Autor Wątek: Zajazd Ustowo czy ktoś coć wie?  (Przeczytany 7331 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ewela985

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.09.2010
Zajazd Ustowo czy ktoś coć wie?
« dnia: 12 Października 2009, 14:14 »
Witam! Czy ktoś organizował bądź gościł na weselu w Zajeździe Ustowo? Prosze o Wasze opinie o tym lokalu.  Pozdrawiam.

Offline rubia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.06.2009
Odp: Zajazd Ustowo czy ktoś coć wie?
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Października 2009, 08:52 »
Witaj, mieliśmy w tym roku wesele w zajeździe i naprawdę polecam.  Pyszne jedzonko, miła  obsługa i sympatyczni właściciele. 

Nasi goście stwierdzili, że np.  zamówiliśmy za dużo jedzenia, a my wzięliśmy tylko standardowy pakiet oferowany przez zajazd. . .  Alkohol jest we własnym zakresie, ciasta też, ale tu poprosiliśmy właścicieli o pomoc i wypieki były doskonałe.  Generalnie nie mam się do czego przyczepić, chyba do pogody, bo tak lało u nas, że nie można było skorzystać z ogrodu, który też był przygotowany dla gości.

Offline Dalia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #2 dnia: 7 Stycznia 2010, 23:15 »
Byłam w Zajeździe Ustowo.  Pani właścicielka przemiła i wogóle super kobita.  Niestety jest tam wystrój kiczowaty.  Właścicielka chwali, że to dekorator z powołania i że wiele godzin spędza na dekoracjach aby all było dopięte na ostatni guzik, ale moim zdaniem chyba za dużo tych godzin.  Poplątanie z pomieszaniem.  Pokój dla nowożeńców to malutki zwykły pokoik z tandetnym sercem zrobionym z farby ściennej strukturalnej.  Ma być tam jeszcze pościel w maluteńkie serduszka i inne takie tam.  Jak komuś takie coś odpowiada to ok ale jest przesadzone.  Z pewnością jedzenie jest dobre czuć było w rozmowie że właścicielka nad tym czuwa.  Jest jedno duże ale. . otóż zaliczka wynosi 20% ostatecznej sumy i właścicielka nie uznaje sytuacji losowych jako podstawy do zwrotu jego wartości np.  śmierć w rodzinie, rozstanie etc.  Ja rozumiem że musi mieć jakieś zabezpieczenie ale 20% to spora suma przy weselu na 100 osób i koszcie np.  30 tys.  Zaliczka to 6 tys!!!  

Offline madlen222
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.12.2010
« Odpowiedź #3 dnia: 1 Września 2010, 12:35 »
witam wszystkich!!! specjalnie się zarejestrowałam aby opisać ten jakże przereklamowany zajazd Ustowo!!! ale przede wszystkim po to aby ostrzec Pary które są przed uroczystością weselną!!! Stanowczo ostrzegam: nie róbcie tam wesela!!! Pani właścicielka jest owszem miła ( na początku) ale potem wychodzi słoma z butów!!! zanim dostanie kase jest do rany przyłóż ale potem. . . .  brak słów!!! po pierwsze: my rezerwowalismy wesele w lutym a odbyło sie w sierpniu.  Zdecydowalismy sie na ta sale poniewaz obiecała nam ze do sierpnia bedzie remont i sala zostanie powiekszona!!! niestety!!! tak sie nie stalo i bylo strasznie malo miejsca.  U nas co prawda bylo 50 osob na weselu ale ta salka jest na 30 maksymalnie!!! w dodatku okłamała nas mowiac ze robi tam wesela na 100 osob !!! my mieslimy w srodku tygodnia wesele bo jak stwierdzila w sobote od 100 osob w zwyz!!! kłamstwo!!! rozmawialam podczas wesela z 3 kelnerkami!!! jedynie one byly mile i zapewnialy gosciom wszystko co potrzebne!!! i stwierdzily one ze odkad pracuja (pare lat) nie bylo tam nigdy wesela na 100 osob i ze nie jestem pierwsza panna młodą która jest niezadowolona z wesela!!! po drugie: wystroj mial byc taki doskonaly, a tak naprawde byl bardzo skromny i sama lepiej bym wystroila ta salke!!!! a sam wystroj 500zł!!!! masakra!!!! no i najwazniejsze: jedzenie!!! masakra!!! dobrze ze zamowilismy dodatkowe porcje bo tak naprawde nie byloby co jesc!!! i tak bylo bardzo mało jedzenia a wczesniej bylo nam mowione ze stoly beda sie uginac!!! gówno prawda!!! w dodoatki tort!!! taki mial byc piekny:/ a byl beznadziejnie brzydki!!! bez ozdob, bez niczego i jednokolorowy!! alkohol owszem jest we wasnym zakresie i nie  ma opłat ale pani nas nie uprzedziła ze wchodzi w to tylko wodka i wino!!! my przywiezlismy piwo to kazała nam za to zaplacic!! ale sie wyklóciłam w koncu i dała sobie spokój!!! w dodoatku mieslimy takiego pecha ze zabrakło pradu w nasze wesele w calym ustowie: a szanowna pani wlascicielka nawet nie raczyla zadzwonic do elektrowni i zapytac kiedy wlączą spowrotem.  mało tego: bezczelnie stwreidzła ze ona sie wywiazuje ze swoich obowiazkow a to ze orkiestra nie pradu to juz nie lezy w jej gestii. .  no masakra poporstu!!!! jakby ktos chcial wiecej info to prosze pisac na mojego e-maila "madziorek-wf@wp. pl". odpowiem chetnie aby usrzec Was przed tym błedem który my popelnilismy. . .  a tak naprawde moglabym napisac na ten temat ksiazke!!!!pozdrawiam

