Autor Wątek: AKademia Sztuki Kulinarnej w CZeladzi  (Przeczytany 4494 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kosheen
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010
AKademia Sztuki Kulinarnej w CZeladzi
« dnia: 11 Listopada 2009, 13:54 »
Witam,
co prawda wątek ANMARKU z Czeladzi pojawial sie juz kilkakrotnie, to mimo wszystko chcialabym zasiegnąc opinii par, ktore mialy tam wesele w 2009. . . . zaliczke co prawda juz wplacilismy, wiec odwrotu nie ma :) jednakze mam kilka pytan, na ktore moze bedziecie mogli mi udzielic informacji:
- czy jest cos szczególnego, na co mamy zwrócic uwage w trakcie wesela lub tez  przy ostatecznych rozmowach?
- z racji, ze wodka i napoje sa we wlasnym zakresie, jak wyglada rozliczanie tego po weselu? czy istnieje duze prawdopodobienstwo, ze zostanie czesc zabrana niepostrzezenie przez kelnerow?
- czy pozostale jedzenie po weselu jest faktycznie w calosci pakowane dla nas, czy tez nie?
- jaka obsluga?  czy jest wystarczająco duzo kelnerów, by sprawnie obsluzyć 120 osób? z racji, ze sama bylam swego czasu kelnerka, wiec mam malego bzika na tym punkcie. . .
- czy faktycznie kazda kolejna godzina po 12godzinie imprezy jest płatna dodatkowo?
- z racji ze wesele jest w okresie zimowym, wiecie moze , czy na tej sali nie jest zimno?
bede wdzieczna za wszelkie rady i porady. . .
Pozdr
K.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Odp: AKademia Sztuki Kulinarnej w CZeladzi
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Listopada 2009, 14:46 »
proszę o nieklonowanie tematów..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline kosheen
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Listopada 2009, 15:31 »
witam ponownie. . .

temat moze sklonowany, jednakze przejrzalam prawie wszystkie dyskusje na temat ANMARKU i niestety nie ujrzalam odpowiedzi na dreczace mnie pytania. . . . .  :)

bede wdzieczna za wyrozumialosc. . .  :) a ze swojej strony postaram sie nie klonowac kolejnych tematów. . .

K.

Offline ania1
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.02.2010
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Maja 2010, 12:41 »
Moze mi ktoś napisac coś na temat anmarku ich sal weselnych planuje wesele i sie zastanawiam właśnie nad akademia sztuki kulinarnej anmark w czeladzi wiem ze ciezko jest z terminami u nich ale slyszałem ze zatrudnili dwóch panów którzy pomagają w znlezieniu innych sal jeżeli u nich juz nie ma wolnych terminów oczywiście z ich jedzonkiem zastawą i dekoracja cała

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #4 dnia: 30 Września 2010, 12:16 »
ania1 na 18 Twoich postów wszystkie są na temat Anmarku i firmy cateringowej. Pracujesz w cateringu czy w Anmarku, a może jedno i drugie to to samo? ;D

Offline Sayno91

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21 czerwca 2014
« Odpowiedź #5 dnia: 7 Maja 2012, 17:20 »
Graliśmy tam na weselu 2 lata temu :) z naszego punktu widzenia wszystko było jak nalezy: jedzenie dobre, obsługa ok, wystrój ładny, na stołach zawsze porządek:) Jedynie co mi się nie podobało - szefostwo oszczędza na prądzie:) Nie mogliśmy zrobić porządnej "próby" (sprawdzenie sprzętu itd) bo szef stwierdził, że to zbyt dużo  prądu pochłania:D
"Więc, gdy któregoś ranka znowu obudziłam się sama, zrozumiałam, że z różnych powodów wszyscy w końcu odejdą, a muzyka zostanie.  Do końca życia. " E. G