Poniewaz ten dzien przezylam w duzym napieciu, bojac sie, ze moja opinia nie bedzie zupelnie obiektywna, chcialam zaczekac na plytke, aby moc na spokojnie i z dystansem "przezyc" raz jeszcze ten dzien i moze dopatrzyc sie jednak jakis minusow ze strony zespolu

Skoro widze tu zniecierpliwionych podziele sie opinia, jaka mam nt. zespolu na dzien dzisiejszy (i ktora zapewne sie nie zmieni, a jedynie pewnie utwierdze sie w przekonaniu po obejrzeniu filmu).
Moge z czystym sumieniem stwierdzic, ze zespol w zupelnosci spelnil moje oczekiwania. Impreza zostala przeprowadzona na poziomie i bardzo kulturalnie. Generalnie goscie byli zadowoleni i nie dotarla do mnie zadna negatywna opinia, a wrecz przeciwnie, ale potwierdzeniem moich odczuc, byla jedna z opini goscia, w ktorego szczerosc nie watpie. Gosc ten oznajmil mi, ze na wszystkich weselach jakich byl, ten zespol okazal sie najlepszy. Dodam tylko, ze to osoba mloda i czesto bywajaca, z tego co mi wiadomo, na imprezach tego typu co wesela. Poza tym Panowie bardzo sympatyczni i spolegliwi. Na prawde moge ten zespol szczerze polecic pod kazdym wzgledem: zasobu instrumentow, muzyki, profesjonalizmu, w tym takze, co niezwykle istotne, podejcia do klienta