Autor Wątek: Opinie na temat studio 535 w Szczecinie i o pracowni Marcina Szwarca  (Przeczytany 6426 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline asiak88
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.08.2010
Witam,
Chciałabym się zapoznać z opiniami dotyczącymi fotografa ze studia 535 w szczecinie oraz fotografią Marcina Szwarca.
Jeśli miał ktoś przyjemność pracować z tymi fotografami pilnie proszę o opinie.
Z góry dziękuję.

Offline asiak88
  • nowicjusz
  • *
Odp: Opinie na temat studio 535 w Szczecinie i o pracowni Marcina Szwarca
« Odpowiedź #1 dnia: 2 Lutego 2010, 23:41 »
Podbijam bo zależy mi na odpowiedzi!  ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #2 dnia: 3 Lutego 2010, 17:21 »
Sama chętnie dołączę i poczekam na opinie na temat P.Szwarca, muszę przyznać, że mnie się spodobały jego zdjęcia na targach, ale teraz pytanie jak to wygląda w praktyce? Ktoś coś wie?

Offline asiak88
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 3 Lutego 2010, 20:47 »
Ja jestem z nim umówiona na wstępną rozmowę, ale z tego co już mi powiedział i co zdążyłam się zorientować to ma bardzo dobre ceny( zarówno reportażu jak i sesji plenerowych), nie są wygórowane, zdjęcia są też bardzo fajne.  Na sesje w plenerze przeznacza cały dzień, obrabia część zdjęć, resztę wrzuca na płytkę.  . .
Ale to tylko teoria, ja również jestem ciekawa jak wygląda to w praktyce!!

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #4 dnia: 5 Lutego 2010, 13:44 »
Marcin to nasz rodzinny fotograf! Robi rewelacyjne foty i przy tym ceny rzeczywiście ma konkurencyjne. Poza tym ma fajne pomysły na zdjęcia a cała sesja u niego to świetna zabawa. Ja polecam w 100%  ;D

♡ Szymon & Leon ♡

Offline Kikol
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 5 Lutego 2010, 14:36 »
Witam.
Robiłam sesje u Pana Szwarca z narzeczonym, i jesteśmy bardzo zadowoleni.  Polecam serdecznie.  Ma czyste i świeże spojrzenie, ciekawe pomysły. . .  Robią dobrym sprzętem wiec jakość zdjęć jest bardzo dobra, a przy tym mają gust i klasę.  A przede wszystkim za konkurencyjną cenę to wszystko.  Z czystym sumieniem mogę polecić i zachęcić do współpracy.  Jeśli ktoś ma obawy, zawsze można się umówić wcześniej (przed ślubem) na zwykłą sesję portretową.  Wypróbować i być spokojnym o sesje ślubną.  W każdym razie. . . ja polecam. 

Offline Anogete
  • zapaleniec
« Odpowiedź #6 dnia: 8 Lutego 2010, 19:41 »
Hej
Ja do P. Marcina Szwarca trafiłam z polecenia koleżanki, u której robił sesję ślubną w plenerze.  U mnie to był to reportaż z chrzcin. Ze zdjęć jestem bardzo  bardzo bardzo zadowolona, dostałam na płycie dużo więcej zdjęć obrobionych niż się umawialiśmy :), a do tego wszystkie pozostałe zdjęcia.  Bardzo sympatyczny, wesoły, kontaktowy człowiek. Zreszta jego żona równiez...sami maja półroczna coreczke wiec sejse dzieciowe sa  szczegolnie ciepłe tzn. mi sie tak wydaje :)...chociaz mysle ze do kazdych zdjec wklada duzo serca...moja znajoma robila sesje dzieciowa w studiu....gorąco polecam! tym bardziej ze jest to mlody początkujący na swoim..co nie znaczy ze poczatkujący w ogóle...niezmanierowany..ze świeżym spojrzeniem i głową pełna pomysłów

p.s.
ja uwazam ze takich mlodych artystow trzeba wspierać
a wiem co mówię jako żona młodego artysty hihi
« Ostatnia zmiana: 12 Października 2010, 12:02 wysłana przez Sylvi »
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline glexu
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.12.12
« Odpowiedź #7 dnia: 9 Lutego 2010, 09:30 »
Witam,

