Autor Wątek: WESELE W HOTELU AGAT na ulicy NAD TOREM  (Przeczytany 6281 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ra_mona1988
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.08.2010
WESELE W HOTELU AGAT na ulicy NAD TOREM
« dnia: 10 Stycznia 2010, 15:13 »
witam. . . czy ktos wie cios na temat poziomu organizacji wesel w HOTELUAGAT W BYDGOSZCZY? jesli tak proszę podzielić sie opinia wrażeniami itd. . . . bede bardzo wdzieczna :-*

Offline zygi28
  • użytkownik
  • **
Odp: WESELE W HOTELU AGAT na ulicy NAD TOREM
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Stycznia 2010, 20:30 »
Moja znajoma miala tam wesele we wrześniu 2009 i byla bardzo zadowolona. Szczegółów nie znam, ale chyba wszystko bylo ok. My też byliśmy oglądać tam salę. Bardzo ładna, ale dla nas za mała.

Offline hanka

• forumowicz
  • Bo ja, bo Ty, bo tylko my...
  • data ślubu: 1.05.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Stycznia 2010, 19:37 »
My też tam byliśmy oglądać salę. Ładna ale mała. Nie mniej poszliśmy na spotkanie z właścicielem żeby uzyskać jakieś bliższe informacje. Po 5 minutach już wiedzieliśmy, że się nie dogadamy - facet sympatyczny ale nie podał żadnych konkretów!!! Jak spytaliśmy o cenę to powiedział, że robił już wesela za 100zł od osoby ale tak ze 180 zł musimy liczyć ( w ogóle nie szło się z nim dogadać, nie potrafił nic określić, żadnego menu nie chciał pokazać, cała rozmowa była pod hasłem "to zależy od..." - dramat ;) ). Za to przedstawił nam plan rozbudowy swojego hotelu na najbliższe trzy lata...  była to "bardzo" istotna informacja dla młodych szukających sali na wesele - wyszliśmy po pół godzinie bo baliśmy się, że zacznie nam przedstawiać drzewo genealogiczne swojej rodziny ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Stycznia 2010, 19:02 »
Byłam oglądać tę salę, wmawiano nam, że można zrobić tam wesele na 70-80 osób co moim zdaniem jest niemożliwe...

W ogóle nie podobało mi się... byłam też na poprawinach wesela tam - jedzenie zimne podali np.  :-\

Offline KasiaZL

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.09.2010
« Odpowiedź #4 dnia: 5 Marca 2010, 12:35 »
W prawdzie na weselu nigdy tam nie byłam, ale znam osobę, która twierdzi, że to najlepszy hotel w Bydgoszczy - podobno jedzenie zawsze świeże i smaczne.  No ale ile osób, tyle opinii.  Jeśli martwisz się o jedzenie to po prostu wybierz się tam kiedyś na obiadek, a sama się przekonasz.  Może też jest możliwość, abyś umówiła się z managerem zobaczyła przygotowaną wcześniej sale na inne wesele?

Offline ra_mona1988
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #5 dnia: 5 Marca 2010, 21:41 »
Dziekuję WAM bardzo za informację :) naprawde wielkie dzieki i jak wiecie cos jeszcze to piszcie POZDRAWIAM WSZYSKICH SERDECZNIE

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
  • Ja kocham tylko Ciebie, Ty jesteś moim niebem :*
  • data ślubu: 03.08.2013
« Odpowiedź #6 dnia: 1 Lutego 2012, 11:43 »
będę wszystkim odradzać hotel agat. nie wiem jak wygląda ta sala bo nie dane nam było jej nawet obejrzeć ze względu na właściciela. potraktował nas protekcjonalnie i nie tylko my mieliśmy taką' przygodę' z tym panem.
odradzam

Offline beata_i_rafał
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 1 sierpień 2015
« Odpowiedź #7 dnia: 2 Lutego 2012, 14:40 »
alicja rozwin bardziej swojaa wypowiedz. . . co sie takiego stalo?
moja ocena jest taka: sala ładna ale mała no i to co juz ktos pisal, ciezko się dogadac z wlascicielem:) zadnych konkretow

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
« Odpowiedź #8 dnia: 2 Lutego 2012, 14:55 »
No, jak ktoś mówi "ze 180 złotych", to równie dobrze może być 220 albo więcej...

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #9 dnia: 2 Lutego 2012, 16:55 »
Zadzwonił mój Narzeczony do właściciela zapytać kiedy moglibyśmy przyjechać obejrzeć. zapytał na ile osób wesele a my, że na 65 na co szanowny pan właściciel orzekł że lepiej dać gościom kanapki, na co nam wesele, że lepiej na wakacje pojechać.
Zrozumiałe chyba jest że pożegnaliśmy sie z panem i jego salą.
Nasi znajomi również mieli z nim niemiłą przygodę . chcieli sie umówić ale właściciel orzekł że ma ważną sprawę  i że może za 2 -3 tygodnie. wobec czego grzecznie podziękowali, a a gdy po tyg dostali od tego pana telefon usłyszeli ze są niepoważni , że sie umawiają i nie przyjeżdżają. i takie tam.
podsumowując, sala może i ładna . ale właściciel  odstrasza.

Offline Myszk@

• bywalec
  • data ślubu: 22.09.2012
« Odpowiedź #10 dnia: 3 Lutego 2012, 19:44 »
ojjj... Alicja czemu się nie chwaliłaś, że dołączyłaś do nas na forum ;> ps. widzimy się w Wami na targach ;> :D

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #11 dnia: 3 Lutego 2012, 20:01 »
tak jakoś wyszło:P