Autor Wątek: fenix  (Przeczytany 2816 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline roni001
  • nowicjusz
  • *
fenix
« dnia: 27 Stycznia 2006, 11:29 »
Prosze o rade mam wesele /wrzesien/ .wybralismy zespol fenix ze szczecina bo bylismy u nich i bardzo nam się podobalo.niestety nie podpisalismy umowy bo chcielismy sie jeszcze przez tydzien rozejzec, a ktos w tym czasie podpisal z nimi umowe. Przejzalem juz kilka zespolow, ale to nie to. Odeslali nas do waszej bazy danych, zespolow. czy moze ktos bawil sie gdzies i moze cos polecic?
U nas taka zasada, ze chlopak zalatwia zespol i mam teraz problem bo to duze ryzyko.

Offline pioteras

• uzależniony
  • Już jest KUBUŚ... i JULIA też :-)
  • data ślubu: 15.07.2006
fenix
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Stycznia 2006, 11:55 »
Na temat zespołów jest naprawdę masa wątków i ocen, recenzji, opinii. Poszukaj, bankowo znajdziesz.

Offline roni001
  • nowicjusz
  • *
fenix
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Stycznia 2006, 12:35 »
Dzieki pioteras
myslalem, ze moze ktos poleci mi jakis konkretny zespol. Znalezc mozna tylko czy bedziemy pozniej zadowoleni. Teraz zalujemy z dziewczyna, ze od razu nie podpisalismy umowy z fenixem, jak slyszelismy ich na zywo - teraz musimy szukac dalej

Offline pioteras

• uzależniony
fenix
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Stycznia 2006, 13:05 »
Rozumiem o co Ci chodzi. Ale ja bym nie polegał nigdy w 100% na opinii innych, są gusta i guściki. Z tego co znajdziesz wybierzcie najlepiej kilka zespołów i "wbijajcie" sie do nich na próby, wesela itp. i słuchajcie, oceniajcie. My szukaliśmy kilka miesięcy zanim podjęliśmy decyzję która i tak może sie okazać nietrafiona, właśnie wszystko wyjaśniam z naszym zespołem.

Offline roni001
  • nowicjusz
  • *
fenix
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Stycznia 2006, 13:21 »
Wiem ze to wymaga troche czasu, tylko ze niektore zespoly nie zabardzo chca aby ich odwiedzac na probach czy weselach, ale w pierwszej kolejnosci bede chcial posluchac na zywo. Moze dasz mi namiar na ten, ktory Ty wybrales ?

Offline pioteras

• uzależniony
fenix
« Odpowiedź #5 dnia: 27 Stycznia 2006, 13:44 »
Pewnie że mogę, podeślę Ci na priv.
Tych którzy nie chcą się zgodzić na posłuchanie od razu bym skreślał, to jest nieodzowne.

Offline roni001
  • nowicjusz
  • *
fenix
« Odpowiedź #6 dnia: 27 Stycznia 2006, 13:49 »
Dzieki, czekam na namiary

Offline salsa
  • nowicjusz
  • *
fenix
« Odpowiedź #7 dnia: 28 Lutego 2006, 23:21 »
Dlaczego od razu skreslać taki zespół? Przecież bywaja dobre zespoły grające imprezy po Polsce i trudno jeżdzic za nimi aby posłuchac na żywo - kilkaset kilometrów. A poza tym każda taka impreza jest chyba inna? Są różne gusta i zapotrzebowania. Więc nawet ogladajac kapele na imprezie może się zdarzyć, ze nie taki program byście chcieli u siebie a właśnie na tej takie a nie inne były wymogi - spotkałam sie już z taka sytuacją. Dzisiaj w dobie imternetu mozna przecież wejśc na strone a potem szczegóły domawiac już u zespołu na spotkaniu.  :D

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
fenix
« Odpowiedź #8 dnia: 1 Marca 2006, 14:14 »
Roni była cała masa wątków na temat zespołów...
w zasadzie przewija się w nich zaledwie kilka nazw...

Teraz nie pozostaje Ci nic innego jak dzwonic do kazdego i najpierw pytać o termin...
bo z tym najlepszych mają już pozajmowane.  :?

