Tak się składa,że byłam gościem na weselu i w Zajeżdzie Ustowo i Villi Vivian ,wydaję mi się ,że w zwiazku z tą dyskusją jaka tu się toczy,postanowiłam również zabrać głos a przede wszystkim wyjasnić pewne nieścisłości zawarte w poście p. jarosław. . . (coś tam).
Czegoś tu nierozumiem,więc proszę mi wyjaśnić na jakiej podstawie zabiera Pan głos skoro był Pan na weselu 3 lata temu a popada Pan w euforię, jakby miał Pan wizję przyszłego swojego wesela z góry zakładając,że będzie to wesele Pana marzeń. Czyżby? Dlaczego nie chce się Pan ustosunkować do innych opinii,które wynikają z doświadczenia ludzi,którzy mają to już za sobą? Nie będę się wypowiadać o Zajeżdzie Ustowo, bo nie taki był mój zamiar, ale skoro dorota11,madlen222 i wiele innych osób mają takie samo zdanie ,to widocznie są zawiedzeni i rozczarowani ,że nie tak to miało wszystko wygladać

Dziwię się, że z pod ręki prawnika sypią się słowa typu: głupi. facet,prostactwo itd. . .

Mam wątpliwości i to duże. . . . . (nieważne) Proszę przeczytać zdanie ,które Pan napisał. . . . . . "byliśmy w Zajeżdzie i Villi Vivian ,to drugie to porażka po całości. . . . . . . . "czyżby? Pogubiłem się,prawda? Na jakiej podstawie wyraża Pan swoją opinię o lokalu ,w którym się Pan nie bawił ? I tu Pana rozczaruję:Byłam,jadłam,tańczyłam i zawsze będę ten lokal polecać,bo klimat jaki tam panuje jest jedyny w swoim rodzaju. Już się cieszę,że czeka mnie tam wesele,z powodzeniem zaproszę swoich gości a wiem to z autopsji,że będą zadowoleni. Jeszcze jedno pytanie. . . Skąd Pan wie. że madlen222 jest histeryczką? Ciekawe prawda? Ale to już temat do innych rozważań. . . . Pozdrawiam