Osika, nie przejmuj się tak, przecież najważniejsze rzeczy masz już załatwione. Ustal sobie plan działania i spokojnie realizuj po kolei każdy etap przygotowań (łatwiej koncentrować się na jednej rzeczy niż na wielu naraz). Kwiecień jest mało obleganym miesiącem pod względem ślubów, więc na pewno wszystko uda Ci się załatwić. Jakby co, mogę dać Ci namiary na kamerzystę, który raczej na pewno ma wolny termin Twojego ślubu a filmy robi rewelacyjne

Co do sal - ja będę miała wesele na trzech salach (Ostromecko), w tym jedna to parkiet i dwie ze stołami. Mamy taki plan, żeby na większej posadzić wszystkie ciotki i wujków a na mniejszej samą młodzież - wszystkim się ten pomysł bardzo podoba, zwłaszcza młodzieży

Nie widzę też problemu, żebyście jechali własnym samochodem,
byleby ktoś inny prowadził. My jedziemy samochodem dziadka mojego narzeczonego i on też będzie kierowcą

A teraz najważniejsze - spróbuj myśleć bardziej pozytywnie

Jeśli z góry założysz, że Twoje wesele będzie klapą, to nie będziesz miała ochoty czegokolwiek przygotowywać, tylko się namęczysz a efekt będzie w najlepszym wypadku średni... A przecież przygotowania do ślubu i wesela mogą być przyjemnością, wszystko jest kwestią nastawienia