ja mogę w 100% polecić usługi pana Marcina Szwarca.  Trafiliśmy do niego przez znajomych, gdy jeszcze nie prowadził on swojej działalności i właściwie byłem wraz z żoną pierwszym klientem na cały komplet fotek ślubnych (przygotowania+ślub+wesele+plener).  Wcześniej widzieliśmy u znajomych efekty jego pracy przy fotografii dzieci itp.  Od pierwszego spotkania jego podejście do tego co robi bardzo nam się spodobało.  Jego podejście do tego co robi, niekonwencjonalne pomysły i elastyczność na prawdę pomaga podczas stresu związanego ze ślubem i z perspektywy czasu mogę stwierdzić że była to niezła zabawa.  Duży plus należy się za materiał który otrzymujecie po zakończeniu usługi - wszystkie zdjęcia które Marcin wykonał dostajecie na płytach DVD.  Co do ceny usług - bezkonkurencyjna.

Wiele osób z tego forum widziało efekty pracy Marcina na targach ślubnych (na plakatach, katalogu i wizytówkach zostały wykorzystane zdjęcia z naszej sesji ślubnej).  Jeżeli ktoś nie jest zdecydowany to polecam kontakt i rozmowę z Marcinem i Marceliną oraz spojrzenie na fotki na ich stronie www. 

Jeśli ktoś chciałby uzyskać więcej informacji to zapraszam na PW lub GG#5145747

pozdrawiam,
Glexu

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Lutego 2010, 12:33 »
Witam:) bardzo dlugo zastanawialam sie nad fotografem, przegladalam stronki www i wkoncu trafilam na Pana Marcina:) jego zdjecia mnie zauroczyly i do tego ciesze sie ze dostal same pozytywne opinie od Was:). . tak wiec zdecydowalam sie nad jego usluge i ze bedzie on fotografem na moim slubie:) mailowo umowilam sie juz z Panem na przyszly tydzien zeby podpisac umowe itd. . pozdrawiam

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #9 dnia: 11 Października 2010, 18:47 »
Witam..juz jestesmy "po" i z czystym sercem polecam p. Marcina Szwarca ..jak juz wspomnialam wczesniej mielismy go na Naszym weselu i jestesmy nim zachwyceni..zdjecia robi przepiekne..zywe..na pewno nie oklepane i nudne..a co najwazniejsze potrafi uchwycic najwazniejsze momenty przez co zdjecia sa niepowtarzalne i niesamowite ..a osoba Marcina?? bardzo fajnie nam sie z nim wspolpracowalo..podczas pleneru mial mnostwo pomysłow i energii..a jako dowod zapraszam do mojej relacji   8) ;D

Offline zabuula
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.05.2011
« Odpowiedź #10 dnia: 28 Grudnia 2010, 16:10 »
My z narzeczonym właśnie wahamy się jeszcze nad fotografem który zrobi nam zdjęcia plenerowe.
Podobają nam się bardzo zdjęcia Marcina Szwarca, ale też studio este, 22 i na piętrze;) Trudny wybór. . .
Wszyscy się różnią troszkę ceną o 100-150 zł ale jedni z nich na plener przeznaczają 2h, inni 5, a znów ktoś inny cały dzień. . .
Nigdy pleneru ślubnego nie miałam:D więc ciężko wybrać najlepszą opcję;)

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #11 dnia: 28 Grudnia 2010, 18:57 »
2h godziny na plener to jakaś porażka. 5 też nie najlepiej. Zanim sie zdążycie wyluzować to będzie po sesji. Bierz opcje całodniową :)