Offline Nika_19

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #4 dnia: 2 Września 2010, 21:49 »
popieram w 100% powyższy post-całe szczęście my uniknęliśmy tego błędu i zrezygnowaliśmy z tego lokalu po tym jak właścicielka oznajmiła mi przez telefon ze w tygodniu jak byliśmy płacić zaliczkę to rozmawiała z nami jej stuknięta pokojówka i nas źle poinformowała ze w soboty nie robi ona wesel na 50 osób bo to dla nie nie opłacalne!!!Skoro tak to niech się pocałuje gdzieś...i całe szczęście- wesele urządziliśmy w Ustowie ale dwa domy dalej w VILLI VIVIAN i jesteśmy z tego powodu strasznie zadowoleni, my i wszyscy nasi goście ;)

Offline kaska987
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2016.06.06
« Odpowiedź #5 dnia: 6 Września 2010, 10:28 »
witam Wszystkich!!! jestem w SZOKU tym co tu inni wypisują! Ja miałam wesele w czerwcu 2010 i było cudownie. . .  jedynie co nam popsuło nastrój to nasza orkiestra która polecili nam znajomi (niestety) główny wokalista sie upił już o 21 godz przyniesionym ze sobą alkoholem i bełkotał!!! mylił nasze imiona i ogólnie masakra!!! rekompensata był właśnie klimat całego zajazdu.  sama właścicielka przyszła do nas i pocieszyła mnie ze ten cholerny grajek nie jest najważniejszy tylko my i nasz dzień.  powiedziała orkiestrze żeby puszczali już same piosenki z płyt i wysłali do domu tego pijanego kretyna!! jak juz pojechał wszystko sie poprawiło.  co do jedzenia było pyszne!!! u nas na weselu było go za dozo i nasi goście cały czas mówili ze niepotrzebnie dobierałam go tyle a prawda jest taka ze nic nie dobierałam i wzięłam PAKIET PODSTAWOWY który poleciła mi właścicielka i rzeczywiście na poprawinach w domu wystawiliśmy jedzenie które zabraliśmy z zajazdu. . .  nawiasem mówiąc było PYSZNE i smakowicie wyglądało :) my tez wpłacaliśmy duża zaliczkę przed weselem ale ja to rozumiem bo mój ( już mąż) tez ma własną firmę i tez bierze zaliczki przed praca co jest gwarancja ze umowa dojdzie do skutku.  niewygodne ale niestety całkowicie normalne i trzeba sie z tym pogodzić i tyle. . . .  Ja osobiście byłam bardzo zadowolona z jedzenia z dekoracji. . .  bo na moim weselu były przepiękne kryształowe ozdoby ktore pewnie były mega drogie.  właścicielka jak juz mówiłam jest fantastyczna kobieta wiec jestem w szoku co tu piszecie.  dla mnie i moich gości była przemiła do końca wesela a nie do rozliczenia. . . 

