzialam Pana w akcji na żywo.

Offline anuha3
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02082008
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Lutego 2010, 21:44 »
Witam
Pan Janusz był wodzirejem na moim weselu.  Moim zdaniem, jak i moich gości, muzyka i całe prowadzenie wesela było rewelacyjne.
Pary z moich gości też zaprosiła pana Bajona do prowadzenia ich wesela.  Para młoda długo sie nie zastanawiała nad wyborem będąc pod wrażeniem jego kunsztu.
Muzyka była dostosowana do zabawy, nie była jednostajna, zresztą rodzaj muzyki można wybrac samemu w czasie spotkania przygotowawczego, pan Janusz jest bardzo elastyczny. 
Szereg zabaw i konkursów jakie organizował w trakcie całej zabawy sprawił że wszyscy świetnie się bawili do samego rana. 
Na własnym weselu nie zauważyłam gdy zaczeło świtać.

POLECAM GORĄCO ZABAWE PROWADZONĄ PRZEZ TEGO PANA!!!

Offline rgw
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.08.2008
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Marca 2010, 21:54 »
Witam,
Pan Janusz był prezenterem muzycznym-wodzirejem na naszym weselu w 2008r.  w Hotelu Park w Szczecinie.
Ilość osób - 40.  Zachwycił naszych gości doborem repertuaru muzycznego i programem konkursowo-kabaretowym, co przełożyło się na świetną zabawę, aż do świtu następnego dnia.  Byliśmy bardzo zadowoleni szczególnie z tego, że potrafił "porwać" do zabawy zarówno młodszych jak i starszych. 
Polecamy
Renata i Eugeniusz