♡ Szymon & Leon ♡

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #12 dnia: 28 Grudnia 2010, 19:02 »
Studio na piętrze i este też maja swój urok i są cudne
« Ostatnia zmiana: 14 Stycznia 2011, 01:03 wysłana przez monia »
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline zabuula
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.05.2011
« Odpowiedź #13 dnia: 28 Grudnia 2010, 21:08 »
kjp83 masz racje, sama sie troszke przerazilam jak to zobaczylam, nie chce miec pleneru w jednym miejscu, bo to lekko bez sensu. . .
Przynajmniej pol dnia taka sesja powinna trwac. . .
ela, teraz przejzalam jego fotki, sa super.  Orientujesz sie jak wyglada cenowo? Juz wyslalam maila, ale moze akurat sie orientujesz;)
Dzieki za pomoc;)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #14 dnia: 28 Grudnia 2010, 21:16 »
Ojjj nie mam pojęcia  8)
Ale wydaje mi się że są to granice este czy studia na piętrze .
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #15 dnia: 10 Sierpnia 2011, 00:21 »
Witacje,
Panstwo Szwarc naprawde nie maja wygurowanej ceny za zdjecia reportazu i pleneru my placilismy 2500 i uwierzcie ze jest to w 1000% warte swojej ceny.
Dostalismy 2700 zdjec na plycie z czego ponad 200 bylo obrobionych z reportazu i ponad 100 z pleneru i dodatkowo 100 bylo wydrukowanych z reportazu i 30 z pleneru na przepieknym matowym papierze ktory w ogole nam sie nie brudzi,co lepsze....sami wybieralismy zdjecia do drukowania mogly byc totalnie dowolne moglo byc nawet 130 z pleneru albo 130 z samego reportazu...decyzja kompletnie nalezala do nas...powiem szczerze ze niewiem jakie te zdjecia maja wymiary ale cos jak okladka malego zeszytu A4 :drapanie: :drapanie: :drapanie:...
rzadko jaki fotograf oferuje taka ilosc zdjec..troche tych fotografow przejrzelismy i  z tego wlasnie powodu nie wyobrazam sobie wziac kogos innego...

Panstwo Szwarc przybyli do fryzjera razem, zaraz po fryzurze i makijazu w jednym czasie Pan Marcin pojechal ze mna do domku robic zdjecia jak ubieram sie w suknie a Pani Marcela do mojego obecnego meza obfotografowac jego oraz jego rodzinke ;D ;D ;D
Efekt byl naprawde piorunujacy...jestem zadowolona z kazdego zdjecia,pomimo ze jestem osoba bardzo niesmiala przy Panu Marcinie czulam sie bardzo komfortowo i malo skrepowana ;D ;D Podobne superlatywy slyszalam od meza odnosnie Pani Marceli,naprawde swietna atmosfera.

Na sesje plenerowa pojechalismy do Bornego Sulinowa gdzie spedzilismy calutki dzionek  wrocilismy do domu w godzinach wieczornych wymeczeni ale szczesliwi ze bedzie z tego dobry material- nie pomylilismy sie ani troche,
Panstwo Szwarc mieli swietne pomysly bardzo oryginalne,zabawne, bawilismy sie przy tym naprawde wspaniale!!!
Jak mialabym jeszcze raz wybierac jaki fotograf? to nawet bym sie nie zastanawiala tylko od razu dzwonila do Panstwa Szwarc..
Chodz jeszcze wszystkio przed nami... ;D ;D napewno skorzystamy u nich z fotografi brzuszkowej oraz  bedziemy chcieli by fotografowali naszego malego tuptajka :P :P ;D ;D
Polecam bo naprawde warto :) :) ;)
:*:*:*

Offline sztefcia_g
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.06.2013
« Odpowiedź #16 dnia: 25 Listopada 2011, 09:46 »
Paulincia, chyba jeden tysiąc Ci uciekł;) Jestem świeżo po otrzmaniu wyceny i całość (reportaż + plener) kosztuje 3400 zł.  Choć trzeba przyznać, że zdjęcia mają bardzo ciekawe i na pewno wrato się zastanowaić nad ich ofertą.  Szczególnie, że ceny porównywalne do innych fotografów, a zdjęć zdecydowanie więcej.

Offline malwag
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.04.2012
« Odpowiedź #17 dnia: 28 Listopada 2011, 16:09 »
Mialam przyjemnosc juz niejednokrotnie pracowac z fotografem ze studia 535 - panem Zdzislawem Piotrowskim.  Wszystkie sesje bardzo udane, a zdjecia przepiekne.  Teraz szykuje nam sie slub i wesele w kwietniu 2012 - oczywiscie wybralismy oferte studia 535 :) Polecam!