Autor Wątek: Różany Zakątek - Czeladź  (Przeczytany 5293 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Misia85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec 2011
Różany Zakątek - Czeladź
« dnia: 16 Stycznia 2010, 15:24 »
Czy miał ktoś wesele w Różanym Zakątku w Czeladzi? Planuję tam wesele w 2011 roku i chciałabym poznać Wasze opinie.

Offline Honey

• bywalec
Odp: Różany Zakątek - Czeladź
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Stycznia 2010, 01:00 »
słyszałam o różanej dolinie ale o zakątku nie

Offline Katia85

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.04.2011r. Anmark
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Stycznia 2010, 09:00 »
Hehe ;) ja też na początku myślałam, że chodzi o Różaną Dolinę, ale sprawdziłam i rzeczywiście jest taka sala w Będzinie co się nazywa Różany Zakątek ;D. Pierwsze słyszę więc nie mogę niestety  pomóc

Offline Honey

• bywalec
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Stycznia 2010, 12:12 »
rzeczywiście maja nawet swoją stronę i zapowiada się dość ciekawie ta stala piszą, że gdzieś obok jest hotel wiec to dobre wyjscie jak ktos potrzebuje noclegu.

Offline Sylvvia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24.07.2010 r.
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Stycznia 2010, 07:12 »
Hej,
no jest taka sala w Czeladzi. Nawet oglądalismy ją z narzeczonym w lipcu 2009r.. Mnie osobiście sie podobała - jemu nie bardzo, z różnych powodów min. dlatego że jest niska i takie tam.
W każdym razie ceny były ok, a nie zdecydowaliśmy się na nią bo w zasadzie nie znaliśmy opini na temat obsługi czy jedzenia (mieli bardzo mało wesel w tym czasie - są "młodą" stażem restauracją - i woleliśmy coś bardziej sprawdzonego).
 :)

Offline Sylvvia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24.07.2010 r.
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Stycznia 2010, 07:16 »
A... i obok są pokoje do wynajęcia  ;)

Offline werlimex

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: Nie dotyczy
« Odpowiedź #6 dnia: 21 Stycznia 2010, 21:58 »
Wita.
Sala długa pośrodku z niewygodnymi filarami.Jedzenie słabe obsługa bardzo amatorska nie mająca pojęcia o organizacji imprez typu wesela przynajmniej ceny w porównaniu do jakości i ilośći kosmos.Jedyny duży plus wygląd na zewnątrz ładnie i duży parking ,ale to tylko takie plusy.

Offline Misia85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec 2011
« Odpowiedź #7 dnia: 25 Stycznia 2010, 18:26 »
werlimex możesz napisać co nie podobało Ci się w obsłudze, że uważasz ją za amatorską i jeszcze o jedzeniu jakbyś coś więcej napisał.  Było za mało? A byłeś tam u kogoś na weselu?

Offline werlimex

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: Nie dotyczy
« Odpowiedź #8 dnia: 25 Stycznia 2010, 21:19 »
Byłem tam w lipcu na weselu .Zero organizacji ,jedzenia mało i jakbby z garmażerki gdzieś zamawiane a nie robione na świeżo,ale to moje zdanie ,generalnie nie adekwatne do ceny jaką proponują za wesele bo wtedy płacili znajomi 170 zł od osoby bez ciast tortów oczywiście za jeden dzień. Teren bardzo łądnie zrobiony ale co to za przyjemność " jakby sie jadło coś niedobrego ale w bardzo łądnym opakowaniu" Możę coś sie zmieni na ten rok bo byli nowi imoże nie mieli za dużo doświadczenia w tych sprawach.Pozdrawiam

Offline gosiaczek1283
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 9 Lipca 2013, 13:14 »
Witam
Ostatnio zorganizowałam przyjęcie w Różanym Zakątku i biorąc pod uwagę powyższe opinie (a nie znam lokalu z poprzednich lat) muszę stwierdzić że chyba nastąpiły jakieś zmiany.
Bardzo ładnie przystrojona sala i pyszne jedzonko i o dziwo wcale nie jest tak łatwo tam o termin. 
Przejrzałam sobie też kartę i nawet ciekawe dania można znaleźć

Jestem w pełni zadowolona i szczerze polecam :D

Offline Mariusz1980
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 2 Sierpnia 2013, 13:13 »
Witam.
Znajoma miała w tym roku przyjęcie w Różanym Zakątku.  Była zachwycona.  Obsługa miła (kelnerki uśmiechnięte- kultura), jedzenie rewelacja. 
Bardzo sobie chwaliła ten lokal.   Duży plus to miejsca noclegowe gdzie mogła "położyć" swoich gości.
Dla sprawdzenia sam się wybrałem ze znajomymi - nie kłamała.   Polecam.