Kończąc mojego dluugiego maila ( który juz pewnie Was uśpił) podkreślam ja POLECAM ZAJAZD USTOWO BO SPEŁNIŁ SWOJE ZADANIE AZ ZA DOBRZE I NIE MAM SIE DO CZEGO PRZYCZEPIĆ DO BYM KŁAMAŁA!!! jedynie ten nieszczęsny grajek ale po 22 bylo juz po nim ;) skupcie sie jaka orkiestrę wybieracie co do miejsca to ZAJAZD USTOWO jest SUPER!!! a i na moim weselu bylo 68 osób i NIE BYŁO CIASNO a moim zdaniem ta sala zmiesci wiecej niz nas bylo. . .

Pozdrawiam buziaki Kasia

Offline dorota 11
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: o1 o9 2010
« Odpowiedź #6 dnia: 6 Września 2010, 12:41 »
 witaj Kasiu to ja jestem w szoku co Ty piszesz ? byłam tam gościem na weselu 1 września , wesele było na 35 osób i sala akurat na taka ilość osób , co do meni wystroju sali i szefostwa nie wypowiadam się , obsługa owszem super .  Sala moim zdaniem może pomieścić max 40 osób by ludzie nie siedzieli ściśnięci , gdzie Ty zmieściłaś 68??? Pozdrawiam Dorota

Offline madlen222
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 7 Września 2010, 16:19 »
Witaj Kasiu,
no ja tez jestem w ogromnym szoku co tu piszesz. . . widze, ze Twoje wesele wygladało zupelnie inaczej niz moje. . .  my chyba zostalismy przez ta pania lekko oszukani(delikatnie mowiac), ja najchetniej naglosnilabym ta sprawe jeszcze gdziesz bo nam naprawde obiecala zlote gory a bylo zupelnie odwrotnie. . .  i powiedz mi jakim cudem tam pomiescic tyle osob? chyba na ogrodzie. . .
u nas na szczescie nadrabiala orkiestra, byl asuper!!! gdyby nie oni, to na pewno byloby do bani.  Orkiestra Key Band POLECAM!!!! niesamowici profesjonalisci!!! super!!!! A jesli chodzi o ZAJAZ USTOWO to prosze nie popelniajcie tego bledu!!!
Pozdrawiam

