Autor Wątek: DJ-wodzirej z akordeonem lub gitarą?????  (Przeczytany 1194 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kinia8900

• forumowicz
  • data ślubu: 24.07.2010
DJ-wodzirej z akordeonem lub gitarą?????
« dnia: 2 Grudnia 2009, 08:49 »
Witam!

Proszę o pomoc, ślub 24 lipca 2010, a my nadal nie mamy kogoś kto by grał na weselu  ???  wymyśliliśmy sobie że Dj - wodzirej, który dodatkowo bawiłby gości przy stołach przyśpiewkami z akordeonem lub gitarą byłby najlepszy! jednak gdzie takiego znaleźć?

Chodzi mi głównie o śląsk!  małopolska tez ewentualnie mogłaby być!

Proszę polećcie Dj-wodzireja z powołania, przy którym nie będzie szansy na nudę. 

Normalnie jestem załamana, bo teraz to już większość dobrych jest zajęta :(  a nie chcę odstawić jakiejś szopki. . .

<a href="https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=20601.msg1233972#msg1233972" target="_blank"> Odliczanie do wielkiego dnia [/url]

Offline Myszunia
  • nowicjusz
  • *
Odp: DJ-wodzirej z akordeonem lub gitarą?????
« Odpowiedź #1 dnia: 2 Grudnia 2009, 18:02 »
Nie poradzę gdzie takiego znaleźć, ale zastanów się jak by się taki nie pojawił nad Dj-Wodzirejem ja miałam na swoim weselu takiego i naprawdę spisał się znakomicie.  Jeśli chodzi o przyśpiewki przy stołach to u mnie goście sami bez muzyki doskonale sobie dawali radę, nasz dj dawał tylko chętnym mikrofony (bezprzewodowe) i w ten sposób tworzyły się duety i tria czasem z dwó rodzin co było również jakąś integracją.   W każdym razie my i goście byli baaaaaarrrrdzo zadowoleni.