Autor Wątek: Kamerzysta/fotograf Bydgoszcz  (Przeczytany 10805 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Danae
  • nowicjusz
  • *
Kamerzysta/fotograf Bydgoszcz
« dnia: 16 Stycznia 2006, 23:32 »
Może ktoś poleci jakiegoś kamerzystę z Bydgoszczy. Najlepiej jeszcze żeby zrobił kilka fotek (może być nawet naszym aparatem, ważne żeby gości nie zatrudniać, a samemu nie będę tego robić). No i najlepiej, żeby była możliwość otrzymania suchego materiału cyfrowego bez obróbki.

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Stycznia 2006, 07:45 »
Witaj Danae. Nie bierz nigdy kogoś kto będzie filmował i robił zdjęcia - nie wyjdzie alb jedno albo drugie. Nie oszczędzaj na fotografii i osczczędź tez gości aby za Toba latali. Zatrudnij kogos kto się na tym zna.
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Stycznia 2006, 22:49 »
ja mam dobrego kamerzyste, ale z Lipna-to jest 100 km, więc pewnie cie nie urządza?
Chodzi ci o zdjęcia na ślubie i weselu, tak? To myślę równiez ,ze nie warto angazować w to kamerzysty.Nie masz brata lub siostry kto by chciał trochę pobiegać z aparatem. My będziemy robić sobie zdjęcia w plenerze kilka dni przed ślubem.Będzie nam je robić kolezanka (jest po kursie fotograficznym i troche się na tym zna :)) aparatem analogowym i cyfrowym. Ale obróbkę komputerowa nam zrobi do tych analogowych. Ufam jej i myślę, ze bedzie ok. A na weselu i ślubie, to juz kogoś "przyciśniemy", zeby porobił nam zdjęcia naszym aparatem.

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Lutego 2006, 21:48 »
Cytat: "Aniołek"
A na weselu i ślubie, to juz kogoś "przyciśniemy", zeby porobił nam zdjęcia naszym aparatem

Aniołku ja też byłam kiedyś w ten sposób "przyciśnięta"  :(  Szczerze powiem, nie bawiałam się zbyt dobrze na tym weselu, bo kiedy goście się bawili ja pstrykałam zdjęcia, jak szli odpocząć to ja z Włodziem ( który był świadkiem ) tańczyliśmy. Zresztą on też się nie bawił bo nie miał z kim  :(  Nie warto tak męczyć gości, w końcu zapraszasz ich na wesele a nie do roboty.

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Lutego 2006, 21:54 »
Ja na weselu mojej siostry wypstrykałam 3 klisze z wielka przyjemnościa. jak działo sie coś ciekawego do łapałam za aparat i cyk! Ale masz racje, nie będę nikogo zmuszać... Ale myślę, ze moje obie siostry bedą chciały pstrykać te fotki.

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #5 dnia: 27 Lutego 2006, 22:01 »
Cytat: "Aniołek"
Ale myślę, ze moje obie siostry bedą chciały pstrykać te fotki.

Jak są dwie to zawsze moga się wymieniać :D więc powinno być ok  :wink:

Offline Auwo
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 27 Lutego 2006, 22:33 »
Witam serdecznie.
(regulamin)

Offline yvonn
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 28 Lutego 2006, 09:47 »
Witam. Ja mam do polecenia kamerzyste. Bardzo profesjonalnie robi nagrania. Jest już sprawdzony. Filmował chyba z 3 wesela znajomych. W tej chwili nie mam numeru przy sobie, ale jak tylko go odnajde to przekaże.
Pozdrowionka

Offline klaris
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: 28 Lutego 2006, 10:38 »
To jeszcze proszę o przekazanie ceny.

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #9 dnia: 28 Lutego 2006, 11:19 »
Cytat: "Danae"
Najlepiej jeszcze żeby zrobił kilka fotek (może być nawet naszym aparatem, ważne żeby gości nie zatrudniać, a samemu nie będę tego robić).

powodzenia i życze udanego filmu i zdjęc jednocześnie :)
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline abigail
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Maja 2006, 14:53 »
Witajcie!
Mój ślub odbędzie się w Bydgoszczy 14 października 2006 r.. Niestety nie mam jeszcze zamówionego samochodu na ślub, ani fotografa ani też kamerzysty. Czy ktoś mi może polecić kogoś sprawdzonego z Bydgoszczy. Nie wiem jak Wy , ale ja uważam ,że mimo , że Bydgoszcz jest blisko 400 tys. miastem to firmy bydgoskie zajmujące się  całokształtem spraw zwiazanymi z weselem bardzo  słabo sie reklamują. Nie mam tez na razie pomysłu na wiazanke ,tak jak nie wiem , w której kwiaciarni ją zamówić.
zostało jeszcze troche czasu na załatwienie tych spraw, ale kiedy czytam , że niektóre październikowe panny młode mają juz prawie wszystko załatwione , to wpadam w lekką panikę. Pozdrawiam wszystkie panny młode z Bydgoszczy, a świezo upieczone mezatki prosze żeby się z nami podzieliły swoja wiedzą na interesujace nas tematy i wsparły nas swoimi radami i doswiadczeniami. :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