Offline magdas205
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 10 Września 2010, 21:25 »
Witam Wszystkich:)
Zarejestrowałam się po to aby zdementowac stek bzdur i oszczerstw jakie napisała "madlen222 ".  Na weselu tej pani byłam drugim kucharzem i całe wesela przebiegało zupełnie inaczej niż opisała je ta Pani.  Prawdą jest to że faktycznie nie było prądu ale nie tylko w Ustowie również niebyło go na Gumieńcach i innch dzielnicach Szczecina. Pozwole sobie zacytoawć tą Panią :"w dodoatku mieslimy takiego pecha ze zabrakło pradu w nasze wesele w calym ustowie: a szanowna pani wlascicielka nawet nie raczyla zadzwonic do elektrowni i zapytac kiedy wlączą spowrotem. "-KŁAMSTWO!!! Pani Małgosia dzwonła do elektrowni kilka razy i nabierząco informowała o której włączą prąd. Pisze również pani że : "my przywiezlismy piwo to kazała nam za to zaplacic!! ale sie wyklóciłam w koncu i dała sobie spokój!!!"- KOLEJNE KŁAMSTWO.  Czysty alkochol oraz wino państwo młodzi kupują we własnym zakresie ale piwo oferuje Zajazd i dlatego nie można go wnosić. Nie było żadnej awantury tak jak Pani to opisuje tylko p. Gosia pozwoliła na wniesienie piwa ze wzgledu na znajomość z pańska Babcią.  Hmmm i po co te kłamstwa??? Nie rozumiem Pani.  Ale to nie wszystko. . . "no i najwazniejsze: jedzenie!!! masakra!!! dobrze ze zamowilismy dodatkowe porcje bo tak naprawde nie byloby co jesc!!! i tak bylo bardzo mało jedzenia a wczesniej bylo nam mowione ze stoly beda sie uginac!!! gówno prawda!!! "-I NASTĘPNE KŁAMSTWO.  Skoro twierdzi Pani że jedzenie było niesmaczne to dlaczego pani goście dziekowali nam za wyśmienita kuchnię???Ojciec  Państwa Młodych podchodził do włascicielki dziekował, pocałował w ręke za to że jedzenie było tak pyszne:) A skoro napisała pani juz o tych dodatkowych poracjach zamówionych przez Panią to zapomniała Pani  coś dodać, co jest bardzo ważne.  Niech pani napisze o tym ile dań dostała pani ZA DARMO od firmy Chetnie pani przypomne : pierogi, karkówka , żeberka, filet z kurczaka z rodzynkami. O tym już Pani zapomniała??? Ciekawe??Goście na weselu mieli bardzo dobry apetyt co cieszylo kucharzy jak i cały personel. Nawet po skończonych poprawinach ,które zostały przedłużone o 5 godzin również GRATIS od firmy , zabrali państwo wszyskie potrawy  które zostały (a zostało tego dużo), nawet kazali sobie państwo  zapakować resztki. . .  Kłamała również pani pisząc że rozmawiała Pani z kelnerkami które pracóją już kilka lat, ale i tu musze pania rozczarować żadna z kelnerek nie pracuje tu dłużej niż rok.  Zastanawiam sie droga Pani po co te kłamstwa i oczernianie??? JEŚLI KTOŚ CHCE OBEJRZEĆ POTRAWY SZYKOWANE NA WESELE TEJ PANI JAKI RÓWNIEŻ INNE ZAPRASZAM DO NAPISANIA MEILA magdas205@wp. pl I  jeszce odnośnie tortu. .  tort był przepiękny, biały w bordowe róże:) Pan WOŹNIAK robi najlepsze torty w Szczecinie:):) DROGA PANI JAK JA  BYM BYŁA NA PANI MIEJSCU TO BYM BYŁA BARDZO ZADOWOLONA ŻE DOM WESELNY PRÓBUJE MI ZREKOMPENSOWAC TEN  DWUGODZINNY BRAK PRĄDU.  JAK BY NIE PATRZEĆ OSZCZEDZIŁA PANI SPORO PIENIEDZY OK. 2000 zł.  To co pani tu wypisuje to stek bzdur i kłamstw.  Pozdrawiam Magdalena Taraszkiewicz

Offline jaroslawziwon
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 10 Września 2010, 23:15 »
witam.
wraz narzeczona mam zaplanowane wesele na przyszly rok.
byliśmy w ustowie i w Zajezdzie Ustowo i w Villi Vivian.  co do tej drugiej Villi Vivian to porażka po całości, brak slow i szkoda czas.  nie wiem jeszcze na 100 % bo decyduje Julia moja wybranka:) ale stawiamy na Zajazd Ustowo.  a po przeczytaniu tych postów to juz raczej na 100 %.  widzę ze Pani "madlen222" to zwykła naciagara i histeryczka ( no coz takie tez sie zdazaja) nawiasem mowic współczuję szanownemu małżonkowi :) teraz razem z narzeczona trzymamy kciuki zeby na naszym weselu tez nie bylo prądu przez 2 godzinki to może tez dostaniemy takie profity jakie opisala Pani "magdas205".  ale pewnie zasada jest nieugięta i jak to mówią " glupi ma szczescie" ale tego nie docenia, mowie tu o " madlen222".  byłem juz w Zajezdzie Ustowo na weselu 3 lata temu i musze powiedzieć ze postęp kolosalny. . .  mi jako facetowi rzuciło sie w oczy ze jest z klasa ale co do wystroju to powinna wypowiedzieć sie moja narzeczona którą zachwyciło wnętrze.  no cóż zdarzają sie ludzie niezadowoleni. . .  ja sie tym nie kieruje bo większość opini jest pożywnych.  a co do tej histeryczki to nie wątpię ze właścicielka byla niemiła bo, ile można byc miłym jak ma sie z prostactwem do czynienia, każdemu puszczają nerwy.  I TUTAJ APELUJE ROWNIEZ DO WLASCICIELI ZAJAZDU ZE MOJA KANCELARIA Z OGROMNA PRZYJEMNOSCIA ZAJMIE SIE PANIA KTORA JAK TU WIDZE BEZPOSTAWNIE OCZERNIA PANI DOBRE IMIE I FIRMY JEST TO MATERIAL NA POZWANIE TEJ PANI Z POWODZTWA CYWILNEGO I RZADANE ODSZKODOWANIA ZA PONIESIONE STRATY KTORE Z PEWNOSCIA UDOWODNIMY, A PRZY WESELACH JAK DOMYSLAM SIE SA TO KWOTY RZEDU KILKUASTU TYSIEY ZLOTYCH.  NIE PRZEDLUZAM :PANI MAŁGOSIU MA PANI DO MNIE TELEFON WIEC ZAPRASZAM NA ( JAK DLA PANI ) BEZPLATNA PORADE PRAWNA KTORA Z PEWNOSCIA BEDZIE OWOCNA… POZDRAWAM

