Autor Wątek: galerie urody - La lumiere  (Przeczytany 2691 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lady_macbet
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec 2010
galerie urody - La lumiere
« dnia: 4 Listopada 2009, 08:34 »
Witajcie
Jak wiadomo każda  z nas chciałaby w tym wyjątkowym dniu wyglądać jak księżniczka z bajki  :D Dlatego już od dłuższego czasu przeglądam katalogi ślubne, szukam odpowiedniego makijażu, fryzury, czy kwiatów, które prawdopodobnie wepnę we włosy.  Właśnie znalazłam galerię urody La Lumiere w Poznaniu, gdzie praktycznie robią wszystko.  Od zabiegów "dla ciała" typu masaże, różne maseczki, pedicure, czyszczenie twarzy po upięcia ślubne.  Głównie chodzi mi o fryzurę (choć poczuć się dopieszczoną przed dniem ślubu też byłoby fajnie ;) )Z tego co zdążyłam się dowiedzieć, to pani Ania - stylistka robi świetne upięcia i w ogóle potrafi dobrać najlepsze dla ciebie uczesanie.  Korzystałyście może z tego salonu?

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Odp: galerie urody - La lumiere
« Odpowiedź #1 dnia: 4 Listopada 2009, 18:34 »
lady_macbet A kiedy masz dokładnie ślub ? Bo nie uzupełniłaś Swoich danych .
Napisz co masz już załatwione , gdzie  itd
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline lady_macbet
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec 2010
Odp: galerie urody - La lumiere
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Listopada 2009, 18:58 »
Hmm możecie się śmiać albo nie ( z moich "informatycznych" zdolności ;)), ale chcąc uzupełnić swój profil dojrzałam tylko opcję -  data ślubu.  Czy coś tam jeszcze można dopisać?
Ale mniejsza o to :) uzupełniam info tutaj:
data ślubu - czerwiec 2010
zamówiliśmy salę w Hotelu Riviera koło Rzeszowa - zastanawiam się wciąż nad dekoracjami (tzn jaka kolorystyka, bo firmę już mam upatrzoną tylko trzeba się dogadać)
Jak już pisałam obrączki zamówione, suknia heh . . .  z tym jest jak dla mnie  ;D największy problem, bo oglądam katalogi, szukam wzorów na necie i nie mogę się zdecydować.  To jedyny dzień kiedy będę mogła pozwolić sobie na coś naprawdę niesamowitego i kiedy chce wyglądać (możliwie  ;)) jak najpiękniej więc nie wiem na co się zdecydować.