Offline Megii

• bywalec
« Odpowiedź #11 dnia: 26 Maja 2006, 23:51 »
Kamerzysty nie moge Ci polecic bo jeszze go nie sprawdzielismy  :wink:  Ale jesli chodzi o wiazanke to poleca 2 kwiaciat\ri na Inowroclawskiej...!!!!!

Offline abigail
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 27 Maja 2006, 00:08 »
Dzięki Megii,
ale rozumiem ,ze Ty masz juz zamówionego kamerzystę, czy tak?. Twój ślub juz niedługo , jakim samochodem pojedziesz do ślubu i w jakim Kosciele się odbędzie? :?:  :)

Offline Megii

• bywalec
« Odpowiedź #13 dnia: 28 Maja 2006, 22:36 »
Kamerzyste mam zmowionego juz od paru miesiecy  :D  Do slubu jedziemy BMW 7 znajomego :D  Slub mamy w Kosciele Swietych Polskich BRaci Meczennikow na Wyzynach :D  POzdrawiam!!!

Offline lukes
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #14 dnia: 1 Czerwca 2006, 10:08 »
Czy nikt nie ma namiarów na kamerzyste:(? Prosze szczególnie męzatki i zonkisiów dajcie nam jakies namiary.

Offline olga2808

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #15 dnia: 3 Sierpnia 2006, 12:13 »
My mieliśmy kamrzystę z Szubina.

Offline Danae
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 3 Sierpnia 2006, 12:44 »
My mieliśmy tego http................ i jesteśmy zadowoleni, cena umiarkowana i dostaliśmy oryginalny materiał i dzięki temu mój mąż sam zrobi dla nas piękne dvd :)

nie podajemy stron www
« Ostatnia zmiana: 13 Września 2009, 22:47 wysłana przez liliann »

Offline lukes
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #17 dnia: 12 Października 2006, 22:18 »
Cos malo tych kamerzystow...moze ktos juz cos ma? Prosze o pomoc. a stronki www prosze na mail lukes50@wp.pl

Offline trevor1980
  • nowicjusz
  • *
Odp: Kamerzysta/fotograf Bydgoszcz
« Odpowiedź #18 dnia: 27 Sierpnia 2009, 12:27 »
U nas filmował Tomasz TV z Bydgoszczy.  Od samego początku do końca mu zaufaliśmy i tak zostało. Świetny film. 

Offline kozacy
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.2010
« Odpowiedź #19 dnia: 27 Sierpnia 2009, 21:19 »
My mamy zamówionego pana z Chojnic - kręcił mojej kumpeli i oprócz normalnego nagrania dostali jeszcze wersje 'retro' - było super- wszystko w kolorze sepii jak na starym filmie i w przyspieszonym tempie! Wyglądało to rewelacyjnie i wszyscy się pokładali ze śmiechu.  Pewnie inni kamerzyści też mogą zrobić taki filmik.  Ja w każdym razie chce to mieć.  

Offline KAROLINA-DWA
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 8.08.2009
« Odpowiedź #20 dnia: 27 Sierpnia 2009, 22:02 »
REKLAMA NA FORUM JEST PŁATNA !
A SAMOREKLAMA TĘPIONA !

:ban:

....dziwnie niektóre IP różnych użytkowników są takie same  ::)
« Ostatnia zmiana: 27 Sierpnia 2009, 22:16 wysłana przez ela »

Offline incognito
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: czerwiec 2010r. :)
« Odpowiedź #21 dnia: 13 Września 2009, 22:44 »
A czy ktoś miał do czynienia z agencją Aimart???

Offline remlin
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #22 dnia: 14 Września 2009, 19:58 »
A czy ktoś miał do czynienia z agencją Aimart???
Cześć!!
My korzystaliśmy z firmy aimart. Ślub mieliśmy 22 sierpnia i na razie czekamy na album. Na album mają 40 dni a na film 60. Ale chyba warto czekać. Współpraca z nimi była super (to jest małżeństwo). Jak będziemy mieli zdjęcia i filmik mogę coś przesłać na maila.
Pozdrawiam