Hmmm tamta końcówka mogła zabrzmieć mniej więcej tak że jestem aż tak płytka i jestem z nim bo przytył;) Ale obiecuję że tak nie jest hihi ja tylko czasem, pisze coś w sposób tylko dla mnie zrozumiały.. No ale wracając do pisania. Spotkaliśmy się raz 2 3 i fakt, on cały cały czas wielce zakochany ja z ogromnym dystansem i przełamałam się dopiero, jak pojechałam do jego rodzinnej wioseczki, jak to doszliśmy do wniosku zmiana klimatu miała na mnie taki wpływ, świeże powietrze mnie otumaniło albo coś takiego, nawet nie pamiętam jako to dokładnie wyszło...
Może powinnam dodać że mam paskudny dyktatorski charakterek...tzn nie względem wszystkich ale czasem wydaje mi się że za wredna dla niego jestem..;(
Warto też dodać że cholerka ciężko dojrzeć u nas coś wspólnego
Ja bardzo emocjonalna istota, krzyczę, panikuję marudzę i znowu krzyczę, tupnę nóżką
PM popatrzy z politowaniem na moje scenki, nigdy nie krzyknął na mnie ani do mnie;)
Ja typowa "panna" z miasta, która krowę oglądała zazwyczaj tylko w TV . PM nazywa mnie damulką i śmieje się jak krzyczę na widok mszycy na polu i że "skaczę jak łania" idąc na łące bo wszędzie widzę robaki..
PM chłopak wychowany na wsi(kilka lat mieszkał w Szczecinie,) ale rok temu z powodów rodzinnych wrócił na wieś i tam został. Kilka hektarów ziemi( nie uprawia tylko dzierżawi uff) Kury, króliki, psy, koty na podwórku. Ogólnie tu muszę go pochwalić robotny jest.
Ja uwielbiam książki wszelkiej maści no poza horrorami
PM posłużę się cytatem" Kochanie teraz to ja cały czas chcę spędzać z tobą, ale kilka lat po ślubie jak już będziemy mieszkać razem, to na pewno zobaczysz mnie na kibelku z gazetą albo czymś tam" koniec cytatu;)
Ja Mama jest plastyczką i wpoiła mi jak by to nazwać pewien rodzaj gustu, wiem że to nie tak powinnam napisać ale ostatnio mam problem z formowaniem myśli. Ogólnie, w mieszkaniu muszę mieć ładnie( nie mówię że idealnie wszystko nowe i w ogóle, ale drobiazgi podobierane kolorystycznie, większość robiona przez mamę) porządek w pokoju, ogólnie czysto (z tym porządkiem to moze nie zawsze mi wychodzi ale się staram)
PM Nie powiem że brak gustu, bo gust ma ale całkowicie inny niż ja,