Ja z całą odpowiedzialnością polecam Galileo, ale oni na bank mają juz zajęte terminy na wrzesień...
 tak samo zapewne jak polecany przez kogos Ka-ja-band

-KJB-
  • Gość
fenix
« Odpowiedź #9 dnia: 3 Marca 2006, 15:55 »
Witamy serdecznie,

W związku z niezupełnie prawdziwą uwagą na temat naszych terminów we wrześniu br., z których jeden jest u nas jednak jeszcze wolny, bardzo prosimy wszystkich miłych forumowiczów (tu przede wszystkim pozdrawiamy Madzialenę...) o zamieszczanie tylko takich informacji, które są sprawdzone.
Z pewnością okaże się to korzystne dla wszystkich zainteresowanych stron.

pozdrawiamy

Beata i Krzyś

Offline moonstar
  • nowicjusz
  • *
Zespół FENIX ze Szczecina
« Odpowiedź #10 dnia: 19 Kwietnia 2006, 13:24 »
Uff, wreszcie udało mi się zarejestrowć.
Chciałbym,żeby ktoś, kto slyszał zespół Fenix powiedzał mi czy fanie prowadzą.Byliśmy u nich i wszystko z muzyką  nam pasuje sa nieźli - nawet blusa graja,ale nie mają nigdzie pokazanego prowadzenia, a Wesele już we wrześniu.

Offline Marcin28
  • nowicjusz
  • *
fenix
« Odpowiedź #11 dnia: 19 Kwietnia 2006, 13:46 »
Widziałem ich w zeszłym roku i prowadzenie było bardzo fajne, oczepiny uzgadniali z parą młodą aby nie było zbędnych nieporozumień. Konkursy też były fajne. Myślę, że nie masz się co martwić - mi się podobało.

Offline moonstar
  • nowicjusz
  • *
fenix
« Odpowiedź #12 dnia: 19 Kwietnia 2006, 14:24 »
Dzięki Marcin28.
Proszę mi powiedzieć czy śpiewają również z gośćmi? Oczywiście jeżeli pamiętasz.

Offline Marcin28
  • nowicjusz
  • *
fenix
« Odpowiedź #13 dnia: 19 Kwietnia 2006, 15:34 »
Pamiętam :D  Śpiewają razem z gośćmi - na tamtym weselu podczas zabawy w miesiące jeden chłopak z zespołu chodził z mikrofonem między gośćmi, tak że każdy miał okazję sobie pośpiewać.

Offline moonstar
  • nowicjusz
  • *
fenix
« Odpowiedź #14 dnia: 20 Kwietnia 2006, 14:34 »
Marcin28, Dziękuję za te informację.Uspokoiłem moją przyszłą teściową.
Dzisiaj dopinamy formalności.
                pozdrawiam

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
fenix
« Odpowiedź #15 dnia: 20 Kwietnia 2006, 18:00 »
Podajcie proszę jakieś namiary na ten zespół. Szukam, szukam i nic :(

Offline moonstar
  • nowicjusz
  • *
fenix
« Odpowiedź #16 dnia: 21 Kwietnia 2006, 07:37 »
gosiaczekk, Ja znalazlem ich w  bazie firm w tym portalu.Maja swoja strone www -pozdrawiam.

Offline roni001
  • nowicjusz
  • *
fenix
« Odpowiedź #17 dnia: 28 Kwietnia 2006, 13:41 »
słyszałem ich na próbie, kiedy poszukiwalem zespołu razem z moją dziewczyną - gościu nieźle wymiata na gitarze, sprzęcicho też mają profesjonalne. Chcieliśmy aby grali u nas na weselu, ale niestety termin mieli zajęty.

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
fenix
« Odpowiedź #18 dnia: 28 Kwietnia 2006, 14:16 »
Cytat: "gosiaczekk"
Podajcie proszę jakieś namiary na ten zespół. Szukam, szukam i nic

Dobra rada - zaczynaj szukać zawsze od naszej bazy. Tam są namiary na fenix ....