A propo butów do ślubu, to mi również spędzał on sen z powiek. Problem w tym, że mam małą stopę i szeroką. Kupno butów stanowi dla mnie nie lada problem. Owszem, sportowe obuwie, cz wiosenne typu baleriny nawet udaje się kupić bez problemu. Schody pojawiają się gdy chce bucik na obcasie a tym bardziej w kolorze białym. Po intensywnym przeszukaniu Internetu w wzdłuż i w szerz, po napisaniu kilkudziesięciu maili, zdecydowałam się na firmę Akces2 koło Krakowa - którzy zajmują się produkcją obuwia do tańca. Po obmierzeniu mojej stópki, wysłaniu zdjęć i wymiarów właśnie ta firma zdecydowała się jako jedna wykonać dla mnie buty, w wybranym przeze mnie fasonie.

Na buty czekałam dwa tygodnie, są wykonane z naturalnej skory oczywiście w kolorze białym, obcas 5 cm, zapinane, podeszwa nie typowo taneczna, ale tzw. styrogumowa - dobra do tańczenia jak i do przejścia.
Dla mnie osobiście wygląd butów nie miał aż tak dużego znaczenia, bo i tak sukienka będzie długa i buta będzie widać niewiele.
Nie żałuje, że zdecydowałam się na tą firmę. I zdecydowanie mogę polecić tą firmę osobom, o "niewymiarowych stópkach"

Buciki bardzo mi się podobają a dodatkowo otrzymałam jeszcze woreczek do nich