Offline dorota 11
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: o1 o9 2010
« Odpowiedź #10 dnia: 10 Września 2010, 23:38 »
Weszłam sprawdzić czy Pani Kasia odpisała gdzie zmiesciła 68 osób w sali zajazdu ? i proszę co czytam , Pani magdas  robi oszustów z młodych , Pan jarosławziwon wręcz ubliża tej pani madlen 222 która opisała swe wesele w zajeżdzie ustowo .  Ludzie powiem Wam więcej kultury i nadal pytam  jakim prawem Zajazd Ustowo reklamuje się nawet na internecie ze ma sale weselną na 100 osób .  pytam gdzie ta sala ? dużo mówić ale najlepiej pojechać do ZAJAZDU USTOWO I OCENIC TĄ SALE NA 40 OSÓB CZY POMIEŚCI 100 ? pozdrawiam Dorota

Offline natalia001
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Września 2010, 23:20 »
Tak się składa,że byłam gościem na weselu i w Zajeżdzie Ustowo i Villi Vivian ,wydaję mi się ,że w zwiazku z tą dyskusją jaka tu się toczy,postanowiłam również zabrać głos a przede wszystkim wyjasnić pewne nieścisłości zawarte w poście p. jarosław. . . (coś tam).
Czegoś tu nierozumiem,więc proszę mi wyjaśnić na jakiej podstawie zabiera Pan głos skoro był Pan na weselu 3 lata temu a popada Pan w euforię, jakby miał Pan wizję przyszłego swojego wesela z góry zakładając,że będzie to wesele Pana marzeń. Czyżby? Dlaczego nie chce się Pan ustosunkować do innych opinii,które wynikają z doświadczenia ludzi,którzy mają to już za sobą? Nie będę się wypowiadać o Zajeżdzie Ustowo, bo nie taki był mój zamiar, ale skoro dorota11,madlen222 i wiele innych osób mają takie samo zdanie ,to widocznie są zawiedzeni i rozczarowani ,że nie tak to miało wszystko wygladać  :( Dziwię się, że z pod ręki prawnika sypią się słowa typu: głupi. facet,prostactwo itd. . .  ???  Mam wątpliwości i to duże. . . . . (nieważne) Proszę przeczytać zdanie ,które Pan napisał. . . . . . "byliśmy w Zajeżdzie i Villi Vivian ,to drugie to porażka po całości. . . . . . . . "czyżby? Pogubiłem się,prawda? Na jakiej podstawie wyraża Pan swoją opinię o lokalu ,w którym się Pan nie bawił ? I tu Pana rozczaruję:Byłam,jadłam,tańczyłam i zawsze będę ten lokal polecać,bo klimat jaki tam panuje jest jedyny w swoim rodzaju. Już się cieszę,że czeka mnie tam wesele,z powodzeniem zaproszę swoich gości a wiem to z autopsji,że będą zadowoleni.  Jeszcze jedno pytanie. . . Skąd Pan wie. że madlen222 jest histeryczką? Ciekawe prawda? Ale to już temat do innych rozważań. . . . Pozdrawiam ;D

