Autor Wątek: Ekskluzywna oprawa muzyczna Waszego Slubu  (Przeczytany 1096 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline badzioch
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.10.2007
Ekskluzywna oprawa muzyczna Waszego Slubu
« dnia: 3 Listopada 2009, 12:09 »
Witam serdecznie,

Podczas swojej pracy czesto poznaje ciekawych i nietuzinkowych ludzi ktorzy pracuja przy organizacji tych uroczystosci.
Ostatnio poznalem wspanialy duet (panie), bardzo nietypowy:
harfa i saksofon
Brzmi wspaniale, a prezentuje sie cudownie.  Jestem pewien ze taki sklad podnosi range uroczystosci (oczywiscie to muzyka aby stworzyc nastroj podczas uroczystosci a nie do tanca)
Niestety, nie jest to rozwiazanie zbyt tanie bo:
1. Dziewczyny sa doskonale muzycznie wyksztalcone, nagradzane na wielu konkursach.
2.  Instrumenty sa drogie
3.  Wysokie koszty transportu harfy
4.  Jak to w zyciu: za unikatowosc trzeba zaplacic.
Doskonale wiem, ze dla jednych to zbytek ale innych taki duet na slubie bedzie cieszyl.
Jesli ktos jest zainteresowany, prosze wiadomosc na PM.  Dysponuje takze probkami ich muzyki.

wiec nie jest to kryptoreklama:)

..wiesz co ? to takie torchę bezczelne z Twojej strony ...gdybym nie edytowała Twojego posta to by była czysta REKLAMA !
4 RAZY SIĘ CHWALIŁEŚ CO ROBISZ !!!! I jeszcze podkreślasz ze to nie krypciocha... następnym razem nie kombinuj !
« Ostatnia zmiana: 3 Listopada 2009, 12:14 wysłana przez ela »

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
Odp: Ekskluzywna oprawa muzyczna Waszego Slubu
« Odpowiedź #1 dnia: 4 Listopada 2009, 12:11 »
Nie wiem , jaka była całkowita treśc tego posta ( przed edycją moderatora ) , ale uważam , że fotografia nijak ma się do oprawy muzycznej ślubu...:) i gdzie tu kryptoreklama? ???
No chyba , że jest to ktoś z rodziny i Badzioch osiąga jakieś korzyści z tego tytułu , ale wątpię....
Fotografowie polecają muzyków , muzycy kamerzystów i fotografów itp.(wiem , bo sama się o tym przekonałam w trakcie szukania wyżej wymienionych ) i wydaje mi się , że nie mają w tym żadnego interesu......z wyjątkiem troski o to , żeby w tym dniu najważniejszym dla NAS ,wszystko było ze soba dograne i żebyśmy mieli co wspominać ...:) Taka moja refleksja :)

ps. dzięki wiadomości od badziocha dowiedziałam się wogóle o istnieniu takiej nietypowej oprawy. Pewnie gdyby nie ten post , przez myśl by mi nie przeszło , że ktoś taki jest :)

Offline badzioch
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.10.2007
Odp: Ekskluzywna oprawa muzyczna Waszego Slubu
« Odpowiedź #2 dnia: 6 Listopada 2009, 01:49 »
veronka 17 dziekuje  za rozsadek ktorego tu czasem brak.
W zwiazku z zaistniala sytuacja "uprzejmie" prosze nadgorliwego moderatora o usuniecie calego tego watku.  Chcialem pomoc i podzielic sie czyms nietypowym i wartosciowym.  Widze jednak ze czasem wazniejsze jest polowanie na czarownice niz rosadek.  Nie warto bylo, przepraszam za "bezczelnosc". 
Wraz z wykasowaniem tego watku, bardzo prosze szanownego moderatora o rzetelne potraktowanie swojej pracy i usuniecie z forum nazw wszystkich firm ktore zostaly wymienione rzez forumowiczow.
Moze pomoge troszke.  Wystarczy przegladnac liste tematow w dziale "Foto Video", kilka przykladow:
Yanki Studio
Kamerzysta Degórski Jarosław
MBVIDEO Z RESKA
Fotoeverest

itp itd
Nie uwazam ze moje stwierdzenie w temacie muzycznym ze "jestem fotografem" ma wieksze znamiona reklamy niz tytulowanie posta nazwa firmy.  Dlatgo uwazam takie dzalanie moderatora to bezczelnosc (to tylko cytat)
Jestem nie tylko fotografem ale i malzonkiem, oczekuje wiec traktowania na rowni z innymi