KaKa85, Aagatkaa, Visienka,Kaarolinka, Patik witam Was serdecznie, dziękuję bardzo, że dołączyłyscie do mojego odliczanka.Nas lipcówek jest jak widać coraz więcej

. Też długo mysłałam czy założyć wątek czy nie, ale widzę, że coraz więcej z nas rozpoczyna, więc pomyślałam-czemu nie?No i się zdecydowałam. Krótko o nas( niedawno wróciłam do domciu, praca, zakupy), jak wygospodaruję więcej czasu to opiszę naszą historię, ale powolutku,małymi kroczkami, będziemy poruszać się do przodu

. Więc, oboje pochodzimy z zachodniopomorskiego, studiowaliśmy w Szczecinie, ja pochodzę z pod Gryfina, a mój PM ze Świnoujścia.Po studiach wylądowaliśmy w Bydgoszczy.Wiadomo jedzie sie tam gdzie jest praca.No i narazie ostaliśmy się tutaj.Narazie bo nie wiem jak będzie dalej, chciałabym tu zostać ale życie pisze własne scenariusze-nam nieznane.Ślub mamy 3 lipca 2010 r. w Szczecinie o godz.16.00, wesele w Kobylance.Mamy oprócz tego fotografa, kamerzystę zespół Aplauz 5-osobowy, zaproszenia. Planowaliśmy wesele na 60 0sób, ale mam 40 zaproszeń wysyłam wszytskie, bo jak to zwykle bywa, pewna część osób odmówi, więć suma sumarum będzie 50-60 osób.W tym tygodniu na weekend rozpoczynamy nauki przedślubne w Bazylice w Bydgoszczy-już nie mogę się doczekać

. Narazie tyle.