Offline madlen222
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 14 Września 2010, 10:43 »
A wiec czytając te posty jestem w szoku.  Panie jarosławie troszke kultury by sie przydało.  I prosze mnie nie oceniać poniewaz nie ma pan do tego prawa.  z reszta cos mi tu nie gra. . .  prawnik i takie słowa. . . ??!! to chyba jest troszke nie etyczne. . . a w pana zawodzie tym bardziej.  nie skorzystałabym z pana usług nigdy. Dobry prawnik powinien byc neutralny dla obu stron chociaz na poczatku a nie od razu oceniac znajac wersje tylko jednej strony.  Takze prosze wiecej na mnie nie najezdzac bo tak sie sklada ze ja tez wspolpracuje z prawnikami w calej Polsce i znam swoje prawa.  a mam takie prawo by ocenic moje wesele i po to sa takie portale aby wyrazac swoje opinie.  a ta pani magdas cos tam niech mi tu bzdur nie wypisuje, bo mam swiadkow jak bylo na moim weselu i kazdy powie to samo co my.  Z reszta po poprawinach spotkalismy tez panow ktorzy doskonale znaja wlascicielow i akurat tam przebywali i rowniez nie wyrazali sie dobrymi slowami o gospodarzach.  tazke chyba cos tu jest nie tak.  ?? a po drugie co do wypowiedzi pani magdas nie bede na wszystko odpowiadac poniewaz nie mam juz na to czasu ani ochoty ale jedno niech Wam wszystkim da do zrozumienia: co miala na mysli Pani kelnerka mowiac mi ze nie jestem pierwsza panna mloda ktora jest niezadowolona i rozczarowna.  to chyba cos znaczy? i nie jestem histeryczka, nie naleze do takiej grupy ludzi ale wesele i slub to jedyny tak wazny dzien w zyciu kadej kobiety i nie tylko kobiety i kazdy z nas marzy by ten dzien byl wyjatkowy i najpiekniejszy.  wiec prosze mi sie nie dziwic ze jestem nieusatysfakcjonowana.  jesli bylabym zadowolona to na pewno bym to napisala , niestety nie bylam.  a na drugi raz panie jaroslawie prosze wypowiadac sie jesli juz pan czegos sprobuje a nie przed.  i dziekuje innym osobom za poparcie, pozdrowionka dla Was:)

Offline Renata100
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 14 Września 2010, 19:39 »
No i " trafiła kosa na kamień"! Madlen bardzo dobrze to ujęłaś. Ja również jestem oburzona tą wypowiedzią p. prawnika (???) Doszłam do wniosku,że ten Pan nie ma nic wspólnego z tym zawodem . To jest poprostu nawet nieralne,bo żaden fachowiec w tej dziedzinie nie mógłby sobie pozwolić na taki kolokwializm. Żenada!!!!!!!! Teraz to niech się Pan martwi,żeby właścicielka Villii Vivian tę pańską wypowiedż potraktowała  z przymrużeniem oka,chociaż znając renomę tego lokalu myślę ,że  nie będzie miała ani pewnie czasu ani ochoty zajmować się taką bzdurą.  A tak po za tym "imperatia culpae adnumeratur"p. Jarosławie.  Tłumaczyć nie będę, bo każdy prawnik z łaciną powinien być za pan brat :))))))))) Pozdrawiam:(

Offline madlen222
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: 15 Września 2010, 09:51 »
skoro Renatko nabrałas ochoty na łacinę to mam tu jeszcze jeden jakże sytuacyjny cytat:) "Incivile est nisi tota lege perspecta una aliqua particula eius proposita iudicare vel respondere". . . .  :) cytat dla p.  Jarosława a dla CIebie pozdrowionka:)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #15 dnia: 15 Września 2010, 10:03 »
wątek zamknięty z powodu łamania zasad REGULAMINU

16. Na PW lub drogą e-mailową powinny być też rozstrzygane wszelkie spory i powstałe niejasności. Zabrania się wszelkich kłótni na forum.